Skocz do zawartości

Conan

Dakki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Całkiem fajna gierka. Nic nadzwyczajnego, ale gra się przyjemnie, przynajmniej przez jakiś czas. Starcia z bossami są irytujące i troszkę nudnawe, postać głównego bohatera nijaka, ale gierka nastawiona jest na ostrą sieczkę, a tej nie brakuje. Pozostaje mi tylko pokonać głównego bossa, o ile wytrzymam to psychicznie ;]

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Całkiem fajna gierka. Nic nadzwyczajnego, ale gra się przyjemnie, przynajmniej przez jakiś czas. Starcia z bossami są irytujące i troszkę nudnawe, postać głównego bohatera nijaka, ale gierka nastawiona jest na ostrą sieczkę, a tej nie brakuje. Pozostaje mi tylko pokonać głównego bossa, o ile wytrzymam to psychicznie ;]

Postac bohatera nijaka?! dzieciaku poczytaj lepiej ksiazke.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

musisz przebiec na drugą stronę (w głąb ekranu) nim się wszystko zawali

z tego co pamiętam będzie motyw, że będziesz stał na kawałku ziemi która zacznie przechylać się w bodajże prawą stronę, wtedy skok w odpowiednim miejscu i jesteś na drugiej bezpiecznej stronie

Opublikowano

rycerza można szybko i łatwo rozwalić, kwestia taktyki i uzbrojenia

duszki też pikuś, może tak mi się wydaje bo 4 razy tę grę przelazłem

nie pamiętam ale to lewą stroną się szło do prawej chyba

to o czym pisałem wali się dopiero po naskoczeniu/najściu

Opublikowano

to z pewnoscia musi byc jakis bug:( tez 4 razy przchodzilem i nie mialem z tym problemu :)

najbardziej za to wurwilem sie na archivie rock of ages:) a wystarczylo rozwalac :) czym popadnie:)

gra piekna i taka bez przemocy ^_^