Machel 2 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Zagraj z ZeliwnaPiesc to sie dowiesz co mialem na mysli;] Slowa tego nie oddadza;] Ale do dzis pamietam, jak na turnieju we wloszech owczesnie najlepszy feng w europie po pierwszej walce z Mirasem szybko zmienil swoja glowna postac;] rowniez chcialbym zobaczyc jego "mine" ! musialo bolec wracajac do tematu to wiem, co masz na mysli bardzo dokladnie, poniewaz zdaza mi sie zagrac czasem z owym pogromca devilow. ida poty ^ ^ a ostatnio to nawet skapil Bitochou w walce "mirror match" (ONLINE), wiec to wszystko wyjasnia sorki za nieczyste zagranie, ale tylko sprawdzam karty p.s pamietam cie z turnieju tekkena 3 (gdzie byl to juz jest wielki -> ? ) na ktory to bylem ze skupniami bez agi niestety wiec pozwole sobie zapytac jak sie masz? i czy dalej pykasz? mysle, ze tak, bo temat jeszcze wertujesz... a to cos znaczy... ? Veronuś masz fana A zupelnie serio to kiedy jakas sesja ?? Piki wraca do kraju w grudniu, wiec bedziesz mial konsolke tylko dla siebie Cytuj
mashter 54 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Veron ty stary dziadzie dzieci chowaj, a nie w Tekkena graj :D:D ty grasz online w tekkena? Cytuj
wendiego 11 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Czy można jakoś jeszcze kupić dodatek do DR online? Kupiłem na początku zwykłą wersje, a teraz widze, że w PSS można pobrać tylko bundle pack. Cytuj
Veron 9 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 Gram to za duzo powiedziane - pykam sobie asuka;] Staram sie utrzymywac w pierwszej 100;]]]]]]]]]]]] Zeby nie lagi to moze i bym co pogral wiecej, a tak to sie nie chce za bardzo juz;]]]]]] Machel - ja nie widze przeszkod - brudas pojedzie do domu to i bedzie mozliwosc, wiec jesli lacza pozwola to ja z checia;]]] Co prawda ostatnio z Mirasem gralem i sie nie dalo za bardzo, wiec nie wiem jak bedzie, ale sprobowac nie zaszkodzi;] Cytuj
mashter 54 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 (edytowane) Ja nie wiem, czy ty wiesz że ja od 4 miechów mieszkam we Wrocku, więc może jakieś małe old school tekkena party u mnie? no chyba, że ty dalej w Irlandii siedzisz... Edytowane 15 grudnia 2008 przez mashter Cytuj
Veron 9 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 Siedze siedze, ale w polowie lutego bede w polsce, wiec jak bedziesz mial wtedy czas to jak najbardziej mozemy sie zmowic na male conieco;] Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 mozemy sie zmowic na male conieco;] No ładnie panowie Cytuj
Gość mevek Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 Siedze siedze, ale w polowie lutego bede w polsce, wiec jak bedziesz mial wtedy czas to jak najbardziej mozemy sie zmowic na male conieco;] a w ktorej czesci dokladnie? bo ja aktualnie zamieszkuje tipperary (poludniowa czesc wyspy) ^ ^ Cytuj
Veron 9 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 Ja, panie kolego, jestem z krolestwa funta;] Niedaleko Belfastu mieszkam;] Cytuj
Gość mevek Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 " Wesołych Świat " ...oraz... "Sylwestra" ...do rana! a następnie w nowym roku szybkiego powrotu na "Europejskie Servery" Cytuj
CalopS 2 Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 Czas nastał zeby neta zmienić teraz pytanko czy takie 4mb styknie do grania online? Cytuj
CrazyGoSu 1 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 spokojnie starczy, problem leży po stronie gry, i tyle. Szkoda ze Namco juz sie tą grą nie interesuje bo by sie łatka przydała, lagi są czasami niemiłosierne Cytuj
Gość mevek Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 kontynentalny turniej online na zaibatsu. ktos chetny? Cytuj
Keii 0 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 Graliśmy razem xD psn-Lockershaft xD Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 (edytowane) Mevek ja z checia zagram, jezeli sa jeszcze sloty. Edytowane 25 marca 2009 przez solo/ng Cytuj
Gość mevek Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 Podaj linka drogi kolego, Mevq. http://www.tekkenzaibatsu.com/forums/showt...mp;pagenumber=1 Cytuj
Di 839 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 (edytowane) Zapraszam wszystkich do wzięcia udziału w lidze TDRO (wersja PAL) http://forum.nsports.pl/viewtopic.php?p=70750#70750 Za dwa pierwsze miejsca atrakcyjne nagrody! Edytowane 8 kwietnia 2009 przez Di Cytuj
Gość Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 mam pewne lamerskie pytanie.. Od dziś mam T5: DR Online. Kiedy wybieram quick match lub opti match to ciągle ogladam jedynie walki innych i raz zdarzyło mi się ze walczyłem sam. O co chodzi? Co nie tak robie? Cytuj
Keii 0 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 Kiedy wchodzisz do jakiegoś pokoju (tak jak napisałeś) to czekasz w kolejce na grę. Cytuj
Gość Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 i zawsze musze czekać na łaske założyciela pokoju, czy to leci po kolei wg listy? Quick match jest na podobnych zasadach? Jesli tak to też mi z tego quick match... Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 i zawsze musze czekać na łaske założyciela pokoju, czy to leci po kolei wg listy? Quick match jest na podobnych zasadach? Jesli tak to też mi z tego quick match... Tak, do tego nie zdziw się jak będziesz czekał w kolejce, a kiedy przyjdzie twoja kolej to dostaniesz kicka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi