CichyGrzmot 2 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 I to dopiero poczatek!!! Pozniej jest jeszcze lepiej. Kazdy strzal muskajacy cialo naszego bohatera daje efekt w bryzgajacej krwi z ran MC. To, co AR robi wtedy ze Spartanem przechodzi ludzkie pojecie. 400kul na sekunde, z czego kazda, trafiajaca w MC, to litry krwi na podlodze, scianie, gruncie, lodzie, szkle, tapecie, metalu, floodzie, trawie, sniegu i uwaga...na NIM SAMYM !!! Szczeka opada... Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 I to dopiero poczatek!!! Pozniej jest jeszcze lepiej. Kazdy strzal muskajacy cialo naszego bohatera daje efekt w bryzgajacej krwi z ran MC. To, co AR robi wtedy ze Spartanem przechodzi ludzkie pojecie. 400kul na sekunde, z czego kazda, trafiajaca w MC, to litry krwi na podlodze, scianie, gruncie, lodzie, szkle, tapecie, metalu, floodzie, trawie, sniegu i uwaga...na NIM SAMYM !!! Szczeka opada... GYRZY TY ŻYJESZ!!! Cytuj
CichyGrzmot 2 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 I to dopiero poczatek!!! Pozniej jest jeszcze lepiej. Kazdy strzal muskajacy cialo naszego bohatera daje efekt w bryzgajacej krwi z ran MC. To, co AR robi wtedy ze Spartanem przechodzi ludzkie pojecie. 400kul na sekunde, z czego kazda, trafiajaca w MC, to litry krwi na podlodze, scianie, gruncie, lodzie, szkle, tapecie, metalu, floodzie, trawie, sniegu i uwaga...na NIM SAMYM !!! Szczeka opada... GYRZY TY ŻYJESZ!!! 8) Cytuj
garam 0 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 (edytowane) Siema, mógłby mi ktoś wytłumaczyć dwie rzeczy ? 1. Przestałem grać w Halo, bo do multi potrzebne były płatne mapki (bodajże tylko Social Slayer ich nie potrzebował). Teraz mam ODST, włączam multi i co się okazuje ?! Że tylko jakieś zje%#@# tryby ich wymagają a większość to rozgrywki na podstawowych. Aż krew mnie zalewa :angry2: Da się jakoś pograć np. w Team Slayera na nowych mapkach ? 2. O co chodzi z zaproszeniem do bety Halo Reach ? W pudełku powinna być jakaś zdrapka albo cóś ? 3. Bonus - szukam ludzi do gry (multi i firefight z ODST) Edytowane 13 lutego 2010 przez garam Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 http://www.mlgpro.com/content/news/302159/MLG-FFA-Playlist-Added-to-Halo-3 MLG FFA Playlist w Halo 3 !!!! Cieszenie się!!! Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 3 marca 2010 Autor Opublikowano 3 marca 2010 Nom... ostatnio odnowilem sobie Golda biore Lone Wolfs... Swords, gdzie moj najlepszy ping zawsze w halo to 5/6 (100ms+) :S. Dzis pewnie zacznie cos ciorac Cytuj
FalsoVero 3 Opublikowano 22 marca 2010 Opublikowano 22 marca 2010 Pytanie ponieważ jestem "zielony" w tym temacie czy jak zakupie ODST będę miał Legendary mappack czy jednak musze doładować się M$ pointsami ? Cytuj
B0dz1o 3 Opublikowano 22 marca 2010 Opublikowano 22 marca 2010 Będziesz miał kompletny multiplayer z Halo 3, czyli podstawkę, i mappacki:Heroic, Legendary, Mythic i Mythic II Cytuj
FalsoVero 3 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 (edytowane) Do kasacji Edytowane 24 marca 2010 przez Cr3aTiVe Cytuj
pspkowiec 1 Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 Witam kiedyś grałem takiego customa że można było zabić tylko strzałem w głowę z sniper riffle i tak samo z BRS.Napisze mi ktoś jak można tak ustawić? Cytuj
Gryzek 5 Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 (edytowane) Witam wszystkich mam pytanie odnośnie Multiplayera ODST . Jak rozegrać mecz firefight bo zawsze jak gram to tylko mogę Deatmatch przeciw innym graczom a ja chciałbym zagrać z innymi przeciwko potworom ( kosmitom ). Dziękuje za odpowiedź . Edytowane 1 maja 2010 przez Gryzek Cytuj
Renn 0 Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 (edytowane) Witam wszystkich mam pytanie odnośnie Multiplayera ODST . Jak rozegrać mecz firefight bo zawsze jak gram to tylko mogę Deatmatch przeciw innym graczom a ja chciałbym zagrać z innymi przeciwko potworom ( kosmitom ). Dziękuje za odpowiedź . Płyta od kampani i tam masz w głównym menu Firefight. Edit: A, żeby zagrać z kims w Firefight'a musisz "ręcznie" dodawać znajomych. Nie ma matchmakingu. Edytowane 1 maja 2010 przez Renn Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 13 czerwca 2010 Opublikowano 13 czerwca 2010 grają jeszcze forumowicze w Halo 3? Cytuj
MakaPL 31 Opublikowano 13 czerwca 2010 Opublikowano 13 czerwca 2010 Gram ja czasami, ale plytke ziomek moj ma :< Mimo wszystko nawet nie bedac ekspertem dotrzymuje tam 1-3 miejsca z regoly Cytuj
barth 70 Opublikowano 13 czerwca 2010 Opublikowano 13 czerwca 2010 wystarczy wklepać GT kilku z forumowiczów, na pewno któryś z nas będzie grać Cytuj
Wujasz3k 1 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Opublikowano 28 sierpnia 2010 śmiało pisac ,gram codziennie :happy: Cytuj
Bosu 15 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 dodawajcie mnie do znajomych ja też gram codziennie na xbl jestem nowy gt: OMGLOLER wiem że głupi Cytuj
Gość Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 W jakim trybie należy grać, by jak najczęściej trafiać na "mieczyki"? Cytuj
typfon 145 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 a w H3 Infection jest dostępne jako oddzielna lista? nie jest w Double EX? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 Nie mam pojęcia, mało w Halo 3 grałem. Cytuj
Gość Opublikowano 6 września 2012 Opublikowano 6 września 2012 Nie wspomniałem, że chodzi mi o REACH... Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 6 września 2012 Autor Opublikowano 6 września 2012 Nie wspomniałem, że chodzi mi o REACH... http://www.psxextreme.info/topic/91058-halo-reach-wszystko-dotyczace-multiplayera/ Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 16 października 2013 Opublikowano 16 października 2013 H3 Free na Gold jest od dzis. Ktos gra na multi ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi