Skocz do zawartości

H A L O 3 - wszystko co dotyczy Multiplayera

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem czy w tym temacie mozna to pisac, najwyzej skasujecie:

Szukam kogos do przejscia kampanii w co opie na legendary, chetni piszcie na moj gt.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 201
  • Wyświetleń 45 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Słuchajcie mam problema, mam nadzieje ze ktoś mi szybko wytłumaczy co i jak...

Wchodzę w matchmaking, szuka mi gier, rozegrałem 3 partie ale to było max 8 graczy na slayer, jak mogę zagrać w 16 graczy podzielonych na 2 teamy?

Opublikowano
tzn ze nie ma w ogóle team deathmatcha?

Jest ale nie w 16 osob

Opublikowano
Napiszcie mi proszę, jakie muszę dodatki ściągnąć, aby korzystać ze wszystkich trybów? :)

Ściągnąłem tylko 2 map packi...

Aby korzysac ze wszystkich playlist w machmakin-gu musisz miec sciagniete wszsytkie dotad wydane map-packi czyli wliczajac cold storage wszystkie trzy (pierwszy i cold storage sa darmowe trzeci nadal jest platny)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

od pewnego czasu gram w halo i nie mialem jeszcze przyjemnosci zagrac z bracmi Polakami. Jesli sa chetni na szpila zapraszam Perss86

Opublikowano
od pewnego czasu gram w halo i nie mialem jeszcze przyjemnosci zagrac z bracmi Polakami. Jesli sa chetni na szpila zapraszam Perss86

Jakos tak sie przyjelo ze to Ty musisz nas znalezc (leniwi jestesmy), gamertagi masz praktycznie przy kazdym nicku w temacie halo, wysylaj friend requesty a bedzie ci dane z polakami zagrac :> pytanie czy napewno chcesz :>

Opublikowano

Orientuje się ktoś czy jak wykupię sobie "BandziPro" to będę mógł grać tryby Ranked w MM? Czy i tak będę musiał mieć Golda/Gameplay Trial?

Edytowane przez mr pablo

Opublikowano

No to jeszcze jedno pytanie, bo właśnie zaopatrzyłem się w drugiego pada. Mam 48h Gameplay Trial i przy jednym playerze mogę normalnie grać Sociala, ale gdy drugi player próbuje się zalogować jako Gość (coby we dwóch pograć w Socialu) to wyskakuje komunikat "Nie można się zalogować do XL, wybierze profil z poprawnymi danymi" czy coś w tym stylu o.O I nie pozwala się zalogować jako Gość. Więc jak mam we dwóch zagrać w MM (Socialu)?

Opublikowano

Wpisz drugiemu profilowi zdrapkę bo chyba tylko jak masz golda to druga osoba może grać jako gość

Opublikowano

Niektórzy to mają niezłe odpały, jakby ta 50tka coś znaczyła. Że im się chciało?

Opublikowano

mam następujący problem z halo 3 na XBL gdy wejdę w matchmaking pojawia mi się taki komunikat ''information could not be retrieved from the halo 3 server'' i nie mogę dołączyć do gry.Grałem wcześniej bez problemów wydaje mi się że to nastąpiło po próbie grania w Halo 2 na XBL .Czy ktoś zna rozwiązanie tego problemu ?Wypróbowałem już różne płyty z grą halo 3, konsola nie przerobiona,porty otwarte,w inne gry można grać normalnie.

Edytowane przez cypio

Opublikowano

Tak sie czasem zdarza nie wiem od czego to zalezy ale wystarczy poczekac.

Opublikowano

ale ja tak mam od 2 tygodni

Opublikowano

tak stworzyłem drugi profil i jest to samo, a w inne gry można grać

Opublikowano

Spróbuj usunąć update do gry i ściągnij go jeszcze raz, może sejwa skasuj.