Opublikowano 1 stycznia 200817 l Odliczanie dobieglo konca... Halo3 zagoscilo na polkach naszych sklepow, juz pierwsi szczesliwcy graja... inni jeszcze czekaja. Zapraszam wszystkich do wypowiadania sie na temat gry Multiplayer. Ktos juz nabija sobie ranka w grze sieciowej? Jakie sa wasze statsy? Macie jakies ciekawe gry do pokazania juz?
Opublikowano 2 stycznia 200817 l Mój brat (Jaszczur) przed świętami odkrył fajny trick, który może pomóc w grze największym wymiataczom. Polega on na... zresztą sami zobaczcie http://www.bungie.net/stats/Halo3/FileShar...tag=JaszczurRSQ Działa on z BR, Szogunem, Maulerem, SR, Carbine i może z czymś jeszcze, ale już nie pamiętam . Acha z SUPER IMBA DOBRYM pistolem też. Wykonuje się go tak- np. SR-primary weapon, BR-secondary weapon. Kolba, w końcowej fazie animacji strzał i prawie w tym samym momencie zmiana broni. Efekt?? Mamy strzał z SR przy aimie z BRa i + możliwość strzelania z BRa. Przy kombie szogun + mauler mamy podwójny strzał
Opublikowano 12 stycznia 200817 l http://www.bungie.net/stats/Halo3/FileShar...ag=ZERATUL%20PL slot nr2 czyli BULLSHIT!! Edytowane 12 stycznia 200817 l przez Zeratul
Opublikowano 17 stycznia 200817 l Zamiast narzekac na mapy itd, to rejestrujcie masowo na forum MLG i głosujcie w temacie o remake'ach map do H3Link 1. Battle/Beaver Creek -y? cuz I'm a BC GOD haha2. Chill Out -y? classic 3. Prisoner -y? spawn raping so ez 4. Midship -y? cuz better team always wins 5. Damnation -y? <3 nading camo IMO ofkorz. Czyjś bardzo mądry post został usunięty, więc ponowie: '' Nie należy mieszac gówna z marcepanem''
Opublikowano 17 stycznia 200817 l Mam pytanie CZY TO DUŻE UPOKORZENIE PRZEGRAC MECZA 2 V 2 Z GOSCIAMI U KTÓRYCH W STATACH NA BUNGIE WYRAZNIE WIDAC TENDENCJE DO ZABIJANIA Z KOLBY ? Tzn najwięcej kili mają z kolby { lol } następnie asault itd. Gdy widzę gości z takimi statami to wiem wszystko o ich skillu. MAM DOŚC TAKICH PORAŻEK. dlatego preferuję już tylko radosne halo3 - zawsze wychodzę z meczy na Epitahu , często na Snow coś tam... DOŚC KAMPIENIA moja cierpliwośc dotej gry się skonczyla . Siwy polej po jednym... :piwo:
Opublikowano 27 stycznia 200817 l Witam ponownie Zapewne uznacie mojego posta za prowokacyjnego czy też głupiego - Nie rusza mnie to. Ostatnimi czasy miałem to szczęście, żeby tak jak Molo mieć odwagę kopnąć płytkę z Halo 3 z półobrotu i rzucić w kąt. Zacząłem grać w COD IV Grałem weń cały styczeń. Dwa dni temu była u mnie jednak posiadówa - ktoś chciał zagrać odpaliłem więc spleet'a, i hajda na Xbl. Na miły bóg! Ta gra jest jednym wielkim no skillowym shitem. Cała jej filozofia opiera się na dwóch głównych punktach: - Szybkości łącza internetowego - Refleksowi - Aimingu w tej grze nie ma żadnego. Tak jak w Halo 2 - Kto pierwszy zacznie strzelać ten wygra. Miałem to szczęscie że grając trafiałem na b. łatwe hosty - To co się to snajperką robi jest przesadzone - Heady wchodzą same. Aż byłem zszkokowany. Biegnę sobie na Valhalli - Shoty snipers - Na drugim końcu tej bądź co bądź niemałej mapy podskakuje sobie jakiś murzyn - Namierzam go - Strzelam - i co? Headshot mere mortals! I tak w kółko - Snijperka w COD łatwa nie jest, niektórzy wręcz mówią, że jest z(pipi)ana a heady z niej dają nie mniejszą satysfakcje niż te z Halo:CE Reasumując - Nie mam zamiar już więcej grać w ten SHIT. Nie ma też zamiaru żadbym prosom niczego udowadaniać - Ja nie będę grać w grę która mi się nie podoba tylko po ty by na WCG wystartować. Fu.
Opublikowano 27 stycznia 200817 l nie to, że jestem wredny czy coś, ale przynajmniej połowa zadym na tym forum zniknie razem z tobą powodzenia na nowej drodze życia
Opublikowano 27 stycznia 200817 l Ja nic nie mówię, ale bez Halo3 jakoś żyję, a sam CoD4, którego pograłem wczoraj fajny był i tyle. Chcecie znać moją opinię? Że niby nie?! Korwa i tak napisze. Gdybym zaczynał przygodę z X360 to bym się skusił gameplayem i realiami z CODa4, bo jest bardziej przystępny i przyjemniejszy w klasycznym MM. Co oznacza tyle, że nawet przy braku znajomych można odpalić TDM i się bawić. Dla kogoś kto nie chce być pseudo-prosów (tak jak Maiden i masa innych ludzi). Dla mnie sceny nie będzie, ludzie są za leniwi, czekałem na wyniki ligowe w 4vs4 online(!). Dostałem w 1szej kolejce 3 mecze z 6ściu meczu, w 2giej całe dwa mecze. W 3ciej 1 mecz... łał! Mam za trzydzieści kilka osób grać mecze? Albo biegać i pisać za wynikami? I myśl o tym że jedynym turniejem w Halo będzie polskie WCG (jeśli w ogóle, odbiera mi chęci do robienia i starania się o cokolwiek w tym forum). CoD4 > Halo3
Opublikowano 27 stycznia 200817 l Witam ponownie Zapewne uznacie mojego posta za prowokacyjnego czy też głupiego - Nie rusza mnie to. Ostatnimi czasy miałem to szczęście, żeby tak jak Molo mieć odwagę kopnąć płytkę z Halo 3 z półobrotu i rzucić w kąt. Zacząłem grać w COD IV Grałem weń cały styczeń. Dwa dni temu była u mnie jednak posiadówa - ktoś chciał zagrać odpaliłem więc spleet'a, i hajda na Xbl. Na miły bóg! Ta gra jest jednym wielkim no skillowym shitem. Cała jej filozofia opiera się na dwóch głównych punktach: - Szybkości łącza internetowego - Refleksowi - Aimingu w tej grze nie ma żadnego. Tak jak w Halo 2 - Kto pierwszy zacznie strzelać ten wygra. Miałem to szczęscie że grając trafiałem na b. łatwe hosty - To co się to snajperką robi jest przesadzone - Heady wchodzą same. Aż byłem zszkokowany. Biegnę sobie na Valhalli - Shoty snipers - Na drugim końcu tej bądź co bądź niemałej mapy podskakuje sobie jakiś murzyn - Namierzam go - Strzelam - i co? Headshot mere mortals! I tak w kółko - Snijperka w COD łatwa nie jest, niektórzy wręcz mówią, że jest z(pipi)ana a heady z niej dają nie mniejszą satysfakcje niż te z Halo:CE Reasumując - Nie mam zamiar już więcej grać w ten SHIT. Nie ma też zamiaru żadbym prosom niczego udowadaniać - Ja nie będę grać w grę która mi się nie podoba tylko po ty by na WCG wystartować. Fu. Po co to piszesz ? Nie mam zielonego pojęcia co ty chcesz osiągnąć przez to że jedziesz tak po tej grze ? Dowartościować się że nie szło ci w halo a w Cod 4 ubijasz jakiś noobków w mm i masz radochę ? Ja nie krzyczę do o koła że cod 4 ma zbugowaną snajpe i że tak na dobrą sprawę nie trzeba strzelać w głowę bo 1 strzał zabije bez tego. A jak opierasz swoją grę w głównie na aimingu to powodzenia w turniejach o ile takowe będą ? XD Radzę ci trzymaj się jednej gry bo co jest od wszystkiego to jest do niczego... Edytowane 27 stycznia 200817 l przez Flaha
Opublikowano 27 stycznia 200817 l Flash: Nie mam zamiaru się dowartościowywać - to ty piszesz o rzeczach o których nie masz pojęcia: - Przykro mi, snajpa jednym strzałem w ciału nie zabija w CODzie. Cięźka czy lekka - Obojętne. Potrzebny jest Head. -Po prostu nie wiesz z kim w COD gram. -COD absolutnie nie opiera się na aiminugu xD To tyle ad hoc COD po więcej zapraszam do stosownych tematów - nie śmiećmy. Czy w Halo mi nie szło? W turnieju 2vs2 mój team wygrał z waszym rundę i zajął trzecie miejsce - a to dlatego że się zeń wycofaliśmy. Napisałem tego posta bo takie są moje odczucia wobec Halo 3. Halo 3 jest ogromnym suckessem Bungie - Ale tylko marketingowym - Taki marketing to ma chyba tylko Apple, choć oni w przeciwieństwie do Bungie nie jadą na marce jednego udanego produktu wypuszczając kolejne, kiepskie, hybrydy. Multiplayer w Halo 3 nijak ma się do tego z Halo 1. Po prostu nijak. Tak jak porównywanie samochodu Tata Nano do Bentleya. Odnoszę wrażenie źe jak ktoś w tej świątyni uwielbienia napiszę krytyczne słowo na którąkolwiek z części Halo musi nie może się nie spotkać z energiczną odpowiedzią. Musi zostać nazwany n00bem, nieudacznikiem, musi się go oskrażyć o nieznajmość rynku multiplayerów FPS itp - itd, przykładów mnożyć nie muszę. Na miły bóg, jeżeli o grze nie można się krytycznie to zmieńcie sobie tytuł topicu na "Dlaczego Halo 3 ma najlepszego multiplera na świecie" czy coś w ten design. Edytowane 27 stycznia 200817 l przez Maiden
Opublikowano 27 stycznia 200817 l hmmm.... z tym podtytułem to zajefajny pomysł, już powinien być zmieniony a ty heretyku uciekaj stąd czem prędzej, bo cię ino widłami i pochodniami pogonim
Opublikowano 27 stycznia 200817 l Flash: Nie mam zamiaru się dowartościowywać - to ty piszesz o rzeczach o których nie masz pojęcia: - Przykro mi, snajpa jednym strzałem w ciału nie zabija w CODzie Może i się nie znam ale z tego co wiem to jest kilka rodzajów snajp od szybkostrzelnych do ciężkich i przy użyciu tych cięższych wystarczy jeden strzał w klatę tudzież w głowę by zabić. -Po prostu nie wiesz z kim w COD gram. Nie ma znaczenia wiem jak grałeś w halo i wiem że niestety nikt tutaj ani nawet w europie nie ma prawdziwego team playa i zgrania na mapach (możesz się wypierać ale tak jest). Większość akcji opiera się na samodzielnym działaniu i nie ma tak że cały czas team kontroluje każdy swój ruch. Zwłaszcza w tak świeżej grze jak cod 4.-COD absolutnie nie opiera się na aiminugu xD przykro mi Czy w Halo mi nie szło? W turnieju 2vs2 mój team wygrał z waszym rundę i zajął trzecie miejsce - a to dlatego że się zeń wycofaliśmy. Napisałem tego posta bo takie są moje odczucia wobec Halo 3. Pozwól że zacytuję " Ta gra jest jednym wielkim no skillowym shitem. Cała jej filozofia opiera się na dwóch głównych punktach: - Szybkości łącza internetowego" a że Songo miał hosta to sobie resztę sam dopowiedz. Multiplayer w Halo 3 nijak ma się do tego z Halo 1. Po prostu nijak. Tak jak porównywanie samochodu Tata Nano do Bentleya. A czy ja przyrównuje halo 3 do halo 1 ? Odnoszę wrażenie źe jak ktoś w tej świątyni uwielbienia napiszę krytyczne słowo na którąkolwiek z części Halo musi nie może się nie spotkać z energiczną odpowiedzią. Musi zostać nazwany n00bem, nieudacznikiem, musi się go oskrażyć o nieznajmość rynku multiplayerów FPS itp - itd, przykładów mnożyć nie muszę. Może nie rynku ale akurat na multi halo to się nie znasz Raptor: Mam nadzieje, ze bylo warte warna. NA PRV z prywata i nie o tym sie w tym temacie dyskutuje. Edytowane 27 stycznia 200817 l przez Raptor
Opublikowano 27 stycznia 200817 l Panowie zluzujcie rozpory. Fajne forum jest, a i temat zacny, a użytkowników Flaha i Maiden ładni, fajni chłopcy. A od siebie dodam, że Motor ubił kiedyś w 2vs2... 40 deathsów, ale go nie biłem bo w dobrym humorze byłem tej! A Raperze drogi, ja w Halo3 ani CoD4 nie gram, bo żadna mnie nie "robi". Tyle, nie robię tu zadym COD4 vs H3. Ciao:*
Opublikowano 28 stycznia 200817 l A ja od siebie dodam, że zamiłowanie Wasze/nasze do serii Halo wzieło się z geniuszu pierwszej części. Halo2/3 to już inne gry.A to co łączy je z H1, to tytuł... Tak więc gdyby Time Spliters dajmy na to, nazywał się Halo3.5, gralibyście w niego. Anyway: peace and love
Opublikowano 28 stycznia 200817 l A ja od siebie dodam, że zamiłowanie Wasze/nasze do serii Halo wzieło się z geniuszu pierwszej części. Halo2/3 to już inne gry.A to co łączy je z H1, to tytuł... Tak więc gdyby Time Spliters dajmy na to, nazywał się Halo3.5, gralibyście w niego. Anyway: peace and love Racja bo w Halo czy to sie komuś podoba czy nie jest najwięcej turniejów i rywalizacji na poziomie, halo 3 jest przyjemna grą, można sie czasami w(pipi)ić i daleko jej do halo 1 ale jak na dzisiejsze gry to ma jeden z najlepszych o ile nie najlepszy (kwestia gustu) multiplayerow i najlepiej rozwinięta scenę na świecie. W Polsce niestety nie będzie turniejów jeśli zainteresowani nimi sami czegoś nie zrobią a niestety nie zanosi się na nic w CoD 4, już większe prawdopodobieństwo że na xboxie zrobi ktoś turniej w halo 3 ponieważ jeśli będzie chciał robić w cod 4 to zrobi na PCcie bo wiadomo że liczy się frekwencja. A sami niczego nie zrobicie bo większość woli grac online i ma gdzieś jazdę przez pół polski by pograć, a ludzie od halo są już sprawdzeni i wiem że jak zrobię turniej to minimum te 25 osób na nim zobaczę.
Opublikowano 29 stycznia 200817 l Andref ma rację w swoich argumentów bo prawda jest i taka, że kwestia gustu, to po co gramy ma ogromne znaczenie. Nie opowiadam się Andrzeju po niczjej stronie, ale Twój post całkiem ładnie i składnie dosyć umiejętnie zyebaueś końcówką. już większe prawdopodobieństwo że na xboxie zrobi ktoś turniej w halo 3 ponieważ jeśli będzie chciał robić w cod 4 to zrobi na PCcie smile.gif bo wiadomo że liczy się frekwencja. jak zrobię turniej to minimum te 25 [!!!] osób na nim zobaczę jak to sobie przystawiłem jedno do drugiego to jakoś tak się uśmiechnąłem:) A żeby nie dissa 20% od naszego Rapera powiem, że w Halo3 jedyną bronią na której naprawdę się nie zawiodłem i którą poprawili jest Needler. Ciao:* Edytowane 29 stycznia 200817 l przez Zimol
Opublikowano 29 stycznia 200817 l Andref ma rację w swoich argumentów bo prawda jest i taka, że kwestia gustu, to po co gramy ma ogromne znaczenie. Nie opowiadam się Andrzeju po niczjej stronie, ale Twój post całkiem ładnie i składnie dosyć umiejętnie zyebaueś końcówką. już większe prawdopodobieństwo że na xboxie zrobi ktoś turniej w halo 3 ponieważ jeśli będzie chciał robić w cod 4 to zrobi na PCcie smile.gif bo wiadomo że liczy się frekwencja. jak zrobię turniej to minimum te 25 [!!!] osób na nim zobaczę jak to sobie przystawiłem jedno do drugiego to jakoś tak się uśmiechnąłem:) A żeby nie dissa 20% od naszego Rapera powiem, że w Halo3 jedyną bronią na której naprawdę się nie zawiodłem i którą poprawili jest Needler. Ciao:* nie oczekuj za wiele od polskiej sceny konsolowe zresztą napisałem minimum co znaczy że tych 25 osób jestem pewien a na 100% w dużym mieście teraz znajdzie się dużo graczy nie ze sceny, którzy również przyjdą pograć, a w COD 4 kto jest sprawdzoną osobą ? Nikt czyli może nawet dojść do sytuacji gdzie dajmy na to cichygrzmot zrobi turniej w wodzisławiu i zjawi się na nim tylko on i jego okoliczni znajomi ;/
Opublikowano 29 stycznia 200817 l i ja :piwo: Grzmot kiedy turniej? Dałeś mi do myślenia... ale jak juz to Katowice
Opublikowano 29 stycznia 200817 l Maiden ie ch będzie organizatorem. Jak by było w Wawie to i ja bym zaszczycil taki turniej swoją obecnością
Opublikowano 29 stycznia 200817 l Maiden ie ch będzie organizatorem. Jak by było w Wawie to i ja bym zaszczycil taki turniej swoją obecnością i o tym mowie Edytowane 29 stycznia 200817 l przez Flaha