Soniak 3 Opublikowano 2 stycznia 2008 Opublikowano 2 stycznia 2008 Ktoś grał w to na Ps3? Jak wygląda grafika? Bo ja mam dylemat Assasins Creed vs SoF 3 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 stycznia 2008 Opublikowano 2 stycznia 2008 Soniak... no wiesz ?!, budżetówka na 5 h czy extra tytuł - oto pytanie o.O. Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 3 stycznia 2008 Autor Opublikowano 3 stycznia 2008 Tak oglądam filmiki z gry... Czy są łuski? , pytam bo zauważyłem że jak strzelają to ich nie widać . I czy ktoś mógłby dac jakieś foty ze swojego TV podczas gry? pozdro Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 18 września 2008 Opublikowano 18 września 2008 wlasnie dorwalem sie do tej gry i mam zacinke , uwalniam murzyna z wiezienia i dalej strzalka pokazuje na cele a murzyn nic nie robi, nie ucieka ani nic ... doslownie stoi i tu gra ma chyba zwieche albo ja czegos nie zrobilem i w czym rzecz ? dajcie helpa co do samej gry na poczatku po odpaleniu mysle sobie crap jakich malo ale teraz mnie ostro wciagnela aktualnie wole ja niz preya i orange boxa, ktorych jeszcze nie przeszedlem,ale leza u mnie na polce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi