Skocz do zawartości

Monster Hunter Freedom 2/2G/Unite

Dworek

Rekomendowane odpowiedzi

Ej, możecie mi wyjaśnić co się stało?

Po raz pierwszy przeszedłem zaległego questa z Kushalą Daorą, a że miałem armor z Black Diablosa, więc w pierwszym podejściu miałem minus do Fate, bo miałem też Paperweight Jewele. Miałem więc Dragon Wind Breaker'a. Przegoniłem smoka, ale potem miałem questa w dżungli nim. No i potem tłukłem na arenie stworki, żeby zdobyć steel eggi (które sprzedawałem zwykle), by mieć Fate Jewel. Jak już zdobyłem, to potem questa nie było, ja mam na czerwono że misje są clear, a po questach jakichkolwiek z Kushalą nie ma śladu. OCB?

moze tez jeszcze nie wszystko ujawnili , niby po pierwsze w wygrzebanych plikach jest malo broni, i niby jakis typ z capcomu mowil o wywaleniu broni, ale moze mimo wszystko coś tam jeszcze dodadzą o czym nie wiemy ;p

zresztą w najbliżsyzch dniach mozemy sie spodziewac screenow ktore pojawily sie w famitsu, oczywiscie wrzuce je tu jak tylko znajde:p

widac na nich miedzy innymi nowego stwora ktory wyglada jak jaszczuro-hipopotam xD

ale wracajac do tematu - moze ejszcze beda nowosci o ktorych nie wiemy, chociaz skoro data premiery jest juz za 2 miesiace to mają mało czasu na robote, ale moze juz maja gotowe tylko trzymaja w tajmnicy, moze na jakichs najblizszych targach pokazą cos ciekawego :D

no kurna japonczyki mają limitowany zestaw mh3 za 98$ czyli za okolo 300zł, ale jak dolar był slaby to by u nas bylo 200zł czyli nawet mniej niz zwykla gra na wii, a ci mają kurde kosmiczny zestaw

dvd z muzyką orkierstową z gry (oby sie pojawila w necie ;) ) i z "making of" i losowa figurka potwora, i jakies bajery na komirki itp

mh33.jpg

mh34.jpg

EEEDIITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT,

olejcie reszte posta! pojawil sie nowy za(pipi)isty trailer ktory pokazuje pelno nowych rzeczy!!!!! :D:DD potwory, ciosy itp!!

lance mogą walic tarczą zeby ogłuszac! i moga walic na boki a nie tylko dźgać do przodu! O_O

i pokazane sa nowe potwory! omg! ide ogladac jeszcze raz ;p

mozna tez odstrzelic ogon z bowguna! (zapene specjalną amunicja)

sns tez moze walic tarcza

czyzby wszystkie bronie potrafił ogłuszac? XD chociaz LS chyba nie potrafi

bowguny mogą robić uniki na boki

w 1:41 rathian przebija sie przez skałe O_o

no i mozemy biegac z pomocnikiem w stylu kota z 2G

jak widac wszystkei bronie staly sie abrdziej wszechstrone i przydatne, to moze wyjasniac czemu zabrali reszte (chcoiaz nadal smuci)

http://www.gametrailers.com/player/49241.html

I CAME!

no i tak juz prywanie - mimo ze to wii, i mimo archaizmow to grafa jest naprawde niezła, zwłaszcza niektore tekstury, efekty i przeciwnicy :D

Edytowane przez Yano

poniewaz malo sie dzieje zarzuce plotkami ;p

mimo ze mh3 w japonii ma byc juz za 2 miesiace to podobno angielska wersja bedzie dopiero w 2010 roku :/ mam nadzieje ze to nie prawda...

jedyne pocieszenie to ze moze zanim to nastąpi pojawi sie info na temat jakiejs wersji na psp/ps3 i nie trzeba bedzie kupowac wii xD

ale jest ryzyko ze nie wytrzymam i zaczne sciagac jakiegos japońca ;p

jako bonus nowe foty

61331520090521_004518_0_big.jpg

Edytowane przez Yano

taaa pamietam jak w mh1 na ps2 bylo "oooo jaka wielka lanca , i w dodatku czubek wysuwa sie jeszcze przy wyjmowaniu" XD

ale przyznaje ze lubie bronie ktore maja jakas nietypowa aniowaną część

najbardziej lubie obrotowy młot z ucamulbasa :D szkoda ze jego wygląd przerasta mozliwosci :P

Gość Kalinho

po 10h grania które polegały na czytaniu tutoriali, zbieraniu grzybów, chodzeniu do szkólki wojownika i zrobieniu 1 listy questów u babci powiedziałem- NIE!! ta gra jest zbyt ogromna dla ludzi co to lubia widzieć i zrobić wszytsko- pożeracz czasu! Kolo odpowiedzialny za loadingi powinien zostać wykastrowany. Potencjał ogromny ale trzea być wytrwałym i nie mieć innych gier.