matrix_dk 1 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 Jak zrobić achieva za kopnięcie spadając ze spadochronu? Ciągle mi się to nie udaje Zrobiłem, najlepiej zrobić to w misji Market Garden skacząc do wieży kościelnej i kopnąć Niemca) O co chodzi w tych achievach: Jump Master (zrobione, trzeba w każdej misji wylądować w miejscu gdzie leży rozłożony spadochron ) Shoot to Kill (zrobione, należy przytrzymać lewy trigger i nacisnąć lewy analog i kierować go naprzód. Następnie idąc w taki sposób należy zabić przeciwnika ) A jak w ogóle sie kopie?? nie ma takiego klawisza "kick" Cytuj
Brolly PL 10 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 Jak lecisz na spadochronie to naciskasz chyba prawy analog ( ten od ataku kolby ) i on wtedy kopie. Musisz tak ladowac zeby szkop był pod tbąi wtedy do kopiesz w kask i powinno zaliczyc Cytuj
Kurzawka_ 0 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Hmmmmm. Mam po 4 h w siec 40 OP - żeby się upewnić. Ten punkt zdobywamy kiedy założymy swoją flagę do końca, tak? Później znowu przeciwnicy założą swoją my swoją i tak w kółko i zdobywamy te punkty? Jak wam się grap odoba w online? Mi się spodobała bardzo dzisiaj ale należy dodać że jestem nowicjuszem w strzelaniu online. Parę acziwków jeszcze nei rozumiem więc napiszę jak odpsizecie i wyrazicie zainteresowanie ;] Cytuj
Masher 2 Opublikowano 21 lipca 2008 Opublikowano 21 lipca 2008 Czy te jumpy można zrobić skacząc, zaliczać, resetując i robiąc nastepne czy trzeba za każdym razem zaliczać misje? Cytuj
Flik 2 Opublikowano 21 lipca 2008 Opublikowano 21 lipca 2008 Z jumpami to jest jakas chora akcja. Czasami potrafilo mi zaliczyc kilka pod rzad wczytujac savea, czasami zupelnie nie lapalo. Wydaje mi sie, ze trzeba zrobic skok, zaliczyc objectivea, dojsc do checkpointa i wtedy mamy pewnosc, ze skok udany. Jak bedziesz mial problemy z konkretnymi miejscowkami to zajrzyj na youtube. Cytuj
Masher 2 Opublikowano 21 lipca 2008 Opublikowano 21 lipca 2008 Dzięki, właśnie z youtube'a najczęściej korzystam Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 (edytowane) mam takie pytanie, gre zaczolem od razu na Expercie (wcale jakies to trudne nie jest, wystarczy powolutku grac i zabijac na odleglosc) i czy w razie problemow na ostatniej misji moze sobie wlaczyc Normal i po skonczeniu levelu dostanie na przejscie gry na Casual i Normal? Wiele gier robi tak ze za skonczenie Mediuma dostajesz i za Easy ale skoro zrobilem 6 z 7 misji na Experta to mozna by powiedzec ze rowniez skonczylem je na Mediumie bo to poziom trudnosci nieco wyzej jak wykonac : Flared Landing Touch down with a flared landing granaty tez zaliczaja sie do acziva - Weapon Master ? niezlego farta mialem grajac sobie normalnie (a nie dla aczivow) na 1 misji, po rozwaleniu jednego z naziemnych AA Gunow gdy cofamy sie po inny OBJ trafila mi sie grupa Nazi to ja ich z MP40, pelny automat - gdy skonczylo mi sie ammo i wszyscy padli widze ze odblokowalem acziva - 5 headow podrzad XD Edytowane 2 października 2008 przez signap Cytuj
RevulsioN 0 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Granaty z tego co pamiętam też zaliczają się do achieva Cytuj
Masher 2 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Jak właśnie dobre pytanie, bo grę przeszedłem na Expercie, a acziwy za inne poziomy trudności też by sie przydały ;] Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 czyli za przejscie na EXP nie ma za nizsze levele? WTF - w Perfect Dark Zero zastosowali taki myk ze musisz przejsc pierw Medium by otrzymac Hard, potem Hard -> "veteran" Cytuj
Masher 2 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Zaliczyłem od razu na expercie i nie dostałem, więc wnioskuje, że się nie dostaje. Chyba, że miałem coś zbugowane ;] Cytuj
Flik 2 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 Ja przechodzilem najpierw normal, pozniej ten najnizszy i dopiero bralem sie za veterana. Gdybym wiedzial, ze i tak bede musial sie przebijac przez najnizszy poziom trudnosci to bym to inaczej rozegral, a tak sie nudzilem przechodzac drugi raz. Dobrze, ze przynajmniej nie trzeba miec wszystkich medali do calaka odblokowanych. Jak wyglada sprawa w sieci - gra w to ktos w ogole, czy mozna sie spokojnie ustawiac? Bo chcialem skonczyc ta gre na 700/1000pk, ale jakby nie bylo problemow z online to z checia wylapalbym calaka. Cytuj
Masher 2 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 Ogólnie to mało osób w to pogrywa ;] Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 Zarowno i na PC. Expert wlasnie przedchwila padl, sadzilem ze bedzie trudniejszy, COD2 byl o wiele bardziej wkurzajacy niz Airborne na najwyzszym poziomie. Szkoda ze za nizsze tez nie wpadaja trzeba przechodzic jeszcze raz . Teraz tylko 10 hs, i 2 levele trudnosci i pozbywamy sie gry Cytuj
Masher 2 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 10h? Chodzi ci o czas gry? A aczivy za multi masz? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 10 headow in a row , niegrywam na live - jakby nie patrzec 700 jest wyciagniete Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Kuźwa, gdzie są te skillpointy, ma ktoś jakiś poradnik? No i powiedzcie mi czy jak znajdę skill pointa i zginę to zalicza go czy nie? Bo mam wrażenie, że nie. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 http://pl.youtube.com/profile_videos?p=r&a...ozac&page=2 ladujesz, pojawia ci sie ze skill drop 1 z 5 zrobiony, robisz jakisz obj by byl czekpoint, giniesz, robisz nastepny skill, obj, kill, itd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi