Skocz do zawartości

Fear Factory

Butcher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no, srubokretow i mlotkow z logosem nie bede kupowal. Chyba, ze do niszczenia plyt Mastodona <ok>. Podobno nagrali ponownie Martyra, Crash Test i Sangre de Ninos, wiec pewnie trafia na digipacka.

Opublikowano

Przecież ta nowa płyta to jakiś chłam. Zawsze ceniłem sobie Fear Factory za ostre nakurwianie, ale przy tym potrafili wrzucić jakieś chwytliwe melodie, tutaj tego nie ma. Przesłuchałem 2 razy i nic w ogóle nie wpadło mi w ucho. Jak dla mnie słabo. Zero Signal to niedościgniony wzór. :ninja:

• Plusik 2
Gość _Milan_
Opublikowano

No i ch.uj, zespol strzela w ta sama grupe odbiorców, niewyzyte prawicze brudasy z naszywkami na rekawach, obok metallici i paradise lost, nikt powazny nie kupi pudelka na sniadanie z kiczowata nazwa kapeli.

mowie o tej limitce, bo sam zespol to tlyko slaby jest, i nie mam nic do ich fanów.

k(pipi)a, to jest gorsze niz trumna metalików i szorty ac/dc

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zajebista płyta. Prawdę głosi naklejka/cytat z MH: "Powrót do formy z czasów Demanufacture". MOC.

Limitka mnie zawiodła - fajnie pomyślane opakowanie, ale z bonusów tylko Crash Test. Reszta online.

Ale do zbiorów pasuje mi idealnie :]

Opublikowano

Zajebista płyta. Prawdę głosi naklejka/cytat z MH: "Powrót do formy z czasów Demanufacture". MOC.

Limitka mnie zawiodła - fajnie pomyślane opakowanie, ale z bonusów tylko Crash Test. Reszta online.

Ale do zbiorów pasuje mi idealnie :]

ej a orientujesz sie co oni wlasciwie dograli do nowefgo albumu? Crash test to wiem, ale jak czytalem wywiad to mialo byc tez Sangre de Ninos i Martyr, a na necie widze dema z 91, wiec co za utwory jeszcze wchodza ostatecznie w pakiet dodatkowych?

Opublikowano (edytowane)

Amazon US wymienia:

Disc: 2

1. CRASH TEST

2. BIG GOD

3. SELF IMMOLATION

4. SOUL WOUND

ale jednocześnie w opisie płyty widnieje ilość CD - 1 :blink:

Nie znalazłem też nigdzie opinii userów ani info, czy faktycznie wyszła jakaś Limitka 2CD, więc zamiast inwestowac na ślepo i czekać na przesyłke z USA, kupiłem u nas. Bo finalnie może się okazać, że wszystkie poza Crash Test są de facto online, a nie na dysku. Czyli na jedno wychodzi.

Ale temat mnie męczy i będe go drążył.

Edyta:

Wiki podaje dokładnie to co myślałem - pozostała trójka to te wersje dostępne online (sam jeszcze tam nie wchodziłem).

Ponadto:

"The band also re-recorded versions of "Martyr" (also from Soul of a New Machine) and "Sangre de Ni?os", both of which have yet to be released."

Czyli pewnie czekają na single.

Edytowane przez Butcher
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...