Skocz do zawartości

Monster Hunter Freedom 2/2G/Unite

Featured Replies

Opublikowano

podobno jest dzieki xlinkowi

ale nie bedą działały adhoc

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 151,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• cos nie moge dorwac rathalos plate, ucinam mu ogon, potem łapie i nic, to naprawde tak rzadki item? i czy mozna go zdobyc z normalnego rathalosa?

• Imo bardziej chodzi o ilosc sprzedanych konsol a nie silnik, Wii brakuje w sklepach a ps3 sprzedalo sie tylko pare milionow.

• nie ma co sie jarac MHP2G bo i tak nigdy nie wyjdzie po angielsku

Opublikowano

meczy mnie ten g rank, nie chodzi nawet o trudnosc, ale walki sa za dlugie solo.

Opublikowano

na poczatku jest ciezko, ponad 30 minut to czeste przypadki, ale potem schodzi do typowych okolo 10minut (15 przy gorszych przeciwnikach)

Opublikowano
  Shen87 napisał(a):
meczy mnie ten g rank, nie chodzi nawet o trudnosc, ale walki sa za dlugie solo.

mnie ogólnie zaczyna męczyć ta gra :P poziom trudności chyba troszke zbyt wysoki. wkurzają mnie walki z większymi stworami, po dwóch hitach już sie zdycha ;) wiadomo że trzeba uciekać po pierwszym ciosie, ale często można dostać drugiego w trakcie brania potiona albo stojąc przy ścianie czy przy innych przypadkowych akcjach...ogólnie gra dla cierpliwych, mi często brakuje tej cierpliwości ;)

Opublikowano
  Dziewiątek napisał(a):
]ogólnie gra dla cierpliwych, mi często brakuje tej cierpliwości ;)

ogolnie gra dla ludzi posiadajacych jednak jakiegos skilla... :D

Opublikowano

nom, wybitnie nie jest to gra do przechodzenia na pałe :P

Dziewiątek: co masz na mysli mwoaic wieksze stwory? yian-kutku ? potem bedziesz z łezką w oku wspominał jakie to bylo dziecinnie proste.. gdy spotkasz przeciwników zachowujacych sie jak rozszalałe debile ktore zabijają jednym ciosem :P

Opublikowano
  =PiT= napisał(a):
  Dziewiątek napisał(a):
]ogólnie gra dla cierpliwych, mi często brakuje tej cierpliwości ;)

ogolnie gra dla ludzi posiadajacych jednak jakiegos skilla... :D

skilla można sobie wyrobić. ogólnie nie mam też czasu na takie gry ;)

Yano, wiem że później sie inaczej na to patrzy, widze to po tych stworach które już ubiłem. teraz siedze przy khezu (urgent przed hr3). zawsze padam jak mu sie załącza rage ;)

Opublikowano

Trzymaj się z dala i atakuj tylko w pewnych momentach, ja też najwięcej padałem po jego wejściu w Rage Mode.

A szczerze mówiąc druga gwiazdka u Eldera to jest nic ;]. Prawda, gra pożera dużo czasu, ale warto warto!

Opublikowano

ja sobie załączam jakieś questy z High ranka żeby się rozluźnić - zbieram sobie jakieś itemki i inne pierdoły, armorki robie, skilla wyrabiam.

Jak poczuje się silniejszy i bede miał wiecej itemów (zaczęły mi sie niektóre konczyc i biegam 'na styk' czasami) to wbije na G rank (na HR7 ciagle jestem).

i powtarzam - ta gra odziela chłopców od mężczyzn ;D

Opublikowano

g rank to nie przelewki, dzis postaram sie kumpli przeprowadzic przez high rank zeby mi pomogli z dual gypcerosem ;p

Opublikowano

a ja po przerwie w pieciu sie dogóry i połażeniu na boki przez pare godizn postanowilem skoczyc na 6hr,, i zorbilem potrzbne questy, czeka mnie urgent z dwoma tigrexami, i wsumie nie cieszy mnie to wcale :P nie mam zadnej broni dobrej na tigrexa :P pozatym strasznie go nie lubie ;p

w ogole mysalem ze jakos szybko wlazłema 5hr, a tu patrze i mam prawie 100 godizn na liczniku :P

co prawda to i tak z 50 godizn szybciej niz kiedyś ale mysalem ze mam 40h a nie 97 :P

ciekawe gdzie ja znalazlem ten czas, w koncu "pisze" licencjata O_o

Opublikowano

każdy GS > tigrex, rajang, los, naruga ;p

mam problem, wyskakuje mi blad gdy chce coś ściągnąć.

już mam w nosie questy chce móc kupować u babci mięcho ;p

tu jest mój sejw, jeśli ktoś byłby tak miły i mi ściągnął tą "łatke"

http://www.speedyshare.com/280574427.html

nie śmiejcie się z marnego progresu bo zacząłem grać Gunlancami i się uczę od podstaw

Opublikowano

mięsa i tak jeszcze nie ma :P

przynajmniej ja nigdy nie spotkalem w sklepie ani nic nie jest o nim napisane na liscie sciąganych bonusów

Edytowane przez Yano

Opublikowano

;/

kuwa...

a wiadomo kiedy będzie?

edit bo janek zrobile edycje:

no we freedomie 2 i 2g mozna bylo sciagnac "łatke" dodającą do gry kilka strojów dla świnki i możliwość kupienia mięcha u babci

edit 2:

o kuna!

zrobiłem import sejwa z mhf2 i mogę kupować mięska x]

chyba zacznę znów od nowa bo serio nie mam ochoty czekać na DLC

edit3

no! i o to chodzi :D nawet kelbi horn, wyvern fang/claw i kilka innych kłopotliwych do zdobycia itemów można kupić

Edytowane przez firana140

Opublikowano

hmmm a to dziwna sprawa :P

mi tez sie mięso konczy ale coz, poczekam az sie pojawi, za tydzien bedzie ubranie samuraja dla kota, chociaz o miesie nie wspominali

Opublikowano

uff udalo sie zrobic tego dual tigrexa :D byl wkurzajacy ale jednak moj najbardziej zaufany sposob sie sprawdził - ładowanie GSa w twarz :P

od dawna juz sposob z lancą/gunlanca mnie wkurza bo za wolno idzie, czesto mozna nie trafic, czesto sie nie udaje zablokować, a w ddoatku trza miec block+1/2 i na dodatek warto zjesc power juice , za duzo przygotowań ;p

Opublikowano

a mi sie udalo w koncu przejsc 5* :) teraz urugent na hr4 i gites :D wezme anvil hammera na gaorena jak wczesniej polecaliscie... ale bez anti quake chyba bedzie ciezko :/ ale nie mam zadnej zbroi z nim... no ale moze sie uda :)

Opublikowano

antiquake sie rpzydaje ale tylko przy atakowaniu nóg, jak walisz w korpus to nic sie nie trzęsie

a z nogami wystarczy stac kawalek dalej ładujac bron i podbiwegac gdy juz postawi noge

Opublikowano

a mi się udało w końcu zacząć na dobre xD

na dodatek wykombinowałem "trochę" (ponad 800k) kasy na sam początek gry :twisted:

opłacało się trzymać sejwa z mhf2

Opublikowano

Rayos - Gaorena to cisnąć ostro sie da - odbiegaj kawałek, ładuj broń, jak widzisz ze noga jest w górze - biegniesz w strone gdzie postawi noge i jak ma już ją postawić to puszczasz klawisz ataku - postać walnie Superpoundem i nie przerwie Ci to animacji. Najlepiej być w odległości 'na młot' i uderzyc tak żeby młot uderzył tak samo jak on noge stawia, albo ułamek sekundy wczesniej.

Opublikowano

Zrobiłem sobie zbroję z Hermitaura (wygląda to jak strój rugbysty :D) i... nie wiem czemu, ale przestałem grać. Jakoś musiałem odpocząć. 20 godzin na licznku i nie mam ochoty dalej grać, jakoś brak mi konkretnego celu i motywacji.

Zróbcie coś, bo jakoś tak fajnie mi się z wami gada a nie mam o czym :P. Nakopcie mi do dupy czy co :P.

Opublikowano

Raven :znajdz sobie cel, np dotarcie na jakis poziom, zabicie kogos, zrobienie konkretnej broni itp

to zawsze pomaga