Skocz do zawartości

Fear Factory

Butcher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem ten film.

I co, że FF układali muzykę, tak?

No dobrze. Coś słyszałem zatem.

Ale co grają na płytach? Bo 4 strony tematu, a ja - koneser ambitnego cięższego brzmienia - nie wiem ocebe, heh.

chuj kurwa dupa cipa

Opublikowano

Gdyby Mastodon wydał coś w połowie tak słabego, jak Fear Factory, to bym się chyba powiesił.

Zakladasz na forum tematy o gierkach z Mario i Luidzim. Nie masz prawa glosu.

Opublikowano (edytowane)

niestety występuje tutaj takie samo zjawisko co u metalliki - cokolwiek by nie nagrali, to będzie (pipi)owe przyrównując do starego materiału

albo takie granie już mnie nie rusza, bo jest tylyye fajniejszej muzyki

Edytowane przez golab
Opublikowano

swietna płya nie spodziewałem się tak dobrej pty po nich! Napewno płyta lepsza niż dwie poprzedniczki... Ja umieściłbym ten album jako brakujące ogniwo po Demanufacture a przed Obsolete...

Opublikowano

Album mnie zniszczył.

Może i nic nowego nie odkryli, ale za to sprawdzone formuły zostały dopieszczone do perfekcji.

Hoglan wyrabia równie dobrze co Herrera.

Napewno kupię oryginał, bo płyta jest poprostu świetna.

Opublikowano

Ylszmic ma rację, nuda. W który moment płyty bym nie przewinął, to słyszę to samo. Próbowałem się przekonać do tego rodzaju muzyki, ale chyba poległem.

Opublikowano

Robisz błąd, że przewijasz. Tej płytki słucha się bardzo przyjemnie i z przytupem. Rytmiczne granie, jak na FF przystało, zyskało na pazurze. Utwory są szybkie i barrrdzo agresywne. Jak dla mnie tak to wszystko powinno brzmieć. Panowie odzyskali przynajmniej moje zaufanie po słabszych albumach.

Opublikowano

Ja nie czaję kultu post-rocka a Ty Fear Factory.

No zdarza się.

No niestety, ale post rocka też nie słucham, a na pewno nie na tyle, by "czaić jego kult". Cokolwiek miałeś na myśli.

Robisz błąd, że przewijasz.
No tak, tak, ale to samo można powiedzieć o każdej innej muzyce, bo żadnej z założenia nie powinno się przewijać. Tyle, że tutaj przesłuchałem trzy kawałki bez przewijania, a potem sprytnie zauważyłem, że dzięki przewijaniu ta nuda szybciej się skończy :)

Wiem, nie znam się!

Opublikowano

Jak przesluchalbys kilka razy bez przewijania to bys z czasem zauwazyl ze kawalki sie roznia. No ale jak Ci sie nie podoba to też nie widze sensu sie zmuszac. wiadomo ze lepiej posluchac czegos cos sie lubi.

hyh, captain obvious ze mnie.

Opublikowano

To ja, jako fan Fear Factory od dzieciaka powiem, że płyta... jest ok. Nie mam ciśnienia, żeby non stop ją słuchać, ale kurde, w paru miejscach słuchało mi się tego prawie tak przyjemnie jak Demanufacture.

Nie jestem zawiedziony. Gdyby jeszcze te czyste wokale wywalić :(

Gość _Milan_
Opublikowano

noooo, 3 miesiace czekania, to nie ma sily zeby sie nie podobalo...

Opublikowano

2 z kawalkiem raczej. Z kazdym albumem fF czekalem, zaden problem. Zreszta jak czlowiek pracuje, to 2 miesiace szybko mijaja. Album zbiera bardzo pochlebne opinie na necie, wiec jestem dobrej mysli.

• 2 tygodnie później...