firana140 621 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 mam nadzieję że będzie można skonwertować sejwa z japońca na unite ;p bo jak nie to go nie kupię Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 ja wlasnie sie zastanawiam co to bedzie ;p jesli sie nie bedzie dalo rpzerobic 2g ani F2 na PU to bedzie dziiiiwnie xD ale i tak raczej kupie, z szacunku ;p i moze zaczne grac od zera bo juz zrobilem wszystko co sie dało w 2G i zaczyna mi sie nudzic niestety a dokaldnie zostalo mi pare questow do odblokowania białego fata ale sa tak po(pipi)ane ze nei wiem czy samemu je zrobie i nawet mi sie nei chce probowac bo i tak jak zabije bialego fata to nic ciekawego nie uzyskam, wszystkie bronie i zbroje jakie bym chcial to juz mam ;p Cytuj
Dworek 0 Opublikowano 8 października 2008 Autor Opublikowano 8 października 2008 No to niech jak najszybciej wychodzi ja chętnie sobie zagram. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 tez czekam i chetnie zagram znowu od zera 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 to chore ale chetnie bym zaczal od zera i znowu wspinał sie po kawalku do gory i zdobywal nowe rzeczy coraz to lepsze i lepsze a teraz siedze juz na szczycie i moge najwyzej sięgać w dół po sprzęt ktory i tak jest słabszy niz ten co mam ale przyznam ze w unita chetnie zagral bym z kimś ;p bo f2 i 2g zrobilem calkowicie solo a w koncu mh to multi! Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 (edytowane) Wy naprawdę dopiero teraz wiecie o Unite? Przecież chyba nawet tutaj wstawiałem Wam info, psp-team ja widać obudziło się trochę za późno . Edytowane 9 października 2008 przez Gazer Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 (edytowane) nie no ja slyszalem plotki od dawna, o wykupieniu patentu na anzwe itp, no ale skoro teraz powierdzili to milo ale teraz cos o wiele konkretnejszego! MH3 GAMEPLAY z TGS!!!!!!!!!! 1 film - gameplay pokazuje walke z nowym dromeme a potem z nowym podwodnym bossem - albo gracze sa marni albo kamera jest marna - zachowanie (animacja) droma jest o wiele naturalniejsze i realistyczniejsze - są lokacje tak jak wczesniej - walka pod woda wyglada ..jak wyglada, chyba zrobili co mogli porpostu - grafa wydaje sie piękna - po lewej pod zegarem jes nowy pasek, ludzie moiwą ze na lądzie to bedzie termoemetr (pokazuje czy jest nam zimno czy goraco) a pod wodą pasek tlenu z tego co widac spada bardzo wolno, powinien starczyc na 1-2 minuty - mapa jest w starym stylu, nadal są lokacje http://img27.picoodle.com/img/img27/3/10/8...31m_922bf25.jpg http://www.gamekyo.com/videoen13278_monste...o-from-tgs.html 2 film - trailer, ten co byl wczesniej ale o o wieeeele lepszej jekosci http://www.gamekyo.com/videoen13284_monste...-new-video.html DRUGI GAMEPLAY tym razem młoty, widac nowy cios młotem do gory, bardzo podobny do ciosu LSem http://www.gametrailers.com/player/41074.html WERSJA HD o wieleładniejsza http://www.gametrailers.com/player/41073.html edit lol bedzie gra na split screenie O_O lepsze to niz rydz ale skoro ja dodali to boje sie ze dlatego ze wii ma z(pipi)aną gre przez net ;/ aha i jeszcze sterowanie, jak widac klawisze obłożone na maxa w dodatku bedziemy machać ;/ YAY!!! podobno potwierdozna jest oblsuga classic controlera!!!!!!!! teraz napewno kupuje wii!!!! ((pipi)a) EDIT sa tez screeny z UNITE ale nie ma na nich nic ciekawego oprocz angielskich napsiów wiec oleje narazie sporo info dzis jest szczesliwy dzien:D bede dopisywal jak sie czegos dowiem nowego EDIT na oficjalnej stornie sa krotkie filmiki pokazujace uzywanie kotrolera (nawiazuja do obrazka ktoryd alem powyzej) widac tam ze bron wyjmuje sie machnieciem pilote... fajnie , fajnie ebdzie jak w ferworze walki porusyzmy przypadkiem pilotem i wyjmiemy born w najgorszym moemencie -___- Edytowane 9 października 2008 przez Yano Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 jak sie machanie w praktyce sprawdza? bo z krzaczkow ciezko cos wyczytac ;s Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 (pipi)A tu sa filmiki pokazuajce co jak sie robi dla GSa... http://jp.youtube.com/profile_videos?user=146711860 (pipi)niaaaaaaaaaaaa!!! trzeba przekrecac pilota i naciskac guzik... (pipi)a !!!!! Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 zapoznalem sie z wsio filmikami odnosnie sterowania co dal yano i musze przyznac ze... JEST ZA(pipi)ISCIE!!! nareszcie moge jedna reka obracac kamera a druga sie poruszac!! all hail Wii! poza tym myslalem ze bedzie wiecej machania, tutaj mamy do czynienia jedynie z niewielkimi ruchami co eliminuje niedokladnosci i brak precyzyjnego timingu (roznica miedzy nacisnieciem guzika a machnieciem jest znikoma). Ogolnie nastawilem sie na mega wczuwe i machanie wiiilotem niczym GSem ale i tak jest dobrze xD Can't wait!! Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 (edytowane) jeszcze nie wiadomo ile sie namachamy innymi broniami , w koncu GS ma najmniej ciosow i sa najbardziej "prostackie" inne nie sa takie oczywiste (przod, tył, bok), mi sie sterowanie nie podoba, mama ndzieje ze classic bedzie dobrze obłorozny kalwiszami jak patrze na inne instrukcje wyglada podbnie - obrót w lewo/prawo + guzik A młot ma dodatkowo jakies ciosy innym klawiszem, zapewne chodzi o te "ładowane" ja bardzo scepytcznie podchdoze do kręcenia nadgarskiem rpzez kilka godizn Edytowane 9 października 2008 przez Yano Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 w instrukcji kazdej konsoli znajdziesz zeby co godzine (may vary) robic 15 minut przerwy xDDDD Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 żarty!! juz widze jak grajac cała noc w necie z ludzmi robie se przerwe co chwile... hahahaa... Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 dasz rade. Kazdy facet ma wycwiczone nadgarstki xDDDDDDDDD Ja dawalem rade grac po pare godzin w DDR to w to dam rade lajtowo xD Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Będziesz grał nogami? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 dasz rade. Kazdy facet ma wycwiczone nadgarstki xDDDDDDDDD ale nie w tą strone XD Cytuj
winner 183 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Kup se gripa :F jakbym miał taki problem już dawno bym to zrobił, ale nie narzekam na ból rąk nawet po dłuższych sesjach(widocznie mam bardziej "wyćwiczone" jak to PiT ujął - często podczas dłuższego pisania czy grania fajnie jest zrobić sobie minutową maksymalnie przerwę na rozciągnięcie i rozruszanie palców, krótkie ćwiczonka ). Będziesz miał wtedy efekt Dualshocka (prawie) Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 pare filmikow są długie, przez co moga sie komus wydawac nudne ale dzieki temu mozna zobaczyc całego questa morski potwor (część powdowda) http://www.youtube.com/watch?v=RuKpocLnr3Y ciąg dalszy (glownie część lądowa) http://www.youtube.com/watch?v=MFrvGj6BmdE Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 (edytowane) w sumie to zauwazam u siebie przejawy fanbojstwa do tej gry i nawet jakby sterowanie bylo by rzesami kontrolowane, to i tak bym sie cieszyl xD edit: moj pierwszy zawod na MH3 - podzial na lokacje wciaz obowiazuje ;/ Edytowane 10 października 2008 przez =PiT= Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 (edytowane) ja jestem wielkim fanbojem ale jestem tez bardzo krytyczny, jesli cos z(pipi)ią nie omieszkam im tego wypomniec i sie wkurzyc ;p nie przyjmuje wszystkiego co dadzą z wywieszonym jezykiem, oczekuje gry conajmniej tak dobrej jak do tej pory albo lepszej, nie chce zeby zrobili cos gorszego a co do lokacji to pamietaj to ze to wii, raczej by nie uciagnela calego swiata ana raz, zwłaszcza patzrac na grafe i wielkosc tych poszczegolnych lokacji :> ciekawe czy to bedzie najladniejsza gra na wii ;] jesli tak to moze zdobedzie troche nowych fanow poza japonią (to debilny powod ale zawsze jakiś, a w koncu fajnie by bylo jak by capcom chcial sie interesowac tez usa/eur, a zainteresuej sie tylko jak bedzie tu mogl duzo zarabiac) EDIT wywiad z tworcami na pokazie na tgs, oczywiscie ciezko cos zrozumiec z japonskiego ale mozna wywnioskowac pare rzeczy bo pokauzja tez filmiki http://www.famitsu.com/fwtv/?71218810 - [3:19] walka z ian, (3:26 gosc po oberwaniu odonem odlatuje do tylu ale nie tak jak dotychczas turla sie po glebie tylko po kilku "fikołkach" ląduje na kogach!! za(pipi)iscie!) widac jak rathian sie "meczy" i nie moze puszczac fireballi , probuje ale wylatuje tylko mały ogieniek, w tym czasie gosc mowi slow "stamina" to zapewne oznacza ze potwory tez moga sie zmeczyc i nie mogą robic wszystkich ciosów rathian ucieka w tej sytuacji do innej lokacji zeby zjesc cos!! niezle - [5:15] walka z nowym śpiewajacym ptakiem! potrafi nasladowac głosy innych , widac jak udaje głos kota i... przyzywa melyxy!! O_O potem przyzywa rathiana i ucieka na bok zeby pośwpiewac i zapodac power upa XD - [7:30] gosc pokazuje sterowanie - [10:50] pokazane multi na splitscreenie Edytowane 10 października 2008 przez Yano Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 Na crodzie napisali ze classic kontroler bedzie obslugiwany. btw: walka pod woda wydaje mi sie z lekka (pipi)asta Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 będzie i to jest najlespza widomosc jak do tej pory;p a ututaj nowy gameplay HD http://www.gametrailers.com/player/41261.html Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 Jakoś nie mam przekonania do tej wody.Średnio mnie to kręci. Mam nadzieję że będzie można schować się za drzewo czy skałę bo strasznie mnie irytuje w MH2"przenikanie" przez przeszkody bossów. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 mocno srednia grafika, jezeli trojka wyjdzie tylko na wii to pewnie nigdy w nia nie zagram. kiedy 2g wychodzi w usa? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi