YETI 10 998 Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 Nowy trailer http://www.ps3site.pl/midnight-club-los-angeles-trailer/ Cytuj
wisza 5 Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 NIe wiem jak wam się podoba nowy trailer ale moim zdaniem jest zaje*isty!!! Osobiścię wierzę w tą grę , oby online był wpoprzo i mamy kolejnego dobrego racera! Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 A ja po trailerze nie widze nic specjalnego , narazie wyglada sterylnie i ubogo . W ogole nie podobaja mi sie wyscigi rano , gdzie klimat sie podzial z wczesniejszych serii ? Mam jednak nadzieje ze gra bedzie lepsza niz poprzednie czesci ;3 Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 30 lipca 2008 Opublikowano 30 lipca 2008 (edytowane) Redmitsu ma racje gdzie się podziały wyścigi nocą ,ale w trailerze był pokazany wyścig który odbywał się albo bardzo wcześnie rano , albo późnym wieczorem ,więc wydaje mi się ,że będzie noc(wszak nazwa zobowiązuje) . ładnie wykonane samochody i nieźle postacie , tylko wszystko wygląda tak jak Redmitsu wcześniej powiedział ubogo i sterylnie , nie wiem czy nowy midnight chce skończyć jak juiced ? Na razie się nie zakochałem Edytowane 30 lipca 2008 przez Heviro (Fanboy BDG) Cytuj
Gerath 2 Opublikowano 30 lipca 2008 Opublikowano 30 lipca 2008 Do mnie ten trailer również jakoś niezbyt przemówił. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Gameplay: http://www.gamersyde.com/news_7001_en.html kartonowe pudełka + księżycowa fizyka przy zderzeniach = MC:LA Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 Stara moja opinie moge sobie wsadzic miedzy bajki. Aktualnie MC:LA bardzo mi sie podoba i napewno kupie ta czesc, tak samo jak zrobilem to z 2 poprzednimi ;P Pomimo tego ze samochody z gameplayu sprawiaja wrazenie jakbys jechal faktycznie w kartonowym pudelku jakos mi to nie przeszkadza. W PE pisali cos o swietnym mutli. Nie moge sie doczekac <3 Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Ktoś grał? Jakie wrażenie? Czekam na odp. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 (edytowane) Czysty arcade, w stylu poprzednich MC. 90 kawałków na soundtracku, dość dobra lecz nie przebajerowana na siłę grafa na silniku z GTAIV, całkiem konkretne miacho i mnóstwo, dosłownie mnóstwo jeżdżenia, ścigania się, przeciskania się przez ruch uliczny nieraz liczący ponad 50 złom puszek na ekranie, no i za(pipi)isty online. Co najlepsze, nie ma powtórki z Burnout Paradise, gdzie nieraz nie wiadomo było gdzie jechać. System podpowiedzi w tej kwestii prowadzi, bo pamiętajmy, że śmigamy po całkowicie otwartym, freeroamingowym terenie. Troszkę dziwię się, że w grę tak mało osób gra (widać choćby po zainteresowaniu na forum). Taki już los czysto hardcoreowych pozycji w świecie, gdzie papka dla casuali jest w cenie. Potencjalnego klienta może odrzucić dość nadsterowne i wydawało by się że zbyt czułe sterowanie. Jazda motorami, ale i mocniejszymi furami nie ma nic wspólnego z prawdziwymi maszynami, ale kto grał w poprzednie części wie czego się spodziewać. W każdym razie oceny z rzędu 8/10 są w pełni zasłużone. To najlepszy racer końcówki tego roku (wątpię, żeby nowy NFS coś w tej materii zmienił) Edytowane 1 listopada 2008 przez t3xz Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 (edytowane) Ja wiem, ze ta pozycje kupie bo zawsze bylem fanem MC a 'czworeczka' widze ze nie zawodzi. W dodatku cena nowki na allegro nie jest droga z porownaniem do innych nowych tytulow (via LPB) Edytowane 1 listopada 2008 przez Redmitsu Cytuj
Texz 670 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Jeszcze coś. Czytam sobie temat MCLA w dziale X360 i tam ludzie skarżą się na problemy streamingu gry z płyty. Motyw na PS3 jest jeszcze lepszy, że nic takiego nie ma miejsca. Może to sprawka instalki gry na twardzielu? Nie. Po włożeniu płyty do napędu na HDD tracimy miejsce zarezerwowane jedynie dla save i danych z Photo Mode, nic ponad to. Wszystko jest ściągane w locie z BR (jakiś cache pewnie też jest tworzony) i co niesamowite, sprawia się podobnie jakby gra siedziała w całości na HDD. Po prostu hardcore. Rockstar opuźniło premierę GTAIV ze względu na problemy z programowaniem PS3, a teraz funduje streaming freeroamingowej gry z BR. Cytuj
ATG 1 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Jak z trybem multi? Są jakieś lagi? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 (edytowane) O online napisze później, na razie tyle odkryłem że gra obsługuje custom soundtracks bezpośrednio z XMB edit: online wymaksowałem dziś na maksa hehe, lagów większych nie ma; gierka nawet przy większej zadymie śmiga konkretnie; podobnie jak w Burnout Paradise; co normalne w tym trybie dysponujemy własnym garażem z trybu single, więc warto troszkę powalczyć o lepsze fury, czy motory; z dośw. widzę, że 3/4 wygranych trafia do użytkowników jednośladów. Skubańce mają refleks. Edytowane 2 listopada 2008 przez t3xz Cytuj
bartula 0 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Też kupiłem MC:LA i jestem zadowolony z zainwestowanej kasiory. O trybie multi niestety nic nie powiem bo na razie nie mam neta podciągniętego (średniowiecze) Gierka śmiga elegancko, nutki pasują szczególnie The Chemical Brothers: Midnight Madness :-) Jedyne co mnie irytuje to że nie można przejeżdżać ludzi (jak w MC3) :-((( hehe. W garażu dużo rzeczy, można se fure stuningować, grafika też daje radę - szczególnie ulice w czasie opadu deszczu albo przy zachodzie słońca. W pudełku z grą znajduje się mapa Los Angeles "growa" oraz dostępne gabloty tudzież rumaki wraz z podanymi parametrami. Jak ktoś ma jakieś pytania to walić. Pozdro Cytuj
Ralfus 0 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 Ja tez wierzylem w ta gre (szczegolnie z powodu ze DUB EDITION - na PS2 byl za(pipi)isty) ale sie grubo przeliczylem. TA gra jest poprostu zalosna!!!!!! Wczesniej przeczytalem cos na temat modelu jazdy niczym kartonowe pudla-ba to nawet nie mozna nazwac modelem jazdy. Grafika troche lepsza niz na ps2. What to fuck is this. Gre otrzymalem poczta we wtorek a w srode juz ja sprzedalem. Sczerze odradzam. Mam nadzieje ze NFS nie zawiedzie. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Czy ta gra jest podobna do TDU z x360, bo jeśli tak to łykam ją w ciemno, z racji że bardzo ale to bardzo mile wspominam czas spędzony przy Test Drive:Unlimited Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Jest bardziej arcade'owa niz TDU ;] Jednak najlepiej jak zobaczysz sobie jakas video-recenzje to sam sobie ocenisz jaka ona jest ;] Polecam Gametrailers.com Cytuj
Martinezzz 1 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Można w jakiś sposób zrzucic (np. na PSP) foty z albumu? Cytuj
ATG 1 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Mam grę od 2 dni, chciałem obejrzeć zdjęcia swojej fury na PC ale nie mam dostępu do Social Clubu ciągle jest napisane abym dodał swoje konto PSN które mam już przypisane od roku, strona z GTA4 działa jak należy a tu taki babol. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Wysyłasz foty na Rockstar Social Club, ściągasz każdą na PC i przesyłasz na PSP. Innej możliwości nie ma. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 muszę mieć PSP? powaznie? a memory card? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Sugestia padła na podstawie przedostatniego postu, z listopada x_x Cytuj
wujakamil 1 Opublikowano 23 stycznia 2009 Opublikowano 23 stycznia 2009 Siema!! Mam pytanko do osób, które grały w obie wersje. Czy gra na ps3 bez pobrania łatki jest trudna tak jak jest to podobno dla niektórych na xboxie?? Cytuj
Martinezzz 1 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 Wiadomo coś o DLC z nowymi brykami i miejscówką? Miał się ukazac jakieś 2-3 tyg. temu jeśli się nie mylę, a na PSS nic nie ma (sprawdzałem na polskim i US). Cytuj
wisza 5 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 Elo elo , kto ma grę niech się wypowiada Mój brat napalił się na NFS:UNDERCOVER , i próbuję mu wbić do łba że lepszym wyborem jest właśnie Midnight Club: LA. Chciałem się spytać o tuning , czy jest w miarę rozbudowany i czy jest multiplaqyer offline z góry dzięki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi