Skocz do zawartości

NBA 08 versus NBA 2k8

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Najlepsze NBA moim zdaniem to to 2K8!!! Animacja zawodników i AI przeciwników to mistrzostwo świata!!! Żaden mecz nie jest prosty... Żeby być dobrym nie wolno żonglować drużynami. Trzeba się "wyuczyć" jednej. To samo tyczy się rzucania osobistych. Dla mnie wybór w tym roku jest prosty: NBA 2K8!!!

Opublikowano

powiem tak , z kumplem zagrywamy sie w demko 2k8 , i jest to bardzo dobra gra , choc osobiscie mi sie bardziej podoba nba live gdyz wole bardziej efektowne akcje (prostrsze aley yupy , replaye lepszeeeee , itp ) ale kamerka w demku nba live sssiiieeeee , choc mi to nie przeszkadza az tak bardzo tak juz z kolegami nie pogram , no i duzo trudniejsza jest 2k8 , ... , jak bym mial wybierac = 2k8

Opublikowano

Wczoraj przybyła do mnie paczuszka z usa, a w niej NBA 2K8 wszystko zarąbiście, ale gdy odpaliłem gierkę na tv to była czarno biała, po podłączeniu kablem HDMI do monitora jest już normalnie.

Wiecie może co jest grane, czy na standardowym kablu mogę odpalić ją w kolorze??

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

gdzie mozna znalezc liste jak wykonac wszystkie tricki w 2k8, bo oprocz zwodu lewo prawo i czasem przod -tyl to reszta wychodzi raczej fuksem i np "pivota" to wogole nie wiem jak sie robi.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Jako ze dostepne sa juz demo wersje wszystkich tegorocznych odmian enbiejów stwierdzam cos co nie sadzilem ze kiedykolwiek wydostanie sie z moich ust. W roku 2008 NBA Live od EA jest zdecydowanie najlepsza. NBA 2k8 poszlo bardzo w strone zrecznosciówki. Jesli chodzi o mnie przez nastepny rok zostaje przy NBA 2k7

No włsnie,chce kupic NBA 2k? na X360 i zastanawiam sie nad 2k7 lub 2k8 w 2k6 grałem,która gra waszym zdaniem jest lepsza?

• 4 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...