Yano 3 697 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 ja łaziłem sporo w ceantaur S , dobra zbroja (skille) ale napewno nie god mode Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 (edytowane) cholera jakis dobry sposob na lunastre i teostre dajcie, mam juz niezly sprzet a nie daje sobie rady z nimi u eldera Edytowane 26 maja 2008 przez Shen87 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 podobny jak na innych - nie atakuj na pałe, obeserwuj i atakuj głownie kiedy zionie ogniem, ryczy po skosku w tył, macha ogonem, ewentualnie robi iskierki , w pozostalych wypadkach jest wielka szansa ze zaraz skoczy/pobiegnie i Cie zmiecie ;p jesli masz fajna bron z dragonem staraj sie walic w glowe, po zabraniu polowy zycia złamiesz rogi (tylko bronią z dragonem) i wtedy wyłączy sie aura (podczas zatrucia tez aura nie dziala) lune najlepiej pakowac w glowe, a teo tez w glowe jesli walsiz bronią z dragonem ale jesli walisz młotem bez dragona do taki sam dmg zadasz w tylnie nogi, wiec raczej wal w tylnie nogi bo o wiele łatwiej i bezpieczniej tam atakowac (bo jesli skoczy to moze Cie nie zahaczyć i nie zpozamiatac) ogolnie czeso jesli walsiz w tylnie nogi to oni wieloktoreni sie odwracaja do Ciebie wiec turlaj sie i dalej stawaj przy nodze, wtedy mozesz sporo wpakowac, bo jesli atakuejsz glowe to lepiej po ataku trulaj sie w bok bo jest spora szansa ze skoczy do przodu ewentualnie mozna atakowac bronią z water, tyle ze nią nie rozwalisz rogów zeby wyłączyc aure ja polecam albo cos szybkiego z dragonem (ls, ds, sns) albo pożądny młot (wtedy walisz w nogi, ale tylko teo, bo luna od młota przyjmuje o wiele wiecej na glowe wiec sie oplaca skupiac na glowie) Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 a ja sie zastanawialem dlaczego rogow nie moge mu rozwalic devil slicerem, ;p z dragonem mam tylko eternal schism, bede musial potrenowac walke dualami. potrzebuje kilka rogow bo chce zrobic smolder dragonsword =[ 1 Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 zrob sobie te duale z lao z dragonem, ja teraz na nie skladam ;s zdobywanie tych ruby jest poryte ;q Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 (edytowane) dlatego lepiej zrobic ultimus heaven and earth jest lepszy chociaz ogolnie duale nie sa takie idealne bo jest mało okazji zeby wpakowac pełne combo, najszybciej sie zabija smolder dragon swordem Edytowane 27 maja 2008 przez Yano Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 (edytowane) z teostra wiecej nie walcze, z kumplami sie nim zajme, nie mam cierpliwosci, smolder dragon sword musi poczekac, narazie bawie sie nowa zabawka Imperial swordem ;p Edytowane 27 maja 2008 przez Shen87 1 Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 dlatego lepiej zrobic ultimus heaven and earth jest lepszy chociaz ogolnie duale nie sa takie idealne bo jest mało okazji zeby wpakowac pełne combo, najszybciej sie zabija smolder dragon swordem jak zieje to w(pipi)iesz 2 i 3 na flincha przy dobrym wietrze xD Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 jak nie? o.o ustawiasz mu sie przy szyi i walisz kombem z demonize w leb od tylu xD Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 walisz w szyje XD oni mają "głowe" tylko z przodu xDD wiem ze to dziwnie brzmi ale w 2G młoty mają nowa animacje uderzenia, tzn przy uderzeniu w głowe pojawia sie rozbłysk ktory nie pojawia sie przy zadnej innej czesci ciała (po to zeby gracz wiedzial kiedy trafia w glowe i mogł sie skupic na ogłuszaniu) tak wiedz w 2G łatwo sprawdzic czy sie trafia w glowe, i wlasnie wielu rpzeciwnikow ma mala glowe i gracz myslac ze w nią jednak trafia to wali w szyje Cytuj
Dworek 0 Opublikowano 28 maja 2008 Autor Opublikowano 28 maja 2008 Ja używam duali(double dragon) tylko na Basariosa,na G-ranku 3 min i nie ma basariosa. Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 Kumpel sobie kupuje psp specjalnie dla tej gry xD Cytuj
Dworek 0 Opublikowano 29 maja 2008 Autor Opublikowano 29 maja 2008 Tak jak ja i kilku moich kumpli 8) .Uwielbiam tą grę. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 Ja tez Tylko dla MH kupilem XD zreszta pisalem o tym wiele razy:p Psp mam od listopada i pare razy myslalem czy by nie kupic innej gry, np loco, tekken, gow.. Ale olalem to, mam w co grac Cytuj
pumbx83 0 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 (edytowane) sorka ze sie wtrące w debate o 2G ,ale jak zdobyć (zrobić) "thunderbug juice" w MHP2?? tylko pliss nie odsyłajcie mnie do stronki gdzie sa wszystkie mieszanki mikstur, tylko podajcie bo szukałem i znależć nie moge. TNX PS. pare dni mnie nie było a tu... ale ten temat sie rozwinął!!!!! ale na taką za(pipi)stą gre to nidz dziwnego pozdro fanatycy MH!! Edytowane 30 maja 2008 przez pumbx83 Cytuj
Lain 107 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 thunderbug juice się otrzymuje (chyba) w lokacji nr 3 [?] z questa w tower map w elder village. jak będziesz widział takie latające światłka, to jest rozwal i potem patrz na ziemię. się znaczy szukaj na ziemi. :] Cytuj
pumbx83 0 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 (edytowane) Lain mogłabyś bardziej sprecyzować ,nie bardzo rozumiem OK mam. miałaś racje ale ten qest jest 5* , ja mam dopero 4* TNX Edytowane 30 maja 2008 przez pumbx83 Cytuj
hiacynt 0 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 (edytowane) Wypadaja z thunder bugów, czyli jeśli zabijesz takie świecące robactwo, lubiące pomieszkiwać w lokacji Tower, to jest duża szansa, że z wypadnie. Jeżeli jesteś w 4* to możesz przehandlować trochę dragon wood (chyba ?) na thunderbug juice z dziadkiem na misjach (np. w górach). Edytowane 30 maja 2008 przez hiacynt Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 mozesz zdobyc duuuuuzo wczesniej jak pojdziesz do trade eldera w jungli chyba, sprawdz na gamefaqs elder trade list czy jakos tak Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 nagle pojawia sie kilku nowych uzytkownikow grajacych w mh ;p (no, niektory juz pare dni temu) a wczesniej sie nie przyznawaliscie Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 wlasnie odwrotnie ;p jak ktos gra to niech sie przynaje przeciez im wiecej tym lepiej Cytuj
pumbx83 0 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 (edytowane) jjjuuuuupiiiiiiiii!! na szczeście mój koteg naznosil pare dragon moss'ów i w górah wymienilem u dziatka!!!!!devil slicer is mine!!!!! :D aż hce sie łupać do bólu w MH.. i oby tak dalej!! ;p ps. potrzebuje jakąś dobrą lance/gunlance na tym poziomie (4*) poleci mi ktoś ?? (bo ponoć wszystkich broni trza sprobować ) Edytowane 30 maja 2008 przez pumbx83 Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 Na tym poziomie nie dorwiesz lepszej bronii niz devil slicer ;] pewnie pobiegasz z nim gdzies tak do HR4/5 xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi