Yano 3 697 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 skorupy niebieskiego kraba mozna rozwalic kazdą bronią, tylko czerwony wymaga młota/hh i zeby zdobyc hevy skl shell musisz rozwalic tą dziwną skorupe a nie grava sa 3 - morda grava - muszla - cos dzinwego <- o to chodzi ;p Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 (edytowane) Kurde, męczyłem się z nim(g-rank) bardzo, długo. Rozwaliłem mu skorupę grav'a, tą muszle ale trzeciej skorupy już nie chciał "odbudować" i pokonałem go wreszcie i co? Dostałem skull shield....tyle że gravios a nie wyvern! Grrr :[ Edytowane 2 lipca 2008 przez Gazer Cytuj
Dworek 0 Opublikowano 3 lipca 2008 Autor Opublikowano 3 lipca 2008 Ja to dostawałem po zabiciu Tigrexa. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 (edytowane) gazer: zaczynaj questa od nowa az trafisz na to ze bedzie mial od poczatku odmopiwednią skorupe bo rzeczywiscie 3 rozwalic to ejst ciezko bo zazwyczaj wczesniej umrze a teraz !!! jest nowy frontier i sa filmiki ze skorpionem! http://www.youtube.com/watch?v=wCH3OsTAxzU...feature=related w related macie jeszcze o wiele wiecej co ciekawe skorpion potrafi "zrzucic" kryształy z ogona ktore po jakims czasie odrastają Edytowane 3 lipca 2008 przez Yano Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 co sie do (pipi) nedzy stalo z skiesofcrimson? Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 No właśnie już od dłuższego czasu nie ma . Kiedyś jak padło to chociaż Chata dali XD. Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 set silver sol z attack up large esp, expertem na 10 i wielkim mieczem zabija wszelkie zycie ;F 1300 attack (miecz taki sobie, ale wsio losy i iany klekaja i wala poklony) Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 najlepszy gs we freedom2 to siegmund Cytuj
firana140 621 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 (edytowane) jaky typ broni polecacie na Kushe? bo GSem nie wyrabiam ;p btw. ten skorpik wygląda jak Daymio tylko z ogonkiem zamiast czaszki blosa Edytowane 4 lipca 2008 przez firana140 Cytuj
Dworek 0 Opublikowano 4 lipca 2008 Autor Opublikowano 4 lipca 2008 jaky typ broni polecacie na Kushe? bo GSem nie wyrabiam ;p Według mnie najlepszy jest SnS. Cytuj
firana140 621 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 no, snsem jakoś lepiej mi szło (o wiele mniej szlagów dostawałem i częściej padała na glebe) później się za to wezmę btw obejrzyjcie to http://pl.youtube.com/watch?v=WhZiT8WTUvM&...feature=related da best! Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 jaky typ broni polecacie na Kushe? bo GSem nie wyrabiam ;p ja ls'a z poison uzywalem. mh2 w odstawce od dluzszego czasu, moze jak wyjdzie 2nd G po angielsku to wroce do gry ;p 1 Cytuj
firana140 621 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 (edytowane) hmmm... a nie lepiej z dragonem? bo poisona to można nożami zadać ;p http://pl.youtube.com/watch?v=uMVtT_QN1S8&...feature=related XDDD Edytowane 4 lipca 2008 przez firana140 Cytuj
Dworek 0 Opublikowano 4 lipca 2008 Autor Opublikowano 4 lipca 2008 Może byc z dragon'em,ale jeśli masz jakiegoś naprawde dobrego jak nie to używaj broń z poison. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 ja ostanio nie mam zadnej dobre prawdziwej G-rankowej broni (tej z prawdziwego nowego g-rank) z dragonem wiec uzywalm poprostu najlepszego młota bez elementu a dragon element podstawilem u kota wiec kot mi rozwala rogi teostry (wymagany draogn) a na kushe nic nie jest wymagane wiec wale czystym RAW, chociaz dragon pomaga co do kushy to ja lubie młotem, ale LS albo sns tez sa spoko Cytuj
firana140 621 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 ty! ty! się nie zapędzaj xD tu jest rozmowa o freedomie 2 a nie o 2g ;p więc koty odpadają Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 hmmm... a nie lepiej z dragonem? bo poisona to można nożami zadać ;p jak walczylem z nim pierwszy raz to nie mialem broni z dragonem, a nozami tylko raz go zatrujesz 1 Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 Ja pierwszą Kushę zabiłem z Akantor Katany chociaż niektórzy mówią że to kiepska broń ja uważam że na mniej grubo-skórne potwory jest całkiem spoko tym bardziej ze skilami sharpening +1 i szybkim ostrzeniem broni :]. Drugą Kushę pokonam chyba z Wyvern Blade "Holly", spróbuje go zatruć . Właśnie a co się dzieje jak Kushala jest zatruta? Bo w pierwszej walce rzucałem tymi nożami i była zatruta ale jakichś większych różnić nie zauważyłem . Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 podczas zatrucia nie ma wiatru na okolo dupy jak sie jej rozwali głowe to tez wiatr znika Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 (edytowane) Kupilem sobie drugie nowe PSP bo w starym nie dzialal ad hoc i niemoglem grac w multi we freedoma lol PS: jak zatrujesz eldera albo rozwalisz mu leb to mu znika jego (pipi)owa aura (u lunastry np ogien, u kushaly wiatr), ale niewiem jak to jest z chameleosem Edytowane 5 lipca 2008 przez =PiT= Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 Chameleos o wiele czesciej jest widzialny jak na rozwalony róg i ogon (chyba mala ilosc zycia tez ma wplyw) Cytuj
bajej 28 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 krótkie pytanie czy seria na ps2 jest bardziej upośledzona od tej na psp? Cytuj
firana140 621 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 z tego co wiem ciosy zadaje się analogiem (?) i mało jest kolorowych potworów, znaczy się nie ma takiej różnorodności jest mniej broni (w porównaniu do mhf2 o połowe mniej chyba!) no i jest zaje,biście trudno dostępna Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 (edytowane) Jedynka na ps2 ma wszystkiego o wieeele mniej (ze 30% tego co ma freedom2) Pozatym servery do multi juz nie dzialaja, a na singlu dostepne jest mniej niz polowa gry Mh2 tylko w jap (to oznacza brak multi poza japonią) wiec tez baaardzo okrojone a wersje na ps2 mają ponad polowe gry niedostępną na singlu, (wersje na psp mozna przejsc w calosci samemu bo questy multi sa dostepne normalnie, ale na ps2 questy multi sa dostepne tylko w necie , czyli dla nas niedostepne) Wersje na ps2 maja lepsza grafe (a tekstury o wiele lepsze) ale mimo to lepiej grac na psp (ale we freedom2 a nie 1) Albo czekac na mh3 na wii w sumie w(pipi)ia mnie ze bedzie na wii a nie ps3, ale jesli nie z(pipi)ią to kupie wii dla tej gry ;p (o ile bedzie normalne sterowanie bo nie mam zamiru machac wii-kutasem) Edytowane 5 lipca 2008 przez Yano Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 Ej to jak chłopaki? Opłaca sie kupowac tą 2? 2G chyba jednak u nas nie wyjdzie a nie chce mi sie juz czekac. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi