Yano 3 697 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 podobno jest dzieki xlinkowi ale nie bedą działały adhoc Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 a no chyba ze xlink okłamuje pspki, co w sumie logiczne moze jest. ok nie było tematu Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 meczy mnie ten g rank, nie chodzi nawet o trudnosc, ale walki sa za dlugie solo. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 na poczatku jest ciezko, ponad 30 minut to czeste przypadki, ale potem schodzi do typowych okolo 10minut (15 przy gorszych przeciwnikach) Cytuj
Dziewiątek 88 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 meczy mnie ten g rank, nie chodzi nawet o trudnosc, ale walki sa za dlugie solo. mnie ogólnie zaczyna męczyć ta gra poziom trudności chyba troszke zbyt wysoki. wkurzają mnie walki z większymi stworami, po dwóch hitach już sie zdycha wiadomo że trzeba uciekać po pierwszym ciosie, ale często można dostać drugiego w trakcie brania potiona albo stojąc przy ścianie czy przy innych przypadkowych akcjach...ogólnie gra dla cierpliwych, mi często brakuje tej cierpliwości Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 ]ogólnie gra dla cierpliwych, mi często brakuje tej cierpliwości ogolnie gra dla ludzi posiadajacych jednak jakiegos skilla... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 nom, wybitnie nie jest to gra do przechodzenia na pałe Dziewiątek: co masz na mysli mwoaic wieksze stwory? yian-kutku ? potem bedziesz z łezką w oku wspominał jakie to bylo dziecinnie proste.. gdy spotkasz przeciwników zachowujacych sie jak rozszalałe debile ktore zabijają jednym ciosem Cytuj
Dziewiątek 88 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 ]ogólnie gra dla cierpliwych, mi często brakuje tej cierpliwości ogolnie gra dla ludzi posiadajacych jednak jakiegos skilla... skilla można sobie wyrobić. ogólnie nie mam też czasu na takie gry Yano, wiem że później sie inaczej na to patrzy, widze to po tych stworach które już ubiłem. teraz siedze przy khezu (urgent przed hr3). zawsze padam jak mu sie załącza rage Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Trzymaj się z dala i atakuj tylko w pewnych momentach, ja też najwięcej padałem po jego wejściu w Rage Mode. A szczerze mówiąc druga gwiazdka u Eldera to jest nic ;]. Prawda, gra pożera dużo czasu, ale warto warto! Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 ja sobie załączam jakieś questy z High ranka żeby się rozluźnić - zbieram sobie jakieś itemki i inne pierdoły, armorki robie, skilla wyrabiam. Jak poczuje się silniejszy i bede miał wiecej itemów (zaczęły mi sie niektóre konczyc i biegam 'na styk' czasami) to wbije na G rank (na HR7 ciagle jestem). i powtarzam - ta gra odziela chłopców od mężczyzn ;D Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 g rank to nie przelewki, dzis postaram sie kumpli przeprowadzic przez high rank zeby mi pomogli z dual gypcerosem ;p Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 a ja po przerwie w pieciu sie dogóry i połażeniu na boki przez pare godizn postanowilem skoczyc na 6hr,, i zorbilem potrzbne questy, czeka mnie urgent z dwoma tigrexami, i wsumie nie cieszy mnie to wcale nie mam zadnej broni dobrej na tigrexa pozatym strasznie go nie lubie ;p w ogole mysalem ze jakos szybko wlazłema 5hr, a tu patrze i mam prawie 100 godizn na liczniku co prawda to i tak z 50 godizn szybciej niz kiedyś ale mysalem ze mam 40h a nie 97 ciekawe gdzie ja znalazlem ten czas, w koncu "pisze" licencjata O_o Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 zbroja z kraba i lanca z kirina > tigrex Cytuj
firana140 621 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 każdy GS > tigrex, rajang, los, naruga ;p mam problem, wyskakuje mi blad gdy chce coś ściągnąć. już mam w nosie questy chce móc kupować u babci mięcho ;p tu jest mój sejw, jeśli ktoś byłby tak miły i mi ściągnął tą "łatke" http://www.speedyshare.com/280574427.html nie śmiejcie się z marnego progresu bo zacząłem grać Gunlancami i się uczę od podstaw Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 (edytowane) mięsa i tak jeszcze nie ma przynajmniej ja nigdy nie spotkalem w sklepie ani nic nie jest o nim napisane na liscie sciąganych bonusów Edytowane 27 lipca 2009 przez Yano Cytuj
firana140 621 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 (edytowane) ;/ kuwa... a wiadomo kiedy będzie? edit bo janek zrobile edycje: no we freedomie 2 i 2g mozna bylo sciagnac "łatke" dodającą do gry kilka strojów dla świnki i możliwość kupienia mięcha u babci edit 2: o kuna! zrobiłem import sejwa z mhf2 i mogę kupować mięska x] chyba zacznę znów od nowa bo serio nie mam ochoty czekać na DLC edit3 no! i o to chodzi nawet kelbi horn, wyvern fang/claw i kilka innych kłopotliwych do zdobycia itemów można kupić Edytowane 27 lipca 2009 przez firana140 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 hmmm a to dziwna sprawa mi tez sie mięso konczy ale coz, poczekam az sie pojawi, za tydzien bedzie ubranie samuraja dla kota, chociaz o miesie nie wspominali Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 uff udalo sie zrobic tego dual tigrexa byl wkurzajacy ale jednak moj najbardziej zaufany sposob sie sprawdził - ładowanie GSa w twarz od dawna juz sposob z lancą/gunlanca mnie wkurza bo za wolno idzie, czesto mozna nie trafic, czesto sie nie udaje zablokować, a w ddoatku trza miec block+1/2 i na dodatek warto zjesc power juice , za duzo przygotowań ;p Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 a mi sie udalo w koncu przejsc 5* teraz urugent na hr4 i gites wezme anvil hammera na gaorena jak wczesniej polecaliscie... ale bez anti quake chyba bedzie ciezko ale nie mam zadnej zbroi z nim... no ale moze sie uda Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 antiquake sie rpzydaje ale tylko przy atakowaniu nóg, jak walisz w korpus to nic sie nie trzęsie a z nogami wystarczy stac kawalek dalej ładujac bron i podbiwegac gdy juz postawi noge Cytuj
firana140 621 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 a mi się udało w końcu zacząć na dobre xD na dodatek wykombinowałem "trochę" (ponad 800k) kasy na sam początek gry opłacało się trzymać sejwa z mhf2 Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Rayos - Gaorena to cisnąć ostro sie da - odbiegaj kawałek, ładuj broń, jak widzisz ze noga jest w górze - biegniesz w strone gdzie postawi noge i jak ma już ją postawić to puszczasz klawisz ataku - postać walnie Superpoundem i nie przerwie Ci to animacji. Najlepiej być w odległości 'na młot' i uderzyc tak żeby młot uderzył tak samo jak on noge stawia, albo ułamek sekundy wczesniej. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Zrobiłem sobie zbroję z Hermitaura (wygląda to jak strój rugbysty ) i... nie wiem czemu, ale przestałem grać. Jakoś musiałem odpocząć. 20 godzin na licznku i nie mam ochoty dalej grać, jakoś brak mi konkretnego celu i motywacji. Zróbcie coś, bo jakoś tak fajnie mi się z wami gada a nie mam o czym . Nakopcie mi do dupy czy co . Cytuj
firana140 621 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 No przecież nie przykujemy cię do psp z włączonym mh ;p Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Raven :znajdz sobie cel, np dotarcie na jakis poziom, zabicie kogos, zrobienie konkretnej broni itp to zawsze pomaga Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi