Gawlick 7 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Gra ktoś w MCw ogóle? Onlinowo pojeździłbym z kimś jak najbardziej, co prawda jazam tylko Chargerem SRT-8, ale jak ktoś na motorach woli to czemu nie Cytuj
ATG 1 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Chętnie pogram, choć mam dopiero 33% kariery. Zapraszaj na PSN. Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 gdzie w grze znajde AUDI R8 ?? Cytuj
Martinezzz 1 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 Ponawiam pytanie - co z DLC do Midnight'a? Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 CO do DLC to nie wiadomo, R8 dostanie się za zaliczenie licencji A (Social Club) Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Pojawil sie now patch, wie ktos co wprowadza? Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 Dzisiaj uciekajac przed policja dorwal mi sie jakis glitch, bo policja byla ode mnie w odleglosci polowy miasta i dalej mnie widziala pomimo tego ze samochod policji stal w jednym miejscu i sie nie ruszal ;o No nic wylaczylem gre i wlaczylem ponownie. Zdziwilem sie troszke kiedy po wlaczeniu gry pojawil sie loading i gra automatycznie wyszla mi do xmb =o wchodze w save'a a tam 0% kariery. Nom, super. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 To ten patch takie rewolucyjne zmiany wprowadził? Cytuj
ffSK 0 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Gierka wspaniała. Bardzo polecam Po 50% robi się troche trudniej ale jest w porządku PS: Dzisiaj wychodzi pierwszy DLC właśnie oczekuje na niego Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 No, pucharki dlc sa juz zaktualizowane teraz tylko czekac na ten dodatek ;d kij ze mial byc 10 marca, troche sie spoznili ; ) Ale wybaczam im za to ze jest w polowie darmowy ;P Cytuj
ffSK 0 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 No to sobie poczekałe przełożyli premiere na 19 marca Ale warto będzie poczekać Nowy trailer: LINK Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 (edytowane) Ukonczylem cala linie fabularna, zostaly mi tylko pucharki, online i inne duperelki. Gierka zacna, sciga sie naprawde fachowo, czuc ten szalony feeling ; ) Wyscigi czasem proste, czasem tak trudne ze wyrywalem sobie wlosy z glowy ale ogolnie na plus ; ) Co do grafiki. Po wlaczeniu burnouta zdzwilem sie. Pamietacie jak w Gran Turismo 1 na psx'a byl taki tryb w arcade jakby z lepsza grafa ale mogles tylko sam jechac? Tam byly ostrzejsze textury, wszyskto sie swiecilo jak psu jajca tyle ze brakowalo elementow otoczenia no i ofkoz innych przeciwnikow. Taka wlasnie jest roznica miedzy MC a Burnoutem. MC jest bogaty w detale, miasto zyje chociaz bije czasem po oczach aliasing a i textury sa rozmyte. Zadziwia mnie to ze los angeles wieczorem jest okropne, wszystko jest matowe itp, jednak kiedy pojawia sie sloneczko miasto nabiera nowych efekty i wszystko elegancko wyglada. Deszcz ogolnie rzadko pada a szkoda bo jest fenomenalny a szczegolnie kaluze i wszystkie w nim odbicia, ktore razem tworza genialny efekt. Polecam no ;d Edytowane 18 marca 2009 przez Redmitsu Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Pojawil sie dlc do MC, chetni na skladke zapraszam w dzial zakup gier na psn. Btw: Chce sobie odblokowac audi r8 ale widze ze bede mial z tym problemy. Jak widac zaliczylem juz 6 zadan wiec dlaczego nie podswietla mi sie ze mam ukonczone licencje C? =/ Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Po sciagnieciu dodatkowej czesci mapy + platnej wersji dodatku mam pewien problem. Otoz wszystko mam, mape, samochody, nowa muzyke jednak Karol do mnie nie dzwoni by zawiadomic mnie o South Central Mechanicu. Kupilem jednego z nowych lowriderow czekam czekam i nic. Poprzednio mialem ukonczone 100% gry, aktualnie zmienilo mi na 84% Chelp! Cytuj
Exus1pl 7 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 tia , mam tak samo Ponoć watek główny został powiązany z tym z dodatku i trzeba będzie przechodzić od nowa (co i tak mnie czeka bo mi trofea nie wskoczyłe ) Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 8 października 2012 Opublikowano 8 października 2012 (edytowane) O ja je.bie! Wreszcie ukończyłem trofea do tego stwora! Znaczy wszystkie oprócz 5 tys mil. Kto to widział, żeby po zrobieniu wszystkiego co się da zrobić brakowało mi jeszcze przejechać 800, osiemset, OSIEMSET mil?! Pogrzało tych z R*? Anyway, biorąc pod uwagę fakt, że gra ma milion lat to rozwala mnie to, że jest otwarty świat, widok z kokpitu, on-line, zmienna pogoda z deszczem włącznie, edytor tras, tryb robienia zdjęć, można też odpimpować brykę no i ścigamy się zabawkami na licencji w tym nawet motorami. Kiedyś musiał być szał Edytowane 8 października 2012 przez Kalinho_PL Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 9 października 2012 Opublikowano 9 października 2012 Miałem podobnie jak I ty... Dlatego zdecydowałem się na zakup dlc aby to nie jeździć bez celu przez dobrych kilka set mil, ale I mimo tych extra zadań byłem zmuszony smigac po autostradzie aby w końcu dobić do tych 5k mil.. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 9 października 2012 Opublikowano 9 października 2012 Ja już DLC zrobiłem i brakowało mi 800. Obecnie brakuje 500. Masakra Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 23 listopada 2014 Opublikowano 23 listopada 2014 temat już dość zakurzony ale mam pytanie : czy każdemu gra tak chrupie na ps3? Przy hamowaniu z dużej prędkości praktycznie zawsze gra gubi klatki. Dolicz do tego noc + refleksy świateł innych samochodów to robi się klatko-mania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi