Yano 3 697 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 tez bym sie popłakał gdybym mial w polowie zaczynac od zera, ale zaczynanie od zera kiedy sie juz zrobilo wszystko co mozna i nic juz nie zostalo... to zostalo tylko zacząć od zera xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość firanaa Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 od zera do huntera xD Cytuj Odnośnik do komentarza
SZKD 1 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 A wiedzieliscie, ze dzieki ps3 mozna grac online w gry na PSP ktore obsluguja tylko Ad-Hoc Mode ? Dziala ono jak XLink. http://www.capcom-unity.com/bastion6six6/b...y_tutorial_blog Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 wiemy, MH unite ma byc chyba pierwsza anglojęzyczna (tzn poza japonią) gra ktora w pelni wykorzytsta ta fukcje Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Tylko trzeba miec PS3 ;q Ja tam wole Xlinka w takim razie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 taka mała ciekawostka we froniterze mają fajny młotek chociaz mozna sie domyslic jak dział to tutaj filmik pokazujacy jego fajność http://zoome.jp/kumu/diary/53 strasznie lubie takie "ruchome" bronie Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 no fajny młoteczek. W ogóle czemu on tak dziwnie gra ? noob jakis czy to taka japonska technika czy co ? nawala samym fulll chargem, mimo ze co chwile mógłby robic golf swingi z kręcioła albo tripple pound. albo jak uśpił go i wybudził pojedynczą bombą tylko (2 powinien postawić albo golf swingiem walnąć mógł). ale co ja sie tam znam Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 jak sie postawi dwie bomby to i tak tylko jedna zadaje większe obrażenia, ta która wybucha pierwsza, co więcej jak ustawisz dwie dokładnie w tym samym miejscu (nie ruszysz się tylko postawisz jedną i od razu drugą) to obrażenia zada tylko jedna Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 (edytowane) triple pewnie nie uzywa bo by sie odbijał ;p a golfswing z kręcenia jest slabszy niz ten z combosa 3x mnie dziwi tylko czemu na początku wykurzył go z ziemi paintballem zamiast za(pipi)ac , w koncu ten pierwszy cios ma 1.1 mnoznik Edytowane 28 Maja 2009 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 a możesz wkleić jak wygląda ten młotek? bo jeśli wcześniej go wklejałeś to mi się obrazek nie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 no mi w sumie tez sie dzies nie otwiera;p ale teraz juz bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 (edytowane) ale sobie narobiłem smaka na polowanie x] ostatni raz grałem jakoś dwa tygodnie temu, staram się "zniżyć skilla" do premiery Unite żeby sie trochę pomęczyć. ale z tym jest jak z jazdą na rowerze, raz się nauczy to później wystarczy 5 minut przypomnienia i znów pomykamy ^_^ Edytowane 28 Maja 2009 przez firana140 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 to prawda, ja po kilku miesiacach przerwy skoczylem sobie na questa i po 10 minutach kosilem jak zwykle xD chociaz w pierwszej sekundzie bylo kiepsko xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 mh3 bedzie mozna kupic razem z wii .. i to czarnym xDD niezłe maja tam bajery ;p chociaz ciekawszy jest nowy wygodniejszy nie-az-tak-classic controler xD co nie zmienia faktu ze nadal mnie wkurza ze ebde musial kupic ten szajs, zwłaszcza kiedy ps3 i X pokazały na E3 100 razy lepsze "alternatywne sposoby" kontrolowania gier i mogą tym samym zwiastowac smierc wii ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 (edytowane) no dobra tym razem nie musze offtopowac tutaj na temat mh3 bo jest juz osobny dlatego zapodam newsa na temat unite - w europie wyjdzie w zestawie z psp (+ etui na konsole, jakis szmatke do ekranu i chyba naklejki na psp) btw moze by dopisac do nazwy temat 2/2G/Unite niby mozna by zrobic nowy temat o unite ale to jednak jest to samo co 2G wiec tutaj jest juz masa informacji (i troche offtopow o innych monsterach;p) Edytowane 12 Czerwca 2009 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Ściągnąłem dzisiaj demo unite i.. nudne ;f pierwszego potworka ubiłem, wziałem się za drugiego i po chwili przestałem grać. Nie tego się spodziewałem ;] czyli to jest jednak nie dla mnie, ale spróbuję jeszcze jutro ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 (edytowane) demo zrobili strasznie łątwe, wcale sie nei trzeba starac , wystarczy iśc na pałe ;p trudnosc i przymus robienia mozolnie nowego sprzętu ktory pozwoli zrobic coraz to trudniejsze questy to glowny przyciągacz :> wiec nie zrażaj sie tak odrazu, zwlaszcza ze nowy g-rank ktory bedzie w unite na poczatku jest jak ultra hard xD Edytowane 13 Czerwca 2009 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 zwlaszcza ze nowy g-rank ktory bedzie w unite na poczatku jest jak ultra hard xD co ? grank dostepny od razu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 (edytowane) nie odrazu tylko ogólnie ;p a jesli przeniesiesz postać ktora przeszła F2 to g-rank bedzie dosptny praktycznie odrazu Edytowane 13 Czerwca 2009 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 no dobra tym razem nie musze offtopowac tutaj na temat mh3 bo jest juz osobny dlatego zapodam newsa na temat unite - w europie wyjdzie w zestawie z psp (+ etui na konsole, jakis szmatke do ekranu i chyba naklejki na psp) btw moze by dopisac do nazwy temat 2/2G/Unite niby mozna by zrobic nowy temat o unite ale to jednak jest to samo co 2G wiec tutaj jest juz masa informacji (i troche offtopow o innych monsterach;p) Kiedy ta ślicznotka będzie w Polsce? Bo jak będę kupować PSP to ja chce właśnie taki zestaw ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 premiera europejska jest 26 czerwca, wiec za niecałe 2 tygodnie to czy ten zestaw bedzie dostepny w polsce, i czy bedzie w dniu premiery to juz niestety zagadka Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 W internecie jest wszystko, no to genialnie, ślinię się na ten zestaw ;]. Mam nadzieję, że mi się uda i właśnie będę miał PSP z Monster Hunterem ;D. Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 o kur,wens szukałem w całym dziale PSP i nie zauważyłem grupowca. yea składacie pre ordery? jeśli tak to gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 kurde ja chce juz unite! juz ponad rok czekam =[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 zaczalem grac od zera, kiedy bede mogl zatrudnic kota wojownika? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi