Skocz do zawartości

Tekken DR Online

ps3 gitez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

T5dr nie chodzi dobrze online, więc jeśli chcesz pograć online to możesz mieć problem. To jest moje zdanie, bo ja z lagami grać nie mam zamiaru ;p Może komuś odpowiadają lagi kilku(nastu) frejmowe, to niech próbuje :( Pozatym pytanie "mam 512 kb/s, czy będzie dobrze chodzić?" jest trochę niepełne, bo to nie tylko zależy od przepustowaności downloadu, ale także od uploadu oraz innych czynników.

Opublikowano

Wiesz to raczej nie zależy od tego jakiego masz neta :D ja mam 256 albo 512 sam juz nie wiem , podać Ci przykład , koleś ma neta 8 mega i nie może grać bo takie są lagi spróbuj nocą zagrać najelpeij z jakimiś oponentami z europy albo zgloś się domnie to zagramy see you :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No z tymi lagami to jest lipa niestety. Jednak w nocy, jak se wylacze wszystkie kompy na chacie i kolezka po 2 stronie tez ma spoko lacze, to nie ma problemu w sumie - wczoraj gralem z niejakim luksikiem (PL) i chodzilo jak w vs offline (nawet iWS bryana dalo sie spokojnie robic;]), ale w nastepnej walce w tym samym roomie, ale juz z innym kolesiem mialem lagi jak ta lala;]. Mowie - duzo zalezy nie tylko od naszego lacza, ale i od lacza przeciwnika (ja np jak widze kazka czy DJa, co graja na uf+4,4,4,4 to jestem pewien, ze kolesie graja "na lagi", bo nawet najwiekszy matol tego nie robi). A ze stwierdzeniem, ze wszyscy maja lagi to bym polemizowal - udalo mi sie zagrac z #1 total ranging Europe - kolo gral DJ i mial tak movement po arenie i tak wykonywal swoje akcje, ze to jest po prostu niemozliwe, zeby on mial jakiekolwiek lagi.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Veron bo to o to chodzi - sa na online zeby nie byc chamskim - leszcze - ktorzy graja totalnie pod laga. wchodze do gry, koles 480 winow, 80 lostow, 22 winy w roomie. Obsuje gre - -_-; - polowa ciosow po dlaga, zero SS. Biore Fenga (to nie moja postac) i bez wysilku 3:0. Pozniej spotkasz kogos, kto ma stats 140-100 (pewna xiao poczatek usa online; koles z europy) - i gra sie pieknie - kazdy gra swoje, ping obry mimo to i tak nikt nie probuje nawet robic smiesznych ruchow pod laga, tylko 100% swoje - szybki movement, klasyczne granie. Grajac z taka osoba gra sie przyjemnie - nie jest to moze offline, ale jest juz niezle. Jak jest lag/niewielki lag a koles robi jakies pol ekranowe wyskoki (zanim przerwiesz ss na blok, bedzie hit, bo lag) - wychodzi sie i szuka dalej;). po jakims czasie masz /friends liste z ktorymi wiesz ze gra sie ok:). I mimo laga mozna pograc z czolowka - na usa na poczatku gralem sporo z Bode78, aby pozniej sie dowiedziec ze to real Bode:).

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam podobny problem z tym że nie wiem czy mnie ludzie wykopują z roomu czy to wina neta bo wchodze do pokoju załaduje sie lista graczy za chwile znika i pisze "a Network error ocurred"? O co kaman? Mam NAT 3

Opublikowano
Masz ustawioną flagę PL i wchodzisz do pokojów z Graczami spoza Europy, prawda?

Tak ale przeważnie wchodziłem do pokojów z graczami z Europy, ale i tak czasem mnie wywalali wiec teraz zakładam własny pokój z którego mnie nikt nie wyrzuci i tylko czekam aż ktoś przyjdzie.

Opublikowano (edytowane)

z tym pokojem to fajna sprawa, choć nie zawsze sie ktoś chętnie przyłącza :P zwłaszcza jak mam irlandzka flagę (pracuje w Irlandii) ale jak widzę naszych to automatycznie ja zmieniam na swojska ale również wtydy tez zostaje wykapany bo w końcu mogę sie podszywać;) ale nie w tym przypadku. ;)

i jak zauważyłem po 2 w nocy lagow jako tako nie ma bo punche wchodzą w jugielkach częściej jak zadziej... pozdro...

Edytowane przez mevek
Opublikowano

Chodzi mi o tą flagę, która widnieje obok Twojej ksywy (chyba to jest PSN, ale nie dam głowy, bo dawno nie odpalałem trybu Online).

Opublikowano

jest tylko jedna wiec to na pewno ta...

propos juz ja zmienilem na nasza na stale :P chlopaki laczcie sie bo chce z wami zagrac :/ zobaczyc jak to jest z polaczeniem z polska bo inni maja nasze flagi ale to napewno gracze z angli, szkocji badz gdziekolwiek z zagranicy.

5iona

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Zapraszam wszystkich do zapisywania się na turniej T: DR Online w odpowiednim temacie :)

Jakby ktoś chciał potrenować to podaję moje ID- KomandosPL

zaproszenie juz do ciebie leci z mojego konta ^ ^

p.s. zapamietajcie sobie raz na zawsze!!!! ze w online nie rzucamy i nie atakujemy przeciwnika kiedy nie ma zasięgu (widać to jak na dłoni kiedy ma zielony, pomarańczowy bądź czerwony stan połączenia a jeśli ma czarny to znak ze atak trzeba przerwać) w inny razie gra nie ma sensu z takim przeciwnikiem.

po pewnym czasie i tak doświadczycie uczucia ze nikt z wami nie chce grac kimkolwiek jesteście. pozdrawiam