Gawlick 7 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Gra ktoś w MCw ogóle? Onlinowo pojeździłbym z kimś jak najbardziej, co prawda jazam tylko Chargerem SRT-8, ale jak ktoś na motorach woli to czemu nie Cytuj
ATG 1 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Chętnie pogram, choć mam dopiero 33% kariery. Zapraszaj na PSN. Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 gdzie w grze znajde AUDI R8 ?? Cytuj
Martinezzz 1 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 Ponawiam pytanie - co z DLC do Midnight'a? Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 CO do DLC to nie wiadomo, R8 dostanie się za zaliczenie licencji A (Social Club) Cytuj
Redmitsu 1 011 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Pojawil sie now patch, wie ktos co wprowadza? Cytuj
Redmitsu 1 011 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 Dzisiaj uciekajac przed policja dorwal mi sie jakis glitch, bo policja byla ode mnie w odleglosci polowy miasta i dalej mnie widziala pomimo tego ze samochod policji stal w jednym miejscu i sie nie ruszal ;o No nic wylaczylem gre i wlaczylem ponownie. Zdziwilem sie troszke kiedy po wlaczeniu gry pojawil sie loading i gra automatycznie wyszla mi do xmb =o wchodze w save'a a tam 0% kariery. Nom, super. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 To ten patch takie rewolucyjne zmiany wprowadził? Cytuj
ffSK 0 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Gierka wspaniała. Bardzo polecam Po 50% robi się troche trudniej ale jest w porządku PS: Dzisiaj wychodzi pierwszy DLC właśnie oczekuje na niego Cytuj
Redmitsu 1 011 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 No, pucharki dlc sa juz zaktualizowane teraz tylko czekac na ten dodatek ;d kij ze mial byc 10 marca, troche sie spoznili ; ) Ale wybaczam im za to ze jest w polowie darmowy ;P Cytuj
ffSK 0 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 No to sobie poczekałe przełożyli premiere na 19 marca Ale warto będzie poczekać Nowy trailer: LINK Cytuj
Redmitsu 1 011 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 (edytowane) Ukonczylem cala linie fabularna, zostaly mi tylko pucharki, online i inne duperelki. Gierka zacna, sciga sie naprawde fachowo, czuc ten szalony feeling ; ) Wyscigi czasem proste, czasem tak trudne ze wyrywalem sobie wlosy z glowy ale ogolnie na plus ; ) Co do grafiki. Po wlaczeniu burnouta zdzwilem sie. Pamietacie jak w Gran Turismo 1 na psx'a byl taki tryb w arcade jakby z lepsza grafa ale mogles tylko sam jechac? Tam byly ostrzejsze textury, wszyskto sie swiecilo jak psu jajca tyle ze brakowalo elementow otoczenia no i ofkoz innych przeciwnikow. Taka wlasnie jest roznica miedzy MC a Burnoutem. MC jest bogaty w detale, miasto zyje chociaz bije czasem po oczach aliasing a i textury sa rozmyte. Zadziwia mnie to ze los angeles wieczorem jest okropne, wszystko jest matowe itp, jednak kiedy pojawia sie sloneczko miasto nabiera nowych efekty i wszystko elegancko wyglada. Deszcz ogolnie rzadko pada a szkoda bo jest fenomenalny a szczegolnie kaluze i wszystkie w nim odbicia, ktore razem tworza genialny efekt. Polecam no ;d Edytowane 18 marca 2009 przez Redmitsu Cytuj
Redmitsu 1 011 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Pojawil sie dlc do MC, chetni na skladke zapraszam w dzial zakup gier na psn. Btw: Chce sobie odblokowac audi r8 ale widze ze bede mial z tym problemy. Jak widac zaliczylem juz 6 zadan wiec dlaczego nie podswietla mi sie ze mam ukonczone licencje C? =/ Cytuj
Redmitsu 1 011 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Po sciagnieciu dodatkowej czesci mapy + platnej wersji dodatku mam pewien problem. Otoz wszystko mam, mape, samochody, nowa muzyke jednak Karol do mnie nie dzwoni by zawiadomic mnie o South Central Mechanicu. Kupilem jednego z nowych lowriderow czekam czekam i nic. Poprzednio mialem ukonczone 100% gry, aktualnie zmienilo mi na 84% Chelp! Cytuj
Exus1pl 7 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 tia , mam tak samo Ponoć watek główny został powiązany z tym z dodatku i trzeba będzie przechodzić od nowa (co i tak mnie czeka bo mi trofea nie wskoczyłe ) Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 8 października 2012 Opublikowano 8 października 2012 (edytowane) O ja je.bie! Wreszcie ukończyłem trofea do tego stwora! Znaczy wszystkie oprócz 5 tys mil. Kto to widział, żeby po zrobieniu wszystkiego co się da zrobić brakowało mi jeszcze przejechać 800, osiemset, OSIEMSET mil?! Pogrzało tych z R*? Anyway, biorąc pod uwagę fakt, że gra ma milion lat to rozwala mnie to, że jest otwarty świat, widok z kokpitu, on-line, zmienna pogoda z deszczem włącznie, edytor tras, tryb robienia zdjęć, można też odpimpować brykę no i ścigamy się zabawkami na licencji w tym nawet motorami. Kiedyś musiał być szał Edytowane 8 października 2012 przez Kalinho_PL Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 9 października 2012 Opublikowano 9 października 2012 Miałem podobnie jak I ty... Dlatego zdecydowałem się na zakup dlc aby to nie jeździć bez celu przez dobrych kilka set mil, ale I mimo tych extra zadań byłem zmuszony smigac po autostradzie aby w końcu dobić do tych 5k mil.. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 9 października 2012 Opublikowano 9 października 2012 Ja już DLC zrobiłem i brakowało mi 800. Obecnie brakuje 500. Masakra Cytuj
oFi 2 538 Opublikowano 23 listopada 2014 Opublikowano 23 listopada 2014 temat już dość zakurzony ale mam pytanie : czy każdemu gra tak chrupie na ps3? Przy hamowaniu z dużej prędkości praktycznie zawsze gra gubi klatki. Dolicz do tego noc + refleksy świateł innych samochodów to robi się klatko-mania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi