MysteryGaz 26 Opublikowano 19 lipca 2008 Opublikowano 19 lipca 2008 (edytowane) aww co chwila mi się cos przypomina . Da się jakoś "naprawić" te imiona kotów?No wiecie że są takie nie rozciągnięte, nie specjalnie mi to przeszkadza ale jak się da to czemu nie. Kiedyś czytałem na skies of crimson, że da się ale teraz nie działa więc...pamięta ktoś? Edytowane 19 lipca 2008 przez Gazer Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 21 lipca 2008 Opublikowano 21 lipca 2008 U mnie imiona sa normalnie. Kota mam za(pipi)istego : thievery, paralyze i szybkie poruszanie - trenowany w atk i def (fencing). Najbardziej sie ucieszylem w G z tego ze mi wszystkie zrobione treningi przeszly. Ufff... Cytuj
Dworek 0 Opublikowano 22 lipca 2008 Autor Opublikowano 22 lipca 2008 Też bym pograł w G,ale niechce mi się sprowadzac z JPN i ściągac jakieś patche wolałbym wersje ENG.Czy doczekam się tego momentu ? Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 Dworek - nie. Jak pisalem pare stron wczesniej - 2nd G zostalo wydane dla japoncow jako exclusive w nagrode za za(pipi)iste wyniki sprzedazy. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 Też bym pograł w G,ale niechce mi się sprowadzac z JPN i ściągac jakieś patche wolałbym wersje ENG.Czy doczekam się tego momentu ? patch i tak działa tylko z ISO ;p ale tak swoja droga wiem ze sporo grałes w MH wiec napewno bys sobie poradził nawet bez patcha ;> moze nie bez prbolemu, ale spoko da sie grac;p ja juz 2 razy gralem w japońca ;p troche pomocy ze storny netu i spoko mozna grac Cytuj
winner 183 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 Mam takie pytanko. Jestem zielony w tych całych MH i nie wiem o co wogóle w tym lata(tylko ogólnikowo). Chciałbym się zapytać od której części na PSP zacząć tak żeby powoli przechodzić i pokapować się w tym całym systemie. Pozdro Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 Monster Hunter Freedom 2 jedynka to takie 50% dwojki Cytuj
firana140 621 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 fuck yeah ! w nocy zrobiłem hr 4-5 urgenta ;D muzyka pod koniec walki z Las Shenem wymiata, aż chce się mu dokopać ;] btw. jak użyć anti dragon bomb :?: Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 zeby uzyc anti dragon bomb musisz satnąc na moście w 1 albo 3 lokacji ktory przebiega ponad droga i kiedy lao bedzie rpzechodzil to skoczyc mu na plecy, wtedy mozesz postawic bomby i wyciąć cos (carve) , tyle ze kiedy wlazisz na most i czekasz tracisz sporo czasu na to, wiec raczej lepiej jest porpsotu nawalac caly czas a nie łazic po mostkach ;p Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 z kumplem ubijalismy lao na smierc jak ledwo do ostatniej lokacji wchodzil ;q Cytuj
firana140 621 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 no bo on nie może umrzeć w żadnej innej jak w ostatniej. tak jak gaoren. zauważ że im mocniej dostają tym szybciej idą Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 ciekawe jest to ze jesli sie go tak nawala ze co chwile sie rpzewraca i flin(pipi)e tak ze nie może wcale iśc i nie dojdzie do ostatniej lokacji a skonczy sie czas to sie przegrywa questa xD Cytuj
firana140 621 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 xDD dobre xD muszę tego spróbować z gaorenem. już raz mi się udało go ubić praktycznie zaraz po wejściu do finalnej lokacji a co jest dokładnie napisane? jakiś specjalny komunikat, typu "jesteś za dobry, wy***laj!" czy po prostu Quest Failed? nioch nioch xD Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 jest poprostu quest failed;p a teraz mały offtop ale musze sie pochwalić jaką koszulke dostałem od dziewczyny Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 Sorka, że offtop... ale MH 2 do mnie leci z UK, na EBAY za niecałe 70 dyszek z przesyłką można wyrwać, bajka Tylko, że OMG... chyba nie dam rady przeczytać tego całego tematu ;p Co radzicie dla początkującego? Czy brać się za single, czy online? Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 Yano zapytaj się dziewczyny gdzie kupiła :slinotok: Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 Mendrek: MH2 czy freedom2? domyslam sie ze freedom2 ;p ogolnie najpierw polecam singla, mimo ze multi (jesli masz z kim grac albo uzywasz xlinka) jest o wiele fajniejszy to jednak warto pograc troche samemu bo jak zaczniesz odrazu na multi to sie nie nauczysz sam grac bo inni bedą robic wszystko za ciebie ogolnie przygotuj sie na trudny poczatek, uzbrój w cierpliwosc , nie bedzie łatwo ;p samo sterowanie na poczatek sprawia problemy , nie mowiac o pierwszym trudniejszym przeciniku ale jak przetrwasz i sie zagłebisz to bedziesz mial kupe zabawy xD Gazer: sama zrobiła! napis jest ręcznie narysowany Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 lipca 2008 Opublikowano 25 lipca 2008 coś temat ucichł ;p mam szybkie pytanie - czy ktoś moze zdązył zassac z EOT patcha 1.6? albo przynajmniej cos ponad 1.2? bo ja mam tylko 1.2 a teraz sie wkurzyli i zabrali zainstalwoalem go i torskze sie bawie angielskim xD ale chcial bym 1.6 bo pare błedow naprawili Cytuj
Dworek 0 Opublikowano 25 lipca 2008 Autor Opublikowano 25 lipca 2008 Temat ucichł bo w 2 może znudziło im się grac a 2G ma mało osób . Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 25 lipca 2008 Opublikowano 25 lipca 2008 (edytowane) Yano a nie lepiej od TeamHGG ? Ostatnio wyszła wersja 2.4. Wszystko jest bardzo ładnie zangielszczone . Ucichł temat bo ja wywaliłem oba MH (2G i 2) bo teraz męcze MGS 1 . Edytowane 25 lipca 2008 przez Gazer Cytuj
Gość Opublikowano 25 lipca 2008 Opublikowano 25 lipca 2008 Nic się nie znudziło;p Szukam rare scarabów (zna ktoś pewna miejscówkę?) do seta z ceanataura, jak mówiliście SSUSS ? Jakie skile wrzucić ? Temat MH zawsze na górze, Rangers lead the way, itd xD Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 lipca 2008 Opublikowano 25 lipca 2008 Gazer: a wiesz jak jest z bugami, zwiechami, i wspolpracą z "media install" ? jesli jest spoko to moge wybrac to Lorack: tak SSUSS, skille ktore proponuje dobrac to krytyk+10% , ale jesli np uzywasz duali to mozna tam wepchnąć nawet runnera (stamina spada 2 razy wolniej, bardzo przydatne bo nie trzeba uzywac mega juica do ciągłego uzywania demonize) Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 25 lipca 2008 Opublikowano 25 lipca 2008 (edytowane) Tzn. ja żadnych bugów nie zauważyłem i właśnie chciałem się zapytać co to jest to Media Install bo nie włączałem tego jeszcze . Edytowane 25 lipca 2008 przez Gazer Cytuj
Gość Opublikowano 25 lipca 2008 Opublikowano 25 lipca 2008 Lorack: tak SSUSS, skille ktore proponuje dobrac to krytyk+10% , ale jesli np uzywasz duali to mozna tam wepchnąć nawet runnera (stamina spada 2 razy wolniej, bardzo przydatne bo nie trzeba uzywac mega juica do ciągłego uzywania demonize) Tylko GSa używam, także krytyka wrzucę jak 3 rare scaraby namierzę, żeby set skompletować. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 lipca 2008 Opublikowano 25 lipca 2008 Gazer: media instal to instalacja gry na karcie pamieci zeby przyspieszyc loading, zajmuje okolo 550mb, teoretycznie jak i tak grasz na ISO to roznica w loadingach nie bedzie wielka, ale ejst jedna zaleta, jak sie zrobi media instal to wszystkie bronie i zbroje w sklepie pojawiają sie odrazu bez naciskania select za kazdym razem, mały bajer ale bardzo wygodny Lorac:rare scarab są w forest&hills na high rank, mozna je złapac w pierwszej lokacji po wyjsciu z obozu - obok rzeki, oraz w ostatniej malutkiej lokacji gdzie koty mają swoje domki (mozna łapac robale w krzakach za drzewem) oprocz tego farma, ale szybciej jest wlasnie w F&H Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi