Skocz do zawartości

Fear Factory

Butcher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Że mnie nie stać na inną koszulke to jeszcze normalne, ale jakiś tam typ z fir faktory i dzień w dzień tą samą koszulke ma? ; / W ogóle jakoś dla mnie robienie sobię zdjęć z członkami zespołów jest lamerskie.

Opublikowano

chyba ty. no ja ze wszystkimi sobie nie robię, z niektórymi szychami sobie tylko zamieniam parę zdań, ale nie mów, że jakbyś takiego pattona czy innego kollera spotkał zwiedzającego miasto akurat to byś sobie foty nie cyknął.

Opublikowano

Campos ostatnio sie rozstal ze Static-X, wiec byloby to calkiem mozliwe. Tylko, ze teraz fF trzepie niezla kabone koncertujac gdzie sie da. Jak zakoncza tour to pewnie sie wezma za nowy album, takze o Asesino mozna zapomniec.

Opublikowano

Że mnie nie stać na inną koszulke to jeszcze normalne, ale jakiś tam typ z fir faktory i dzień w dzień tą samą koszulke ma? ; / W ogóle jakoś dla mnie robienie sobię zdjęć z członkami zespołów jest lamerskie.

(pipi)a a na asymmetry to sobie z kazdym zdjecia robiles xd

Teraz to "lamerskie".

Opublikowano (edytowane)

już się nie mogę doczekać jak bartez na ceremony podejdzie ze swoją nokią czy tam sony eriksonem 3,2 piksele do wokala po zdjęcie i je.but w zęby od hardkor panka z krwi i kości za używanie zdobyczy najnowszej techniki

Edytowane przez Walter_Cronkite
Opublikowano (edytowane)

Masorz nie chwal się zdjęciami tyle, wiesz , że ja mam z wszsytkimi fotki zarówno z Warszawy jak i z Krakowa:) I wiesz, że Burton wziął od jednego fana autograf:)? A tym fanem wiesz chyba kto był he he he

Ps. Cazares wraca do Assesino:) także nie będzie trzepał kasy z FF:) Fear Factory wróci jednak do Europy z koncertami w grudniu:) Wiem ,bo gadałem z Burtonem chyba z 15min.:)

Edytowane przez Mike Patton
Opublikowano

(pipi) a na asymmetry to sobie z kazdym zdjecia robiles xd

Teraz to "lamerskie".

tylko time to burn i mota bo se z nim igadałem i koval walił foty, ale już już spokój.

Opublikowano

Warszawa, Progresja (09.08.2010)

W ciagu 20 letniej kariery zespół Fear Factory był zaledwie dwa razy w Polsce (1996 i 2006) a teraz taka niespodzianka i aż dwukrotnie wystapili w Polsce:) Mając w pamięci świetny występ na Hunter Fest w 2006r. nie mogłem się doczekać już tych dwóch koncertów! Zastanawiałem się jak to wszystko będzie wyglądało z nowym składem, ale moje obawy były bez podstawne Hoglan daję radę, także wcale nie widać/słychać braku Herrery, Dino w świetnej formie i nawet Burton wokalnie daje radę, bo z jego wokalem to różnie bywało... Zdziwiłem się słabą frekfencją w Progresji było zaledwie 450 osób w porównaniu chociażby z majowym koncertem Lamb of God to mało... Smutne, że zespół przyjeżdza do nas rzadko a jak już przyjechał to frekfencja była średnia:( Nie wiem może to wina, że są wakacje? może dlatego, że aż dwa koncerty u nas zagrali? a moze dlatego, że w tym roku w Polsce jest dużo dobrych koncertów...

Po koncercie udało mi się poznać cały zespół a Burtonem spędziłem chyba z 15min. razem z 3 innymi fanami. Burton pokazywał nam na swojej komórce zdjęcia swoich dzieci, zdjęcia swojej żony czy zdjęcia ze swoimi idolami takimi jak : Nick Cave, Godflesh czy The Young Gods. Zapytałem oczywiście o co dokładnie chodzi, że w podziękowaniach do płyty "Soul of the New Machine" widnieją Mike Patton, Jim Martin i Billy Goud czyli członkowie Faith No More. Burton odpowiedział , że zespół Faith No More wyciągnął ich z podziemia a Billy był producentem pierwszej demówki Fear Factory:) Burton jeszcze mi powiedział " Widziałeś klip Faith No More do Midlife Crisis" ja odparłem " jasnę, że tak widziałem go chyba z milion razy" a on na to " to zauważyłeś, że Billy już wtedy nas promował, bo w tym klipie ma koszulkę FF" a ja wytrzeszczyłem takie gały! Bo oglądałem ten klip setki razy i nigdy tego nie zauważyłem:( Po koncercie natrafiłem na kafejkę internetową i odrazu to musiałem sprawdzić i co się okazało, że wokalista FF miał rację Billy w tym klipie ma koszulkę FF:) Burton mówił też, że marzy mu się jakiś wyjątkowy koncert w jakimś specjalnym miejscu np. w starym kościele (odrazu przypomniał mi się projekt Pattona Mondo Cane) Było to niezapomniane 15min spędzone z wokalistą Fear Factory:) Strasznie z niego sympatyczny człowiek:)

Setlista :

Mechanize

Shock

Edgecrusher

Smasher/Devourer

Acres Of Skin

Linchpin

Powershifter

Fear Campaign

Martyr

Scapegoat

Demanufacture

Self Bias Resistor

Zero Signal

Replica

Moje klipy z Warszawy:

Shock -

Linchpin -

Fear Campaign -

Scapegoat -

Kraków, LochNess (10.08.2010)

Nie nawidzę tego klubu! Mały, ciasny, duszno zawsze jest, scena jest bardzo nisko i chu.owa akustyka... Ale przynajmniej klub był wypełniony w całości , bo było ponad 500 osób, więc przynajmniej lepiej to wyglądało niż nie pełna Progresja. Nie wiem który koncert był lepszy ten w Warszawie czy ten w Krakowie? Oba gigi były magiczne i pewnie nie prędko zobaczymy Fear Factory w Polsce:( Co do setlisty to fajnie, że w Krakowie zagrali genialny "Pisschrist" Także w Krakowie udało się z wszystkimi zrobić zdjęcia a mój kolega przeprowadził nawet 20 min wywiad z Cazaresem:) Po koncercie grupka fanów czekała aż wyjdą wszyscy i ludzie się nie zawiedli kto cierpliwie czekał to mógł bez problemu dostać autograf czy zrobić sobie zdjęcie z członkiem FF:) Dałem Burtonowi moje dvd FF z Hunter Fest strasznie się ucieszył z tego prezentu i kazał mi się nawet podpisać na płycie:) i prosił żebym zostawił swój email , kto wie może za jakiś czas odezwie się do mnie sam Burton C. Bell

Jedynie do czego można się przyczepić do tych dwóch koncertów to , że były trochę za krótkie moim zdaniem:( 70min. to trochę krótko...

Setlista:

Mechanize

Shock

Edgecrusher

Smasher/Devourer

Acres of Skin

Linchpin

Powershifter

Fear Campaign

Martyr

Christploitation

Demanufacture

Self Bias Resistor

Zero Signal

Pisschrist

Replica

Moje klipy z Krakowa :

Acres of Skin -

Self Bias Resistor -

Pisschrist -

Replica -

Meeting fans after the concert Fear Factory with Gene Hoglan -

Meeting fans after the concert Fear Factory with Burton C. Bell -

• 1 rok później...
Opublikowano
Informowaliśmy niedawno, iż formacja Fear Factory zakończyła proces nagrywania nowego krążka, który otrzymał tytuł "The Industrialist". Poznaliśmy również datę premiery, którą wyznaczono na dzień 1 czerwca.

Będzie to koncept album traktujący o robocie walczącym o przetrwanie w świecie przyszłości, do którego teksty napisał wokalista Burton C. Bell.

WTF?

Żródło:

http://www.metalside.pl/news/news_full.php?id=2138