Luk248 104 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Mam okazje kupic za smieszna cene Sluchawki Razer Adero Wireless. Pytanie do osob w temacie, bedzie to gralo na PS3,4? Cytuj
Imnotreal 0 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Cześć, mam problem z dzwiękiem w słuchawakch, a problem polega na tym, że lewa słuchawka jest o wiele, wiele głośniejsza niż prawa, z prawej dzwięk jest bardzo cichy. Tak to wszystko jest podłączone : http://zapodaj.net/d093bd520ecce.jpg.html Mam nadzieje, że wszystko widać na screenie. Ten problem nie wystepuje tylko w jednych słuchawkach, ponieważ testowałem to na dwóch parach i zawsze to samo. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Proponuję jeszcze kilka przejściówek podłączyć, za mało masz. A tak na serio, zamiast robić z tego klocki sprobuj kupić/ zrobić kabel chinch ->gniazdo mini jack, żeby wykluczyć to, co masz aktualnie. Każdy dodatkokwy adapter to większe prawdopodobieństwo wadliwego połączenia, a do tego właśnie doprowadziłeś. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Opublikowano 23 sierpnia 2014 obosze... podlączanie słuchawek bezposrednio pod lineout konsoli to idiotyczny pomysł sam w sobie. kup jakiś wzmacniacz słuchawkowy albo DAC i dopiero pod to podłączaj zestaw słuchawkowy. Cytuj
Imnotreal 0 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Ja to próbuje zrobić jak najtańszym kosztem, bo chce sobie pograć słuchając dzwięku z słuchawek... to co wysłałem tutaj, ten screen, mój kolega ma to podłączone bez tego : http://zapodaj.net/a9aeec35cf8f9.jpg.html i jemu to śmiga. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 masz gdzies tam zwarcie do masy i dlatego tak się dzieje. btw, nawet tak karta muzyczna z allegro za 5PLN pod usb, powinna działać z PS3 Cytuj
czapa 677 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Macie może pomysł jak odratować akumulator w słuchawce bluetooth? Słuchawka ma już swoje lata i nie daje się naładować na 100% bo zaczyna migać czerwona dioda symbolizująca błąd. Czyli padł akumulator, są jakieś "domowe" sposoby odratowania? Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 Wsadz do zamrazalnika w woreczku foliowym na noc. Potem podlacz ladowarke, moze da rade. Cytuj
Gość osiol Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 Wsadz do zamrazalnika w woreczku foliowym na noc. Potem podlacz ladowarke, moze da rade. xd Wymień bateryjkę, ew. polutuj nowe ogniwa, na chińskim Allegro są za darmo. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 Wsadz do zamrazalnika w woreczku foliowym na noc. Potem podlacz ladowarke, moze da rade. xd Wymień bateryjkę, ew. polutuj nowe ogniwa, na chińskim Allegro są za darmo. To taki homemade tip. Cytuj
czapa 677 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 Wsadz do zamrazalnika w woreczku foliowym na noc. Potem podlacz ladowarke, moze da rade. xd Wymień bateryjkę, ew. polutuj nowe ogniwa, na chińskim Allegro są za darmo. http://allegro.pl/akumulator-do-nokia-nokia-hs-26w-120mah-nimh-2-4v-i5097406765.html Na aliexpress nie mogę znaleźć... pomożesz? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi