Opublikowano 4 kwietnia 200817 l Jak zrobic achievementa +10 monsters in encounter,chodzi o 10 roznych walk w multi encounter(czyli zebrac 10 potworkow na mapie) czy ogolem 10 stworkow podczas wszystkich walk,bo mialem juz walki po 12-15 i bez achieva,a nie mam pojecia jakim cudem mam na mapie zebrac okolo 10 mobkow,przeciez to prawie nie mozliwe...czy moze pozniej w grze bedzie mozna to jakos latwo zrobic?
Opublikowano 4 kwietnia 200817 l robilem tego achieva dawno, ale dostalem go bez problemu - zebralem w te kolko pod RT 10 stworkow i zaatakowalem wszystkie naraz. jest takie miejsce na tej duzej mapie, gdzie taki duzy robot jezdzi w kolo i spawnuje male robociki. tam to zrobilem
Opublikowano 11 kwietnia 200816 l nom, najlepiej mieć status "stink"- wtedy wyczuwają cię z dalszej odległości i łażą za tobą (jak zaatakuje jakiś to uciekasz z walki i dochodzą następne). Oczywiście warto liczyć ile mamy potworów na trigger.
Opublikowano 14 kwietnia 200816 l Można jakoś zmienić, żeby na liście osiągnięć nie widniały japońskie krzaczki tylko normalne litery?
Opublikowano 17 kwietnia 200816 l zobacz jak sie wyswietlaja na xbox.com - jesli po angielsku, to robisz recover profilu na konsoli i masz na x0 po angielsku
Opublikowano 10 czerwca 200816 l ostatnio moja dziewczyna zaczela pykac w BD i mam pytanko, czy tylko jej sie to przytrafilo czy co jest do cholery?? achi za "back attak" jest "zglitchowany"? bo widzialem jak niejednokrotnie atakowala potworka od tylca a achi jak nie wpadl tak go nie ma -_-"