Velius 5 727 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Jak zrobic achievementa +10 monsters in encounter,chodzi o 10 roznych walk w multi encounter(czyli zebrac 10 potworkow na mapie) czy ogolem 10 stworkow podczas wszystkich walk,bo mialem juz walki po 12-15 i bez achieva,a nie mam pojecia jakim cudem mam na mapie zebrac okolo 10 mobkow,przeciez to prawie nie mozliwe...czy moze pozniej w grze bedzie mozna to jakos latwo zrobic? Cytuj
bountyhunter 97 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 robilem tego achieva dawno, ale dostalem go bez problemu - zebralem w te kolko pod RT 10 stworkow i zaatakowalem wszystkie naraz. jest takie miejsce na tej duzej mapie, gdzie taki duzy robot jezdzi w kolo i spawnuje male robociki. tam to zrobilem Cytuj
lookash 0 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Opublikowano 11 kwietnia 2008 nom, najlepiej mieć status "stink"- wtedy wyczuwają cię z dalszej odległości i łażą za tobą (jak zaatakuje jakiś to uciekasz z walki i dochodzą następne). Oczywiście warto liczyć ile mamy potworów na trigger. Cytuj
wi666 2 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Można jakoś zmienić, żeby na liście osiągnięć nie widniały japońskie krzaczki tylko normalne litery? Cytuj
bountyhunter 97 Opublikowano 17 kwietnia 2008 Opublikowano 17 kwietnia 2008 zobacz jak sie wyswietlaja na xbox.com - jesli po angielsku, to robisz recover profilu na konsoli i masz na x0 po angielsku Cytuj
shy4 53 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 ostatnio moja dziewczyna zaczela pykac w BD i mam pytanko, czy tylko jej sie to przytrafilo czy co jest do cholery?? achi za "back attak" jest "zglitchowany"? bo widzialem jak niejednokrotnie atakowala potworka od tylca a achi jak nie wpadl tak go nie ma -_-" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi