Sandking 47 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Może pierwsze powazne polskie forum o MH? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 powazne bedzie tylko wtedy kiedy bedzie sporo powaznych ludzi;p a zeby ich przyciagnac warto by bylo zrobic stornke z roznymi informacjami ;> (ktore pewnie trzeba by zerżnąc z anglojązycznych stron i troche przetlumaczyc xD .. co jest nie do konca legalne i honorowe ;p) Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 na xlinku mozna czasami napotkac polakow nawet ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Dworek 0 Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Pomysł nie głupi 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Ej, możecie mi wyjaśnić co się stało? Po raz pierwszy przeszedłem zaległego questa z Kushalą Daorą, a że miałem armor z Black Diablosa, więc w pierwszym podejściu miałem minus do Fate, bo miałem też Paperweight Jewele. Miałem więc Dragon Wind Breaker'a. Przegoniłem smoka, ale potem miałem questa w dżungli nim. No i potem tłukłem na arenie stworki, żeby zdobyć steel eggi (które sprzedawałem zwykle), by mieć Fate Jewel. Jak już zdobyłem, to potem questa nie było, ja mam na czerwono że misje są clear, a po questach jakichkolwiek z Kushalą nie ma śladu. OCB? Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 questy z elderami sa randomowo wrzucane do listy questow, czasem sa czasem ich nie ma. Zeby jeszcze raz losowac idz na jakis gathering i wroc. Byc moze sie pojawia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 będziemy nonkonformistami zresztą na blogu to raczej jedna osoba pisze (pipi), blogi dają teraz takie mozliwosci jak zwykłe stronki, spójrz na taką chocby polygamie, to jest blog. Nie chce wam sie i (pipi). Sorry za offa ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 (edytowane) jest japonska data premiery MH3!!!! 1 sierpnia! skany z famitsu oprocz daty premiery pokazują też ze nowa broń - topory - moze sie zamianic w coś w stylu miecza lub.. lancy! O_o (inne ulozenie ostrzy) Edytowane 13 Maja 2009 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 ale kurde, oni robią coś jak konami w PESie ;/ wywalają to co działa dobrze i nieźle się sprawuje (Gunlance, łuki) a wrzucają coś co może okazać się niewypałem i ma styl walki podobny do obecnych już broni. Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 nie warto jeszcze panikowac. Z reguly wszystkie nowe patenty im wychodzily (GL luki) wiec i ten bedzie mega. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 (edytowane) moze tez jeszcze nie wszystko ujawnili , niby po pierwsze w wygrzebanych plikach jest malo broni, i niby jakis typ z capcomu mowil o wywaleniu broni, ale moze mimo wszystko coś tam jeszcze dodadzą o czym nie wiemy ;p zresztą w najbliżsyzch dniach mozemy sie spodziewac screenow ktore pojawily sie w famitsu, oczywiscie wrzuce je tu jak tylko znajde:p widac na nich miedzy innymi nowego stwora ktory wyglada jak jaszczuro-hipopotam xD ale wracajac do tematu - moze ejszcze beda nowosci o ktorych nie wiemy, chociaz skoro data premiery jest juz za 2 miesiace to mają mało czasu na robote, ale moze juz maja gotowe tylko trzymaja w tajmnicy, moze na jakichs najblizszych targach pokazą cos ciekawego no kurna japonczyki mają limitowany zestaw mh3 za 98$ czyli za okolo 300zł, ale jak dolar był slaby to by u nas bylo 200zł czyli nawet mniej niz zwykla gra na wii, a ci mają kurde kosmiczny zestaw dvd z muzyką orkierstową z gry (oby sie pojawila w necie ) i z "making of" i losowa figurka potwora, i jakies bajery na komirki itp EEEDIITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT, olejcie reszte posta! pojawil sie nowy za(pipi)isty trailer ktory pokazuje pelno nowych rzeczy!!!!! :DD potwory, ciosy itp!! lance mogą walic tarczą zeby ogłuszac! i moga walic na boki a nie tylko dźgać do przodu! O_O i pokazane sa nowe potwory! omg! ide ogladac jeszcze raz ;p mozna tez odstrzelic ogon z bowguna! (zapene specjalną amunicja) sns tez moze walic tarcza czyzby wszystkie bronie potrafił ogłuszac? XD chociaz LS chyba nie potrafi bowguny mogą robić uniki na boki w 1:41 rathian przebija sie przez skałe O_o no i mozemy biegac z pomocnikiem w stylu kota z 2G jak widac wszystkei bronie staly sie abrdziej wszechstrone i przydatne, to moze wyjasniac czemu zabrali reszte (chcoiaz nadal smuci) http://www.gametrailers.com/player/49241.html I CAME! no i tak juz prywanie - mimo ze to wii, i mimo archaizmow to grafa jest naprawde niezła, zwłaszcza niektore tekstury, efekty i przeciwnicy Edytowane 14 Maja 2009 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 a czy ktoś z was będzie ściągał Unite'a ze stanów? chętnie bym się załapał ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 a czemu chcesz wersje usa? przeciez europejska premiera jest tylko 3 dni pozniej niz usa ;p ja biore europejską EU: 26.06.2009 US: 23.06.2009 Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 a chyba że tak, myślałem że hamburgery będą miały wcześniej czy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 nowe screeny z okolic wulkanu reszta tutaj http://www.gamekyo.com/newsfr31055_monster...-en-images.html Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Z A J B I S T Y potwór wreszcie jakaś odskocznia od tego samego szkieletu Losa, tigrex czy smoków nie no beskitu jestem pod wrażeniem, już widzę jego ciosy tym OGONEM o kórwa xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Wygląda jak jakiś stworek z kreskówki Pixara ;p No ale ogon ma w pytę, ciekawe ile trzeba będzie ciosów by mu go odciąć ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Wywalili gunlance!?!?!?!?! moja ulubiona bron ? =[ zostal tylko ls i bowguny... Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Wygląda jak jakiś stworek z kreskówki Pixara ;p mi też się podoba grafika Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 (edytowane) poniewaz malo sie dzieje zarzuce plotkami ;p mimo ze mh3 w japonii ma byc juz za 2 miesiace to podobno angielska wersja bedzie dopiero w 2010 roku mam nadzieje ze to nie prawda... jedyne pocieszenie to ze moze zanim to nastąpi pojawi sie info na temat jakiejs wersji na psp/ps3 i nie trzeba bedzie kupowac wii xD ale jest ryzyko ze nie wytrzymam i zaczne sciagac jakiegos japońca ;p jako bonus nowe foty Edytowane 21 Maja 2009 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 nic się nie dzieje bo już wszyscy znają każdy quest na pamięć a nowych nie przybywa. na screenie widać całkiem zarypistego LS'a spójrzcie, gdy koleś ma go na plecach jest taki sobie, a gdy go trzyma w łapach zaczyna się świecić może to z jakiegoś nowego wulkanicznego potwora? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 no wlasnie, wyglada na to ze ten miecz ma zdejmowaną osłone ktora chowa sie po zdjeciu z pleców, tak jak LS z chameleosa, lubie bronie ktore sie zmieniają i maja animowane elementy , mam nadzieje ze bedzie ich duzo w mh3 Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 (edytowane) tylko żeby z tego nie wyszły transformersy ;] btw. na mnie półtora roku temu, w pierwszym freedomie już to że prawie każda lanca się składała na plecach robiło wrażenie ;] Edytowane 21 Maja 2009 przez firana140 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 taaa pamietam jak w mh1 na ps2 bylo "oooo jaka wielka lanca , i w dodatku czubek wysuwa sie jeszcze przy wyjmowaniu" XD ale przyznaje ze lubie bronie ktore maja jakas nietypowa aniowaną część najbardziej lubie obrotowy młot z ucamulbasa szkoda ze jego wygląd przerasta mozliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kalinho Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 po 10h grania które polegały na czytaniu tutoriali, zbieraniu grzybów, chodzeniu do szkólki wojownika i zrobieniu 1 listy questów u babci powiedziałem- NIE!! ta gra jest zbyt ogromna dla ludzi co to lubia widzieć i zrobić wszytsko- pożeracz czasu! Kolo odpowiedzialny za loadingi powinien zostać wykastrowany. Potencjał ogromny ale trzea być wytrwałym i nie mieć innych gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi