Gość mevek Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 i zawsze musze czekać na łaske założyciela pokoju, czy to leci po kolei wg listy? Quick match jest na podobnych zasadach? Jesli tak to też mi z tego quick match... Tak, do tego nie zdziw się jak będziesz czekał w kolejce, a kiedy przyjdzie twoja kolej to dostaniesz kicka najczesciej wykopuja lagujacych, badz rzucajacych - sam to popieram !!! a po 2, by grac online trzeba sie tego nauczyc. nie wystarczy tylko latac po planszy i wciskac... czasem trzeba ustapic. Cytuj
Gość Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 juz troszke obczaiłem wszystko i mimo ze brakuje klasycznego 1vs1 jak chociazby w SFIV to i tak owo rozwiązanie z T5 tez jest ok. Mam jeszcze jedno lamerskie pytanie - kustomizacja. W T5 na PS2 była odzielna opcja, a tutaj dostaje sie jedynie poprzez ekran wyboru postaci i wybranie oodpowiedniej opcji do mozliwosci kupienia nowych rzeczy. Ale nie ma podglądu, nie mozna ciuchow sciagac ubierac.. Tzn napewno można ale nie wiem gdzie... Ktoś podpowie? Obszukałem całe menu i nic Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Nie można Na szczęście kasa w DR leci bardzo szybko, więc rzeczy można kupować właściwie w ciemno. Pamiętam jak kiedyś, kiedy jeszcze bawiłem sie w przebieranie postaci, na psp robiłem sobie podgląd i tworzyłem 'kreacje', a potem przenosiłem to na ps3 Cytuj
Di 839 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 http://www.tekkenzaibatsu.com/tekken5dr/_custom.php Cytuj
Gość mevek Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 (edytowane) juz troszke obczaiłem wszystko i mimo ze brakuje klasycznego 1vs1 dobrze poszukasz to znajdziesz Edytowane 22 lipca 2009 przez mevek Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 lol? przecież online tez mozna grac 1vs1 i tak jak Mevek napisał wystarczy dobrze poszukać czyt. znaleźć kolesia który założył pokój na 2 graczy. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 rzadko, bo rzadko... ale, kto szuka, ten znajdzie! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi