Yano 3 697 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 ile czasu yama zajeła kukurydzką? bo ja polazłem na nią dla jaj i rzeczywiscie działał lepiej niz sie spodziewalem , po kilku minutach juz sie yama spuścił na dno , jak juz mowilem podobno rekord do 15 min fatalis death scythe, mi zajmuje okolo 22-36 minut (zalezy od rodzaju i sily broni), ciekaw jestem ile poszlo gunlanca bo nie chcialo mi sie robic calego questa a zbroja z volganosa jest za(pipi)ista polecam (wrecz namawiam) dolozyc artisan, chyba ze masz bron ktora sama z siebie ma róż xD Cytuj
firana140 621 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 różowa ostrość xD kiedy ty przyjmiesz do wiadomości że to jest fiolet!!! xDDD może idź z reklamacją wyświetlacza w swoim psp elo xD Cytuj
Gość Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 (edytowane) Yama vs kukurydza = 48 i pół minuty ;D 7 razy spadał, można na bank szybciej, bo nieobyty jestem z gunlanca i ruch sceniczny mam niedopracowany xD Tak to jest jak się tylko GSem walczy;p różowa ostrość xD kiedy ty przyjmiesz do wiadomości że to jest fiolet!!! xDDD może idź z reklamacją wyświetlacza w swoim psp elo xD Nigdy! xD To jest różowa ostrość , jak graliśmy z Sergem sam to stwierdził, to wy te wyświetlacze powymieniajcie ;p Edytowane 15 grudnia 2008 przez Gość Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 48min to rzeczywiscie nie jest szczyt szybkosci dziwne ze az 7 razy spadł, mi spada okolo 3 razy, max 4 , wiesz ze mozna na niego skoczyc i powycinać itemy? (chyba za kazdym razem jak spadnie) , i mozna tez bomby postawic co do koloru to chyba oficiajlnie to jest purpurowy ale poniewaz to trudne slowo trzeba naciągnąc na fiolet albo róż ;p Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 woohoo ! HR4 zdobyty olałem Tigrexa na HR3, zrobiłem reszte questów jakie trzeba(Gravios, Diablos, Rathian, Rathalos) i sie odblokował Urgent o_O widać SoC nie jest nieomylne :> na Urgenta z Shenem polazłem w sumie sprawdzić o co chodzi - woooah ale to duze jest ;D I nie zabiłem go ale przeszedłem tego urgenta z miejsca (uciekł :<)... da sie to duze (pipi) zabic ? i jak sie uzywa tych kusz i armat ? z tigrexem sie meczylem poki nie zrobilem gunlancy i seta zebym mial ten lepszy blok tarcza [ dlugo nie gralem i nazwy skilli wylecialy mi z glowy] z kuszy strzelasz pociskami ktore sa w skrzyni i gdzies pod sciagna mozna wziac dodatkowe, z armat sie strzela kulami, ale solo to raczej ciezka z nia isc, bo nosisz ja przed soba tak jak jajka w niektorych misjach 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 no i zabilem białego fata, w sumie byl o wiele łatwiejszy niz czerwony , wiecej miejsca do biegnia, nie ma lavy itp zajelo mi to okolo 2 rundy strzelania i 2 suicide runy z bombami, mniej niz sie spodziewalem, chyba nawet czarny wiecej trwał O_O no i kurcze... nie mam co teraz robić... Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 To mi powiedz gdzie na HR4 Union Ore zdobyć ;D bo w górach, swampie i jungli nie ma :< w ogóle widac na Hr4 przeskok lekkiw poziomie trudności - Congalala potrafiąca w rageu zgarnąć 60% HP to prawie jak tigrex XD Cytuj
firana140 621 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 zobaczysz jakie jaja na G ranku są hohoho Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 To mi powiedz gdzie na HR4 Union Ore zdobyć ;D bo w górach, swampie i jungli nie ma :< mozliwe ze sie nie da zdobyc na 4hr, sa itemy dostepne tylko w lokacjach ktore pojawia sie w 5hr (np vulkan) Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 (edytowane) w ogóle widac na Hr4 przeskok lekkiw poziomie trudności - Congalala potrafiąca w rageu zgarnąć 60% HP to prawie jak tigrex XD A na HR7 Green Congala to jakieś przegięcie! "Bąki"(XD) non stop puszczane przez nią, w rage'u szybka jak diabli a power też niezły...męczę się z nią i nie mogę przejść..dotąd KAŻDA Congalala była dla mnie prosta ale Green to przegięcie . Edytowane 16 grudnia 2008 przez Gazer Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 To mi powiedz gdzie na HR4 Union Ore zdobyć ;D bo w górach, swampie i jungli nie ma :< mozliwe ze sie nie da zdobyc na 4hr, sa itemy dostepne tylko w lokacjach ktore pojawia sie w 5hr (np vulkan) dziwne - myslałem, że sie da... to onsloughta nie da sie zrobić na HR4 ? ;( i z tym bulltuskiem musze biegac ;D Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 o ile pamietam to w F2 trzeba bylo zrobic urgenta z 4 na 5 ktorym jest lao, wlasnie za pomoca anvil hammera, a dopiero potem mozna bylo zrobic onslaughta i zabic chama (a nie tylko odpędzic) Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 (edytowane) jak masz maksymalnie rozwinieta farme to uniony powinny na niej tez byc bankowo. Trenya za 1k tez pewnie skads moze przytaszczyc. edit: ale nie rozwiniesz mining +3 bez hr5 w sumie xD Edytowane 17 grudnia 2008 przez =PiT= Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 o ile pamietam to w F2 trzeba bylo zrobic urgenta z 4 na 5 ktorym jest lao, wlasnie za pomoca anvil hammera, a dopiero potem mozna bylo zrobic onslaughta i zabic chama (a nie tylko odpędzic) no a czemu Anvil Hammer ? na HR4 z Anvil Hammera mozna zrobić War Stomp - 1040 ATK i taka sama ostrość jak Anvil - więc jest lepiej pogoniłem kota Laosowi i jestem na HR5 juz Union Ore'y wpadają i jest gites ;] Cytuj
firana140 621 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 serdż gratulacje ;] szybko się pniesz w gildii ja akurat mam sporą przerwę w huntowaniu, dziewczyna okazała się wiekszym czasopochłaniaczem od wszelkich gier pozdro łowcy Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 no a czemu Anvil Hammer ? na HR4 z Anvil Hammera mozna zrobić War Stomp - 1040 ATK i taka sama ostrość jak Anvil - więc jest lepiej ale potem z war stampa nie zrobisz wiele ciekawego a z anvila zrobisz jeden z lepszych młotow ktore sie bardzo robi (tzn nie ejst najlepszy ale za(pipi)iscie latwo go zrobic, wiec wchodzac na g-rank warto go miec), no oczywiscie mozna zrobic warstampa a potem od pocvzatku anvila rozwinąć do czegos fajnego xD Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 no a czemu Anvil Hammer ? na HR4 z Anvil Hammera mozna zrobić War Stomp - 1040 ATK i taka sama ostrość jak Anvil - więc jest lepiej ale potem z war stampa nie zrobisz wiele ciekawego a z anvila zrobisz jeden z lepszych młotow ktore sie bardzo robi (tzn nie ejst najlepszy ale za(pipi)iscie latwo go zrobic, wiec wchodzac na g-rank warto go miec), no oczywiscie mozna zrobic warstampa a potem od pocvzatku anvila rozwinąć do czegos fajnego xD No i tak własnie zrobie - zrobiłem sobie War Stompa (chyba najlepszy młot na HR4) i od razu zrobilem Anvil, żeby leżał i czekał na Union Ore ;] Cytuj
Gość Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 (edytowane) no i zabilem białego fata, w sumie byl o wiele łatwiejszy niz czerwony , wiecej miejsca do biegnia, nie ma lavy itp zajelo mi to okolo 2 rundy strzelania i 2 suicide runy z bombami, mniej niz sie spodziewalem, chyba nawet czarny wiecej trwał O_O no i kurcze... nie mam co teraz robić... A awardy już wszystkie zdobyłes?;D Dobrze rozkminiam ze survival pozwoli mi przeżyć ssawke Yamy? Edytowane 18 grudnia 2008 przez Gość Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 nie ale niezbyt mnie ciągnie zeby robic rzeczy ktore jedyne co dadzą to maly obrazek na ktoy i tak nigdy nie patrze xD Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 zrobienie wszystkich awardow jest pro - mam zamiar kiedys ale narazie mnie nei ciagnie : D a survival pozwoli przezyc ssawke. Ale ssawke zeby dostac na banie trzeba byc geniuszem wiec w sumie nie widze sensu ;] tranqualizer bomb jej wrzucaj do ryja jak ssa! Cytuj
firana140 621 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 oh lol i co się stanie? napisz bom niezmiernie ciekaw a nie mam tymczasowo konsoli ;pp Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 "ogłusza" na jakis czas porpostu zreszta w wielu moementach mozna rzucac tranq zeby przerwac atak itp Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 btw sa juz filmiki z nowego mhfo nowy monster dosyc dziwny, polowe czasu lata metr nad ziemią zamiast biegac http://www.youtube.com/watch?v=PUuDELLQf04 Cytuj
firana140 621 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 trochę taki nie monster hunterowy ;p nadawałby się do final fantasy nowego, jakies pioruny, trzy ogony a może to ja się po prostu nie znam xD Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 lekko przerobiony rathalos, bez rewelacji 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi