mrynk 121 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 Niestety (?) nic z tych rzeczy: zadnych bonusow ktore wymieniles po przejsciu gry nie ma. Nie ma New Game+. Tylko trofea. Cytuj
QTF 8 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 kurde w sumie szkoda... mam przynajmniej nadzieje ze jakies kody beda. cos o tym wiadomo? Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 Na PSS nie ma dema... Podobno polski sklep ma taką samą zawartość jak cała Europa. Prawda? Cytuj
da$io 110 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 Nieprawda! Ma inną zawartość. A dlaczego? Niech jakiś redaktor w końcu zapyta w SCEP! Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Późno, bo późno, ale zagrałem w demko i rozczarowanie. Nie lubię się bać i nie gram w horrory, ale postanowiłem się ciut przełamać i opaliłem FEARa. Straszny to on nie jest w ogóle (był jeden moment gdzie się ciut wystraszyłem, gdzie Alma wyskauje na mnie i mnie łapie). Spadki frameratu bardzo denerwują. Bardzo podoba mi się pomysł z mechem. Po demku dał bym tej grze 7/10, gdyż nie bałem i to DUŻY PLUS, bo dzięki temu przeszedłem całe demo, do tego jest dość jasno. dynamiczna strzelanina, wspaniale się strzela ze snajperki (głowa odlatuje i w ogóle). Dziwna animacja i do tego średnia grafika. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 (edytowane) Tam kolego jest zmiana poziomu jasności przed rozpoczęciem, widziałeś? Polecam wieczorem KONIECZNIE ze słuchawkami na uszach i wtedy podskoczysz nie raz. Co jest złego w tej grafice? Spełnia swoje zadanie świetnie. Nie ma kosmitów rodem z Cartoon Network, nie strzelasz kolorowymi kulkami i to jej największy plus! Największym minusem tej gry jest na prawdę słaby Multiplayer i w sumie mogłoby go nie być! Edytowane 21 lutego 2009 przez da$io Cytuj
QTF 8 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 znalazl juz ktos moze poradnik do tej gry?? (nie chce mi sie placic ze ten z gry on-line). chodzi mi o zdobycie wszystkich strzykawek a boje sie ze niektore przegapie. Cytuj
mrynk 121 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Ja znalazlem wszystkie strzykawki i intel'e sam, a mialem gre tylko na 2 dni Cytuj
da$io 110 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Jak będziesz wszędzie wtykał nos nie ma siły byś ominął ^_^ Cytuj
QTF 8 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 (edytowane) jeszcze jedno mnie dreczy: czy odwiedzajac misje po raz kolejny posiadamy upgradeowany pasek slow motion (z poziomow ktore przeszlismy) np: przeszedlem cala gre zdobylem wszystkie strzykawki i wracam do 1 misji i mam slow motion na maxa?? - i czy podobnie jest z brońmi?? A wlasnie mi nie wyskoczyl komunikat o instalacji ale nie wiem czy to przez to ze mam malo miejsca na dysku czy przez to ze gra sie nie instaluje?? dzieki i pozd. Edytowane 22 lutego 2009 przez QTF Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 Nie taki F.E.A.R. 2 straszny jak go malują dzięki darmowemu DLC http://polygamia.pl/Polygamia/1,95336,6382...uja_dzieki.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi