Opublikowano 12 grudnia 200816 l Zagraj z ZeliwnaPiesc to sie dowiesz co mialem na mysli;] Slowa tego nie oddadza;] Ale do dzis pamietam, jak na turnieju we wloszech owczesnie najlepszy feng w europie po pierwszej walce z Mirasem szybko zmienil swoja glowna postac;] rowniez chcialbym zobaczyc jego "mine" ! musialo bolec wracajac do tematu to wiem, co masz na mysli bardzo dokladnie, poniewaz zdaza mi sie zagrac czasem z owym pogromca devilow. ida poty ^ ^ a ostatnio to nawet skapil Bitochou w walce "mirror match" (ONLINE), wiec to wszystko wyjasnia sorki za nieczyste zagranie, ale tylko sprawdzam karty p.s pamietam cie z turnieju tekkena 3 (gdzie byl to juz jest wielki -> ? ) na ktory to bylem ze skupniami bez agi niestety wiec pozwole sobie zapytac jak sie masz? i czy dalej pykasz? mysle, ze tak, bo temat jeszcze wertujesz... a to cos znaczy... ? Veronuś masz fana A zupelnie serio to kiedy jakas sesja ?? Piki wraca do kraju w grudniu, wiec bedziesz mial konsolke tylko dla siebie
Opublikowano 13 grudnia 200816 l Veron ty stary dziadzie dzieci chowaj, a nie w Tekkena graj :D:D ty grasz online w tekkena?
Opublikowano 13 grudnia 200816 l Czy można jakoś jeszcze kupić dodatek do DR online? Kupiłem na początku zwykłą wersje, a teraz widze, że w PSS można pobrać tylko bundle pack.
Opublikowano 15 grudnia 200816 l Gram to za duzo powiedziane - pykam sobie asuka;] Staram sie utrzymywac w pierwszej 100;]]]]]]]]]]]] Zeby nie lagi to moze i bym co pogral wiecej, a tak to sie nie chce za bardzo juz;]]]]]] Machel - ja nie widze przeszkod - brudas pojedzie do domu to i bedzie mozliwosc, wiec jesli lacza pozwola to ja z checia;]]] Co prawda ostatnio z Mirasem gralem i sie nie dalo za bardzo, wiec nie wiem jak bedzie, ale sprobowac nie zaszkodzi;]
Opublikowano 15 grudnia 200816 l Ja nie wiem, czy ty wiesz że ja od 4 miechów mieszkam we Wrocku, więc może jakieś małe old school tekkena party u mnie? no chyba, że ty dalej w Irlandii siedzisz... Edytowane 15 grudnia 200816 l przez mashter
Opublikowano 15 grudnia 200816 l Siedze siedze, ale w polowie lutego bede w polsce, wiec jak bedziesz mial wtedy czas to jak najbardziej mozemy sie zmowic na male conieco;]
Opublikowano 16 grudnia 200816 l Siedze siedze, ale w polowie lutego bede w polsce, wiec jak bedziesz mial wtedy czas to jak najbardziej mozemy sie zmowic na male conieco;] a w ktorej czesci dokladnie? bo ja aktualnie zamieszkuje tipperary (poludniowa czesc wyspy) ^ ^
Opublikowano 17 grudnia 200816 l Ja, panie kolego, jestem z krolestwa funta;] Niedaleko Belfastu mieszkam;]
Opublikowano 24 grudnia 200816 l " Wesołych Świat " ...oraz... "Sylwestra" ...do rana! a następnie w nowym roku szybkiego powrotu na "Europejskie Servery"
Opublikowano 22 lutego 200916 l Czas nastał zeby neta zmienić teraz pytanko czy takie 4mb styknie do grania online?
Opublikowano 24 lutego 200916 l spokojnie starczy, problem leży po stronie gry, i tyle. Szkoda ze Namco juz sie tą grą nie interesuje bo by sie łatka przydała, lagi są czasami niemiłosierne
Opublikowano 25 marca 200916 l Mevek ja z checia zagram, jezeli sa jeszcze sloty. Edytowane 25 marca 200916 l przez solo/ng
Opublikowano 25 marca 200916 l Podaj linka drogi kolego, Mevq. http://www.tekkenzaibatsu.com/forums/showt...mp;pagenumber=1
Opublikowano 8 kwietnia 200915 l Zapraszam wszystkich do wzięcia udziału w lidze TDRO (wersja PAL) http://forum.nsports.pl/viewtopic.php?p=70750#70750 Za dwa pierwsze miejsca atrakcyjne nagrody! Edytowane 8 kwietnia 200915 l przez Di
Opublikowano 20 lipca 200915 l mam pewne lamerskie pytanie.. Od dziś mam T5: DR Online. Kiedy wybieram quick match lub opti match to ciągle ogladam jedynie walki innych i raz zdarzyło mi się ze walczyłem sam. O co chodzi? Co nie tak robie?
Opublikowano 20 lipca 200915 l Kiedy wchodzisz do jakiegoś pokoju (tak jak napisałeś) to czekasz w kolejce na grę.
Opublikowano 20 lipca 200915 l i zawsze musze czekać na łaske założyciela pokoju, czy to leci po kolei wg listy? Quick match jest na podobnych zasadach? Jesli tak to też mi z tego quick match...
Opublikowano 21 lipca 200915 l i zawsze musze czekać na łaske założyciela pokoju, czy to leci po kolei wg listy? Quick match jest na podobnych zasadach? Jesli tak to też mi z tego quick match... Tak, do tego nie zdziw się jak będziesz czekał w kolejce, a kiedy przyjdzie twoja kolej to dostaniesz kicka