Shen 9 610 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 kurde dwoch kumpli wkrecilem w mh2, na poczatku sie opierali a teraz graja wiecej niz ja, wypas sie gra w 3 osoby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dworek 0 Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Nom to fakt wiem coś o tym ,sam grałem z trzema kumplami oni są dobrymi graczami tak jak ja i uwielbiają Huntera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 tylko ja (pipi)a musialem wymasterowac wszystko solo ;p nie jest łatwo ale w jedynke na ps2 gralem w necie i tam wlasnie sie zakochalem w 4 graczy gra sie za(pipi)iscie ale nawet na 2 jest spoko dlatego fajnie ze w 2G jest chociaz namiastka multi - bieganie z kotem czasem kot jest naprawde jak taki drugi gracz Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 w 2g na multi tez mozna brac koty? czterech graczy i kazdy z kotem? to by juz bylo chyba przegiecie ;p kurde zrobilem sobie secik Khezu S bo fajnie wyglada, szkoda ze skille ma slabe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 nie, na multi nie mozna brac kotów zbrojki khezu maja fajne skille do wspierania innych graczy czesto ludzie uzywajacy HH ich uzywają zeby dopełnic wspierającą role rogu Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 kumpla namowilem zeby hh zaczal uzywac, bo to nudne jak wszyscy z devil slicerami biegamy ;p a jak gramy w trzech to juz ma jakis sens. mam skill ze zbroi ze potki lecza wszystkich, ale tu chodzi tylko o zwykle? czy mega potiony tez 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 zwykle i mega i inne rzeczy typu power seed, antidote itp o ile pamietam, nie wiem jak jest z max potionami i ancient potionami, tylko ten skill ma 2 poziomy, jeden ze pozostali dostają tylko część efektu, a 2 poziom ze dostaja pełny efekt (tzn ze np potion leczy wszystkim tyle samo, na 1 lvlu skilla pozostalym graczom leczy mniej niz temu co uzywa) Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 1lvl skilla to 50% skutecznosci, czytalem ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 (edytowane) kurna doszedlem dzis do koncowego bossa ucamulbasa http://skiesofcrimson.com/files/users/2209/Ucamulbas.jpg mysalem ze to bedzie taki torszke trudniejszy akantor, a tymczasem ejst to o wiele trudniejszy akantor jak narazie poległem kilka razy (w tym raz po 45 minutach walki wiec nędza;p) ale pewnie go rozpracuje niedlugo ;p EDIT!! haaa udało sie XDDDDDDDDDDDDDD w i to niezłym fartem bo nie mialem juz zadnych lekarstw ani nic doslownei jeszcze 1 jego cios i by mnie zabil 3 raz , ale na szczescie bylem pierwszy xD pare fotek w koncu trup bronie z uca sa mega potężne , niestety maja dosyc mało ostrosci (z sharpness+1 maja mały kawalek bialego), i -30% krytyka, w sumie nie sa najlepsze przez te 2 wady, ale jednak sam dmg robi wrazenie niestety narazie zadnej nie moge zrobic bo nie zdobylem najrzadszego przedmiotu z uca;p Edytowane 22 Maja 2008 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 wyglada na raczej powolnego przeciwnika, to niezly hardcore tak samemu wszystkie questy przechodzic ;p kumple wczoraj zabili tigrexa bez mojej pomocy, niedlugo robimy wypad na tego trudniejszego lao 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Jest powolny, ale przez to ze jest wielki i tak trudno uciec XD w przeciwienstwie do swojego 'brata' akantora ma 2 bardzo chamskie ciosy ktore nie sa powolne:p 1 plucie woda-lodem przed siebie, tak jak plescioh, z mala roznica - kiede strumien jedzie po ziemi nie wystarczy stac z boku bo rozwala glebe i rozrzuca na boki bryly lodu, jak sie stoi przed nim i zle zrobi unik to kaplica:p (wiekszosc ciosow oblepia sniegiem) 2 najgorsz atak - uca zakopuje sie w lodzie i nie wyskakuje tylko wystawia grzbiet i 'plywa' pod lodem, w dodatku ze zmienna predkoscia i bardzo skutecznie celuje w gracza (skreca), zycie ratuje tylko fuks i uskok w bok w ostatniej chwili:p Co do hardcoru to troche jest ale wolal bym pograc z kims bo wiem ze frajda jest wieksza:p Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 w trzech z lukami albo bowgunami nie byloby chyba tak trudno z nim wygrac frajda i jest duzo latwiej, nie dosc ze sie zabija duzo szybciej, to jak w trzech sie podejdzie do bossa i wali to sporo flin(pipi)e co chwile. no i jak sie oberwie to mozna sie wycofac a przeciwnikiem sie kumpel zajmie, no i chyba nie musze mowic ze kazdy bierze po 3 shock trapy i spory zapas bomb ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dworek 0 Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Yano a ja słyszałem o tych zbrojach X i Y już jakiś czas temu są one jak tak to czy są ciekawe i czy czymś się różnią prócz innej literki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 (edytowane) zbroje X i Z chyba są są, glownei porpsotu są to zbroje robione z przawdziwego g-rank (a nie high rank) , mają wiecej defensa (niektore mają bazowo ponad 100 a mozna je jeszcze ulepszyc potem) , prawie wszystkie mają sporo slotów , (okolo 10 , wiec prawie do kazdej mozna dorzucic pełnego nowego skilla) , ze skillami roznie, niektore maja ciekawe inne mniej, ale sporo jest takich z za(pipi)istym mixem skillów, ktore wczesniej nie byly mozliwe bo byly zbyt dopakowane (np HGE i adrenaline+2) co do wygladu to niektore sa calkowice inne, a niektore dosyc podobne, czasem jest mix kolorów np poprzednio czarny diablos (U) miał rogi do góry a S diablos mial rogi do prozdu jak kołnierz, to teraz czarny diablos ma rogi jak kołnierz. (kołnierzowe rogi do przodu sa fajne ale niestety czarny hełm wyglada jak kiedys S hełm wiec nie ma tych za(pipi)istych rogów do prozdu , tylko jakis jeden dziwny róg) S khezu byl tylko biały, teraz jest czerwony itp niektore sa calkowicie nowe (pomijam te ktore sa z calkowicie nowych przecinikow bo to oczywiste) jest nowy bajer, zbroje z elderów, fatalisów itp czyli tych "najgorszych" (niby;p) jak luna, teo, chameleos, kusha, fatalis itp) mają w sobie nowy rodzaj skillów przypisanych tylko i wyłacznie do jednej konkretnej zbroi (nie da sie ich uzyskac z gemow itp) , zazycvzaj te skille składają sie z kilku innych , tak jak by 3 w 1, np zbroja z kushy ma jako jeden skill anti poison, sleep, paralize, wiec zabepziecza rpzed tymi statusami na raz, chameleos ma anti wind i anti cold w jednym skillu, itp, to powoduje ze sa clakiem mocarne, chociaz maja tez wade - jakis negatywny skill i brak slotów do jego redukcji, wiec trzeba miec broń ze slotem) Edytowane 24 Maja 2008 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Dworek 0 Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 No to bardzo ciekawe a zarazem pewnie bardzo przydatne,ten skil anti para,sleep itp jest przekozacki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 pomieszalo mi sie xD to z czarnego fatalisa jest ten zestaw;p Dragon X: Divine Status Protection (all status element effects are negated) Evade Distance Up Sharpsword Dragon Resist-10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 pocinam Kushala Daore teraz, raz powalczyłem i dostałem po (pipi)e ;D ale to z braku przygotowania - same poty + składniki na poty zwykłe fajnie wygląda Tak z innej beczki - oglądam sobie teraz filmik kolesia jak łupie w japońską wersje - damn, ale tam się krwi leje :3 jest jakiś patch do anglojęzycznej wersji co by mieć taki efekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 podpisuje sie pod pytaniem powyzej i zadaje swoje bo mnie trapi: Ash Lao Shan Lung - czy to cos idzie pojechac samemu tak zeby padlo? bo cos mi to ciezko idzie. Od(pipi)enie go od fortu to bula, ale czy da sie go u(pipi)c? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 (edytowane) Dark Serge wez zapas flash bombs i materialow na flash bomby, rzucaj je i wal go po glowie az mu ja rozwalisz, wtedy nie bedzie wrzucal aury, mi sie najwygodniej go rozwala long swordem z poison. Pit da sie zabic, widzialem na filmikach jak kolesie to robia, mi sie udalo ubic tego slabszego, mialem monoblos set z adrenaline, duale eternal schism, power seedy ze soba, atak up od kotow, max duzych bomb + i dalem rade jaki GS mozecie polecic? jestem na hr5 aktualnie Edytowane 24 Maja 2008 przez Shen87 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dworek 0 Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 pocinam Kushala Daore teraz, raz powalczyłem i dostałem po (pipi)e ;D ale to z braku przygotowania - same poty + składniki na poty zwykłe fajnie wygląda Polecam dobrą broń z poisonem(bo gdy go ma to aura znika na czas działania poison),i tak pisał Shen jak najwięcej flash bombów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 NO ok, to wiem akurat, ale jakbym miał potów więcej to nie byłoby problemu raczej co z tą krwią - da się to jakoś zrobić ? patch/cokolwiek ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 nie mam czasu wiec syzbko pisze ash lao da sie zabic, najlepiej młotem, albo dualami z dragonem, albo skillem adrenaline+2 co do krwi to nie pacza na krew do angileksiej wersji ale jest pacz ktory powoduje ze japonska wersja jest po angielsku co powoduje tez duzo krwi GS niezły siegumnd albo lacekator blade (wypada do obu uzywac sharpnes+1 dobra lece XD Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 skoro o patchach mowa - jak tam prace na zangolizowaniem 2G? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 wiele patchy angielskich juz jest, ale wiekszosc średniej jakosc (prztlumaczone se tylko podstawowe rzeczy), mega-patch ktory powoduje ze po japonskim nie zostaje zaden ślad idzie troche wolniej ale jest juz na ukonczeniu ja na niego czekam;p Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 (edytowane) jak tylko zobaczysz ze jest to nie sciagaj jeszcze tylko pierwsze co zrob to podaj linka xD btw: cala gre gralem LS - wszystkie questy eldera niemalze nim utluklem i dobilem do HR5 grajac tylko tym, wymasterowany na 100% xD, teraz znalazlem sobie nowa milosc - dual'e. Ta bron czyni taka masakre ze koniec, poluje tylko na ruby z ash lunga i armor z shogun kraba S z jakims skillem kamykow dodatkowym i bede godlike mode IDDQD ;F Edytowane 26 Maja 2008 przez =PiT= Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi