Yano 3 697 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 (edytowane) hehehe nintendo przygotowuje sie na MH3 - nowy wygodny padzik zapowiadaja tzn przynajmniej wygodniejszy niz pilot i ten plaski starodawny klocek Edytowane 26 Lutego 2009 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 szarża 20% kazdy cios, dodajcie do tego mega juice i wyjdzie ultimate gaoren killer xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 mega juice + lanca z elementem, podczas szarzy element jest baaaardzo przydatny ;> i wielu przeciniwkow niezle dostaje w zad , najabrdziej ci co są niscy i blisko ziemi, wtedy postac sie na nich blokuje a nie przebiega "na wylot", polecam obczaic shoguna od przodu, chameleosa itp ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 na krabach tez dobrze sie spisuje ta taktyka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 lanca to tez idealna bron na plesy i volganosy ;] ale ubic nia kirina to katorga w chuj Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 plesy to LS'em rozwalam a jak potrzebuje płetwe rozwalic to kusza. a kirina to bombami, sam je wysadza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Ladies & Gentlemen, news z SoC: Seems to be a big day for Monster Hunter news, as a recent interview has revealed that the next game in the series for the PSP is already in development. It's not known at this time if it's going to be a port of Monster Hunter Tri-. :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 (edytowane) juz tydzien temu ta wiadomosc byla podana w temacie "psp newsy" gdzie juz okazalem swoja radosc xD btw soc tez podal ze chinczycy produkuja podróbę monster huntera, czyste chamstwo ;p , przeciwnicy wygladaja bardzo podobnie, rodzaje broni takie same.. ehh mozna by pomyslec ze to jakies ary od capcomu , nowe wersje rpzecinikow, ale nie, to chinska podróba O_o http://www.qjgame.net/img/20090205102533_026.jpg teostra http://www.qjgame.net/img/20090205102503_024.jpg blangoga http://www.qjgame.net/img/20090205101654_002.jpg rathalos - lol to juz przesada, wiekszosc elementów identyczna gra ma nawet taki sam podtytuł jak MH na pece czyli "frontier" pozatym stronka wyglada prawie identycznie jak strona MHfrontier .. http://www.qjgame.net/blog/index.php - chinskie http://daletto-members.mh-frontier.jp/ orginał Edytowane 2 Marca 2009 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 sorry, ja tu tylko ten temat przegladam, reszta mi kolo tylka lata xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 pisalem o nowym mh na psp strone temu w TYM temacie ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 oh well widocznie mi umknelo xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 wazne ze sie doczekamy nowej gry, mam nadzieje ze to bedzie od podstaw cos nowego a nie mission pack w stylu 2nd g ktore nawet jeszcze nie wyszlo w europie/us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 nie ma co smęcic ;p nawet mission pack byłby fajny , ale przyznam ze jakis port MH3 byłby jeszcze fajniejszy :D a co do unite to ma wyjsc za jakies 2-3 miesiace dopiero .. mimo ze zapowiadali raczej na poczatek roku na pocieszenie sa 2 sprawy capcom chce wprowadzic porzadnie mh na anglojezzyczny rynek wiec prawdopodbnie więcej takich ponad rocznych opoznien nie bedzie a drugi plus juz osobisty moj - tyle razy gralem w MH po japonsku ze juz mi to nie straszne i moge grac odrazu po japonskiej premierze jak tylko sie cos pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 moze do wyjscia unite uciułam kase na ps3 to bede mogl grac oficjalnie po necie ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dworek 0 Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Nareszcie coś dziac się zaczelo Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 naaaajs Fajnie, że nowy Mh zawita na PSP ;] A co do walk z monsterami - ostatnio bo dłuższej przerwie zacząłem znowy grać. Całkiem zgrabnie idzie na HR 5. Oczywiście najgorszy quest chyba jaki mogłem sobie wyobrazić - Dual Green Plesioth... kuwa jak jednego nienawidze to co dopiero dwóch... 4 podejścia były - za ostatnim razem wygrałem mając 10HP, brak potionów i 11 sekund do zakonczenia questa xD powórze - nienawidze plesiothów ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 taa plesy sa wkurzajace ....chyba ze sie idzie z łukiem poleca łuk z yama, chyba najlepszy, ale w sumie wiele łukow szybko sobie radzi z z plesem pamietam jak w f2, na high-ranku zabilem 2 plesy w 4 minuty zaden z nich nie mial szans sie nawet ruszyc xD teraz kiedy adrenaline i heroics sie nie łaczą ne jest tak łatwo ale mimo wszystko łukiem da sie niezle zlac plesa Cytuj Odnośnik do komentarza
Enori 0 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 jest w tej grze system levelowania postaci czy tylko robimy kolejne questy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 (edytowane) jest w pewnym sensie, ale levele nie mają wpływu na postac, jedynie na dostęp do questów (majac maly lvl nie mozesz robic trudnych questów, chociaz i tak by sie nie mialo szans;p) za to postac rozwija sie poprzez sprzęt - zamiast zwiekszania statsów przez levelwoanie zwieksza sie je zakładajac nowy sprzet dzieki temu oczywsicie sie zwieksza siłe i obrone, ale tez mozna zyskac rozne skille, jest ich kilkadziesiąt niektore srednio przydatne a inne za(pipi)iste to z tym sprzetem wychodzi w sumie na to samo - zamiast zabijac kilka razy kogos zeby dopakwoac level, zabija sie kilka razy zeby zdobyć przedmioty potrzebne do wykonania nowej broni/zbroi , plusem jest to ze postac zawsze mozna calkowicie zmienic, przez to ze jej statsy zalezą od ekwipunku mozna raz miec napakowany czołg, innym razem zwinną ale podatna an ciosy postac, albo goscia z wielkim młotem a zaraz potem łucznika itp zreszta warto miec rozne "zestawy" zeby mozna bylo sie najlepiej dopasowac do danego questa edit, maly obrazek -2 g-rankowe narugi padły obok siebie xD Edytowane 3 Marca 2009 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 (edytowane) naaaajs Fajnie, że nowy Mh zawita na PSP ;] A co do walk z monsterami - ostatnio bo dłuższej przerwie zacząłem znowy grać. Całkiem zgrabnie idzie na HR 5. Oczywiście najgorszy quest chyba jaki mogłem sobie wyobrazić - Dual Green Plesioth... kuwa jak jednego nienawidze to co dopiero dwóch... 4 podejścia były - za ostatnim razem wygrałem mając 10HP, brak potionów i 11 sekund do zakonczenia questa xD powórze - nienawidze plesiothów ;D kiedys to zawsze kusza ich rozwalalem, ale szybciej mi idzie LS'em, biegac trzeba im przed morda, jak maja strzelac woda to walic w leb, tylko trzeba uwazac na ten oszukanczy atak ogonem Yano Ty nie jestes czlowiekiem Edytowane 3 Marca 2009 przez Shen87 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Yano co to za łuk polecasz?Bo trafi mnie zaraz z tymi Plestiohami:/ Nerwicy przez te ich ogony dostanę.Jak wogóle sie tym sprzętem posługiwać? Da radę strzelac do niego jak plywa?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 (edytowane) jesli grasz w f2 to polecam akantor bow, ale pewnie ejszcze nie masz do niego dostępu na plesa dobre sa tez łuki z thunderem albo fire, (chcoiaz co do thundera to poelcam dragonbow halo i lepsze a nie łuki z vespów) najlepiej walić plesa w szyje (z łuku) , jesli masz piercing to stuj prawie dokladnie na przecikow i strzelaj przez glowe w szyje, jesli inny rodzaj to stój troche z boku i wal w szyje Edytowane 5 Marca 2009 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 kurde ja na HR5 jestem i nie mam chyba zadnego dobrego łuku/kuszy ;D w ogóle fajny filmik te flinche na szarżujące monstery sa przekozackie O_____O i to nie tylko jedną bronią koleś musiał długo nagrywać te filmiki - swietne to jest ! edit - no nie, akcja zespołowa przy szarzującym rathianie = GS z pełnej szarży w głowe a stojący za graczem kolo daje golf swinga z kręciołka - masa Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 z filmikow to mam dwa ulubione dedykowane gunlancy, az sie zal robi ze nie mam z kim grac jak sie je oglada ;p http://www.youtube.com/watch?v=7bTOvfBCs_4...feature=related 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GaScAn Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Prawdziwy Monster Hunter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi