Skocz do zawartości

H A L O 3 - wszystko co dotyczy Multiplayera

Raptor

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No dziwnym trafem wywaliło mnie z tego lone wolfa, moze to on chcial sie pozbyc najgrozniejszego przeciwnika ;P? Poza tym widac, ze boostuje sobie customy, zeby dostawac hosta ;)

• 3 tygodnie później...
Gość krzychu_419
Opublikowano

Jaki tryb jest najpopularniejszy w Halo 3? i jaki jest rozgrywany na turniejach?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Co to znaczy że ktoś "sticked you". I czy tylko w wybranych trybach jest snajperka( nie Battle Rifle)?JAk tak to w których?

Jak juz to stuck you ;) Jesli ktos rzucil plasma grenade i on wpadl na ciebie (czyli sie przykleil) to wlasnie wtedy zaliczasz stucka (tlumaczac doslownie, skleje :P) Jaki tryb, taka bron, zalezy.

Opublikowano

Słuchajcie mam problem. Wczoraj odebrałem od kumpla Halo 3 i postanowiłem troche pograć. Włączam Matchmaking -> Ranked Playlist -> Team Slayer i nie mogę grać. Wczesniej się dało a teraz nie. Mam tylko te darmowe map packi, ale jednak mogłem wcześniej w team slayerze grac.

W czym problem, musze pobrać Mythic i Legendary ??

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem: achiv Spartan Officer odblokowuje się wtedy kiedy mam 70 EXP i min. 10 skilla. Ale to musi w danej playliscie np. tylko w Social Slayerze musze miec 70 EXPA czy moze byc w Total EXp 70 EXPA ?? Bo w totalu mam 70 i mam w Service Rocord odznake ale achiva nie ma :/

• 2 tygodnie później...