Yano 3 697 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 to prawda, trzeba byc wytrwałym ja lubie wiedziec wszystko i dlatego spedzilem z tą gra ponad 350 godizn, i to jest wlasnie dla mnie najwieksza zaleta, płacisz raz a zabawy masz na tyle czasu co normalnie z 20 gier xD swoją droga poodałes sie w momencie kiedy zaczelo by sie rozkecac a loadingi mozna przyspieszyc wybierajac w grze opcje ładowania w tle, wtedy tylko loading przed misją jest dlugi a pomiedzy lokacjami okolo 1 sekundy a nawet mniej a jesli grasz z karty pamieci w w ogole loadingi sa krociutkie, nie wiem po co nazekasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Ten obrazek daje rade - http://img.qj.net/img/bg/167.gif Wszystkie potwory na jednym obrazku jako porównanie wielkości - masakra Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 bez gunlancy ta gra nie moze byc dobra Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 ej bez przesady! ;p rozumiem zawód z powodu wywalenia broni, ale bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 (edytowane) pisze na nowo bo dosyc wazne newsy ;p 1 dostepne jest juz demo unite! na ameryskansmim psn, ale zapewne znajdzie sie tez w necie , zaraz bede szukał 2 chinczycy zrobili totalną zżynke z MH!! tutaj filmik http://www.youtube.com/watch?v=qdtjA-6dD_Q& , ptakrycznie wszystko na chama skopiowane , tylko kosmetyczne roznice Edytowane 22 Maja 2009 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 lol jaki rip-off O_O Nawet ciosy LSem skopiowane są dokładnie XD zabawne to, ciekawe czy capcom sie tym zajmie ... Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 <myśliciel> tak se myślę. teraz pewnie dużo ludzi zamiast na MH3 rzuci się na Frontiera, tam nie będzie żadnych broni odjętych, a nowe pewnie dodadzą w jakimś update. potwory to samo. </myśliciel> Cytuj Odnośnik do komentarza
MysteryGaz 26 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Specjalnie zalozylem sobie konto US na Store by pobrac demko . Po cichu liczylem na to ze bedzie mozna chodzic po miescie, tylko kot bedzie miec mniej questow . Nic z tego jednak, dostepne sa 3 questy i wybieramy z gory narzucony equip (fajnie ze do wyboru jest chyba kazda bron ). Co ciekawe, nie mozemy nawet sprawdzic equip detals czy quest info, nie potrafie zrozumiec dlaczego . Szkoda ze nie wrzucili zadania z naruga, bo Hypnoca w P2ndG troche wiecej razy sie bilo, no i GS dali jakis kiczowaty . Pewnie jak juz wyjdzie full... ta graznowu mnie wciagnie XD. Save'a z MHF2 trzymam caly czas w pogotowiu XD. PS: Pisze z PS3, sorka za brak "ogonkow" . Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Ja nie mam swojego sejva z MHF2 ;P Ale to i dobrze. Zacznę od początku ;D to w tej grze jest najfajniejsze - rosnąć w siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 (edytowane) a ja przepraszam za wprowadzenie w bład o us psstore ;p okazuje sie ze na europejskim tez jest bo włascie sciagam przez psp ;P (albo mam konto US, i o tym nie pamietam nawet;p) dziwi mnie zawsze ze jak cos chce zassac to czesto mi pisze ze mam za malo miejsca na karcie, mh wymaga 190mb a ja mialem wolne 300 i mi sie to pojawilo, dopiero na druga karte zaczelo ssac gdzie bylo wolne 1.5gb ;p edit pogralem sobie w demko (zamiast isc spac...) w sumie oprocz glupiej nazwy hypnoca to jest to samo xD coz moge powiedziec, w koncu juz przeszedlem ta gre na wylot co nie zmienia faktu ze nadal jest fajna ;p nie mozemy nawet sprawdzic equip detals czy quest info, nie potrafie zrozumiec dlaczego . odpowiedź jest calkiem prosta z tym ewkipunkiem - staty jakie mamy sa bardzo nieadekwatne do tego co jest w prawdziwej grze, armory ktore dostajemy sa podrasowane , oraz maja/niemaja inne skille, nie pozwolili poogladac zeby czlowiek potem sie nie dzwił czemu zbroja w demie miala zupelnie co innego niz ma w normalnej grze, a tak to nooby nie wiedzą jakie statsy ma dany sprzęt ;p ogolnie zestawy ktore dostajemy sa dosyc przepakowane tak jak by gra byla na very easy zwłaszcza zbroje sa bardzo mocne, broń raczej tak srenio , walki zajely mi okolo 7 min czyli bronie są troche ponad przecietną, gdyby byly dopakowane na maksa walki by trwaly 30 sekund xD to zrozumiale posuniecie ze ulatwili demo zeby nie zrazic ludzi ;p, potem beda mieli niespodzianke i jednociosowe zgony xD ahhh i jeszcze cos - straaaasznie zmniejszyli krew ;/ to juz typowe ich posuniecie ale jednak przykre ;/ rozbryzgi krwi maja z 1 cm, a normalnie byly wielkosci czlowieka ;p Edytowane 22 Maja 2009 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 dobrze ze premiera pod koniec czerwca, bo nie wiem jak bym zdal sesje ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 835 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 dobrze ze premiera pod koniec czerwca, bo nie wiem jak bym zdal sesje ;p QFT Mam straszną chęć, by zagłębić się w świat Monster Huntera, ale muszę czekać jeszcze 5 tygodni na wakacje... Cytuj Odnośnik do komentarza
MysteryGaz 26 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Yano, nikogo nie wprowadziles w blad . Przed chwila sprawdzalem na EU i nie ma demka, na US - jest . A juz myslalem ze na darmo meczylem sie z wyszukiwaniem faktycznej nazwy ulicy XD. Ciezko jest przejsc przez ta rejestracje, szczegolnie gdy pytaja sie o adres zamieszkania ("byle co" nie dziala), nawet nie chce wiedziec co trzeba zrobic by miec na japonskim PSStore.... pewnie krzakami pisac XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Yano, nikogo nie wprowadziles w blad . Przed chwila sprawdzalem na EU i nie ma demka, na US - jest . A juz myslalem ze na darmo meczylem sie z wyszukiwaniem faktycznej nazwy ulicy XD. Ciezko jest przejsc przez ta rejestracje, szczegolnie gdy pytaja sie o adres zamieszkania ("byle co" nie dziala), nawet nie chce wiedziec co trzeba zrobic by miec na japonskim PSStore.... pewnie krzakami pisac XD na japonskim wpisujesz co leci. Założenie konta japonskiego u mnie sprowadzało sie do machania miedzy japonskim zakładaniem konta a europejskim bo nie wiedziałem co dane pole oznacza - ale jak to ogarniesz to szybko sie zakłada. Tak samo jak amerykanskie - nie wiem w czym problem - Yano mówisz, że krew zmniejszyli ? nie podoba mi sie ten zabieg ;/ po co to robic ? w ogóle jaki sens jest grać znowu w te samą grę ? przecież to to samo co 2G tylko z mniejszą ilością krwi... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 ja 2G nie ruszalem i cierpliwie czekalem gra napewno swietna bo sa gunlance 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 No mnie tez wkurza mala krew ale zawsze nie-japonskie wersje mialy o wiele mniejsza krew, pewnie po to zeby bylo mniej brutalnie... ale coz, najgirzej jest zaraz po przesiadce z 2g, potem pewnie mozna sie przyzwyczaic Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 no ale wytłumacz mi - po co sie przesiadać na to samo ? Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Na gorsze raczej ;b Di - zalatwiaj 2nd G z tlumaczeniem lepiej zamiast Unite xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 (edytowane) Di - kup unite zeby capcom nie zrezygnował z MH w europie, ale graj na 2G z patchem xD Dark - po co na to samo? teoretycznie nie ma zadnego powodu, ja osobiscie to zrobie dla przyjemnsosci grania, poprostu lubie grac w MH, chatnie zagram od zera moze tym razem zabiore sie za xlinka i w przeciwienstwie do 2g zwieksze sobie frajde i pogram na multi itp jest tez taka sprawa ze ja osobiscie lubie zaczynac gry od nowa i przechodzic inaczej, zazwyczaj zamiast przejsc gre raz to rpzechodze z 40-60% i zaczynam od nowa;p MH jest wyjątkiem bo zrobilem 100% ;p ale teraz chetnie zaczne od zera, i np bede uzywal innych broni niz porpzednio, albo porpsotu bede se na luzaku kosił questy ktore kiedys byly problemantyczne ;p Edytowane 23 Maja 2009 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość firanaa Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 a czy to demko gdzieś na rapidzie leży? ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 jak by co to w psn demko ma znaczek taki ktorych chyba sugeruje ze jest tylko na psn, ale wiesz, jesli grales w 2g to wiele ciekawego to demko nie pokaze ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 bys lepiej sie za tego xlinka wzial na 2g a nie unite ;b Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 moze i nawet serio zaczne 2G od zera, ale unite kupie na 100% orginał, bo capcom na to zasluzyl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość firanaa Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 ciekawe czy ludzie z przetlumaczonym 2G będą mogli Xlinkować się z ludźmi co kupili Unite Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 nie beda mogli bo te gry są z dwóch róznych regionów. Yano - no mnie to nie rusza jakoś, bo ja mam tylko 120H nabite i siedze na Hr7 ciagle xD Jakbym miał zaczynać od nowa to bym sie chyba popłakał ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi