Opublikowano 30 października 200816 l Nie wiem czy w tym temacie mozna to pisac, najwyzej skasujecie: Szukam kogos do przejscia kampanii w co opie na legendary, chetni piszcie na moj gt.
Opublikowano 11 listopada 200816 l Słuchajcie mam problema, mam nadzieje ze ktoś mi szybko wytłumaczy co i jak... Wchodzę w matchmaking, szuka mi gier, rozegrałem 3 partie ale to było max 8 graczy na slayer, jak mogę zagrać w 16 graczy podzielonych na 2 teamy?
Opublikowano 11 listopada 200816 l Napiszcie mi proszę, jakie muszę dodatki ściągnąć, aby korzystać ze wszystkich trybów? Ściągnąłem tylko 2 map packi...
Opublikowano 11 listopada 200816 l Napiszcie mi proszę, jakie muszę dodatki ściągnąć, aby korzystać ze wszystkich trybów? Ściągnąłem tylko 2 map packi... Aby korzysac ze wszystkich playlist w machmakin-gu musisz miec sciagniete wszsytkie dotad wydane map-packi czyli wliczajac cold storage wszystkie trzy (pierwszy i cold storage sa darmowe trzeci nadal jest platny)
Opublikowano 3 grudnia 200816 l od pewnego czasu gram w halo i nie mialem jeszcze przyjemnosci zagrac z bracmi Polakami. Jesli sa chetni na szpila zapraszam Perss86
Opublikowano 7 grudnia 200816 l od pewnego czasu gram w halo i nie mialem jeszcze przyjemnosci zagrac z bracmi Polakami. Jesli sa chetni na szpila zapraszam Perss86 Jakos tak sie przyjelo ze to Ty musisz nas znalezc (leniwi jestesmy), gamertagi masz praktycznie przy kazdym nicku w temacie halo, wysylaj friend requesty a bedzie ci dane z polakami zagrac :> pytanie czy napewno chcesz :>
Opublikowano 14 grudnia 200816 l Orientuje się ktoś czy jak wykupię sobie "BandziPro" to będę mógł grać tryby Ranked w MM? Czy i tak będę musiał mieć Golda/Gameplay Trial? Edytowane 14 grudnia 200816 l przez mr pablo
Opublikowano 15 grudnia 200816 l No to jeszcze jedno pytanie, bo właśnie zaopatrzyłem się w drugiego pada. Mam 48h Gameplay Trial i przy jednym playerze mogę normalnie grać Sociala, ale gdy drugi player próbuje się zalogować jako Gość (coby we dwóch pograć w Socialu) to wyskakuje komunikat "Nie można się zalogować do XL, wybierze profil z poprawnymi danymi" czy coś w tym stylu o.O I nie pozwala się zalogować jako Gość. Więc jak mam we dwóch zagrać w MM (Socialu)?
Opublikowano 15 grudnia 200816 l Wpisz drugiemu profilowi zdrapkę bo chyba tylko jak masz golda to druga osoba może grać jako gość
Opublikowano 22 grudnia 200816 l Czego to oni nie wymyślą, żeby tylko skłonić więcej osób do zakupu XL Gold D: A teraz trochę z innej beczki. Ktoś może mi wytłumaczyć o co kaman? ;o ! http://www.bungie.net/Stats/PlayerStatsHal...x?player=TronuM
Opublikowano 22 grudnia 200816 l Niektórzy to mają niezłe odpały, jakby ta 50tka coś znaczyła. Że im się chciało?
Opublikowano 30 grudnia 200816 l mam następujący problem z halo 3 na XBL gdy wejdę w matchmaking pojawia mi się taki komunikat ''information could not be retrieved from the halo 3 server'' i nie mogę dołączyć do gry.Grałem wcześniej bez problemów wydaje mi się że to nastąpiło po próbie grania w Halo 2 na XBL .Czy ktoś zna rozwiązanie tego problemu ?Wypróbowałem już różne płyty z grą halo 3, konsola nie przerobiona,porty otwarte,w inne gry można grać normalnie. Edytowane 30 grudnia 200816 l przez cypio
Opublikowano 30 grudnia 200816 l Tak sie czasem zdarza nie wiem od czego to zalezy ale wystarczy poczekac.
Opublikowano 31 grudnia 200816 l Spróbuj usunąć update do gry i ściągnij go jeszcze raz, może sejwa skasuj.