Skocz do zawartości

F.E.A.R. 2: Project Origin

TomisH

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Późno, bo późno, ale zagrałem w demko i rozczarowanie. Nie lubię się bać i nie gram w horrory, ale postanowiłem się ciut przełamać i opaliłem FEARa. Straszny to on nie jest w ogóle (był jeden moment gdzie się ciut wystraszyłem, gdzie Alma wyskauje na mnie i mnie łapie). Spadki frameratu bardzo denerwują. Bardzo podoba mi się pomysł z mechem. Po demku dał bym tej grze 7/10, gdyż nie bałem i to DUŻY PLUS, bo dzięki temu przeszedłem całe demo, do tego jest dość jasno. dynamiczna strzelanina, wspaniale się strzela ze snajperki (głowa odlatuje i w ogóle). Dziwna animacja i do tego średnia grafika.

Opublikowano (edytowane)

Tam kolego jest zmiana poziomu jasności przed rozpoczęciem, widziałeś? Polecam wieczorem KONIECZNIE ze słuchawkami na uszach i wtedy podskoczysz nie raz. Co jest złego w tej grafice? Spełnia swoje zadanie świetnie. Nie ma kosmitów rodem z Cartoon Network, nie strzelasz kolorowymi kulkami i to jej największy plus!

Największym minusem tej gry jest na prawdę słaby Multiplayer i w sumie mogłoby go nie być!

Edytowane przez da$io
Opublikowano (edytowane)

jeszcze jedno mnie dreczy: czy odwiedzajac misje po raz kolejny posiadamy upgradeowany pasek slow motion (z poziomow ktore przeszlismy) np: przeszedlem cala gre zdobylem wszystkie strzykawki i wracam do 1 misji i mam slow motion na maxa?? - i czy podobnie jest z brońmi?? A wlasnie mi nie wyskoczyl komunikat o instalacji ale nie wiem czy to przez to ze mam malo miejsca na dysku czy przez to ze gra sie nie instaluje??

dzieki i pozd.

Edytowane przez QTF
  • 3 tygodnie później...