Skocz do zawartości

Monster Hunter Freedom 2/2G/Unite

Dworek

Rekomendowane odpowiedzi

no fajny młoteczek.

W ogóle czemu on tak dziwnie gra ? noob jakis czy to taka japonska technika czy co ? nawala samym fulll chargem, mimo ze co chwile mógłby robic golf swingi z kręcioła albo tripple pound. albo jak uśpił go i wybudził pojedynczą bombą tylko (2 powinien postawić albo golf swingiem walnąć mógł).

ale co ja sie tam znam :P

triple pewnie nie uzywa bo by sie odbijał ;p

a golfswing z kręcenia jest slabszy niz ten z combosa 3x

mnie dziwi tylko czemu na początku wykurzył go z ziemi paintballem zamiast za(pipi)ac , w koncu ten pierwszy cios ma 1.1 mnoznik :P

Edytowane przez Yano

ale sobie narobiłem smaka na polowanie x]

ostatni raz grałem jakoś dwa tygodnie temu, staram się "zniżyć skilla" do premiery Unite żeby sie trochę pomęczyć.

ale z tym jest jak z jazdą na rowerze, raz się nauczy to później wystarczy 5 minut przypomnienia i znów pomykamy ^_^

Edytowane przez firana140

mh3 bedzie mozna kupic razem z wii .. i to czarnym xDD niezłe maja tam bajery ;p

chociaz ciekawszy jest nowy wygodniejszy nie-az-tak-classic controler xD

mh3wiipack.jpg

co nie zmienia faktu ze nadal mnie wkurza ze ebde musial kupic ten szajs, zwłaszcza kiedy ps3 i X pokazały na E3 100 razy lepsze "alternatywne sposoby" kontrolowania gier i mogą tym samym zwiastowac smierc wii ;p

no dobra tym razem nie musze offtopowac tutaj na temat mh3 bo jest juz osobny :P

dlatego zapodam newsa na temat unite - w europie wyjdzie w zestawie z psp (+ etui na konsole, jakis szmatke do ekranu i chyba naklejki na psp)

58dd0_monsterhunterfreedomunitepspbu.jpg

btw moze by dopisac do nazwy temat 2/2G/Unite

niby mozna by zrobic nowy temat o unite ale to jednak jest to samo co 2G wiec tutaj jest juz masa informacji (i troche offtopow o innych monsterach;p)

Edytowane przez Yano

Ściągnąłem dzisiaj demo unite i.. nudne ;f

pierwszego potworka ubiłem, wziałem się za drugiego i po chwili przestałem grać. :P

Nie tego się spodziewałem ;]

czyli to jest jednak nie dla mnie, ale spróbuję jeszcze jutro ;p

demo zrobili strasznie łątwe, wcale sie nei trzeba starac , wystarczy iśc na pałe ;p

trudnosc i przymus robienia mozolnie nowego sprzętu ktory pozwoli zrobic coraz to trudniejsze questy to glowny przyciągacz :>

wiec nie zrażaj sie tak odrazu, zwlaszcza ze nowy g-rank ktory bedzie w unite na poczatku jest jak ultra hard xD

Edytowane przez Yano
no dobra tym razem nie musze offtopowac tutaj na temat mh3 bo jest juz osobny :P

dlatego zapodam newsa na temat unite - w europie wyjdzie w zestawie z psp (+ etui na konsole, jakis szmatke do ekranu i chyba naklejki na psp)

58dd0_monsterhunterfreedomunitepspbu.jpg

btw moze by dopisac do nazwy temat 2/2G/Unite

niby mozna by zrobic nowy temat o unite ale to jednak jest to samo co 2G wiec tutaj jest juz masa informacji (i troche offtopow o innych monsterach;p)

Kiedy ta ślicznotka będzie w Polsce? Bo jak będę kupować PSP to ja chce właśnie taki zestaw ;].