Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 Taki trochę Papa Roach pomału się z tego robi. Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 MH skończył się na Burning Red. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 Tak a Metallica na South Of Heaven. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 Numer mi się podoba, choć chyba najbardziej tekst, bo muzycznie to trochę Papa Roach. Rob pojechał po Anselmo i dobrze. Uwielbiam Panterę (widziałem ich na żywo hehehe) czy Down, ale za hajlowanie należy się karny ku.tas i tu nie ma z czym dyskutować. Nie wierzę, że w takim stylu miała by być kolejna płyta, nagrali jeden numer by skomentować ostatnie wydarzenia z Dimebagdash i tyle. Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 Przynajmniej Pantera słabej płyty nie wydała, natomiast MH niestety w tym się specjalizuje. 1 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 (edytowane) Pantera nie nagrała słabej płyty, dobry żart. Cztery pierwsze były gówniane: Metal Magic, Projects in the Jungle, I Am the Night i Power Metal. Tak gówniane, że od czasów Cowboys from Hell, nie przyznawali się do nich i nic z tych płyt nie grali na koncertach. Machine Head zdarzył się jeden gówniany album: Supercharger po którym nagrali Through the Ashes of Empires i The Blackening - epickie albumy. Edytowane 3 czerwca 2016 przez Pryxfus Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 Płyty nie są ujęte w oficjalnej dyskografi więc..... Supercharger był jeszcze znośny, ale później było coraz gorzej. Nadal czekam żeby odbili się od dna jak Fear Factory z Genexus, ale szybko to raczej nie nastąpi. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 Płyty nie są ujęte w oficjalnej dyskografi więc..... Jak to nie są, oczywiście, że są. Pantera jest moim ulubionym zespołem, ale nie będę udawał, że nie nagrali guwna też. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 MH skończył się na Burning Red. tak ku,rwa xd a blackening to nagrał behemoth czy co? Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 Na tej płycie jest jeden dobry kawałek, Battery Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 Dobra, idź już stąd, najlepiej poszukaj jakiegoś dobrego gustu czy coś. Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 Gust to ja mam wyśmienity, lecz jak widać inny niż forumowa "elyta" Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 lol, masorz pisze o guscie xD jeszcze siara niech wleci ze swoimi stylowymi mieszaknakmi power metalu. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 no ale blackening to zaje.bista plyta nie ma totamto Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 Jest tak jak pisze Bartek. Milan sio. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 (edytowane) Pantera nie nagrała słabej płyty, dobry żart. Cztery pierwsze były gówniane: Metal Magic, Projects in the Jungle, I Am the Night i Power Metal. Tak gówniane, że od czasów Cowboys from Hell, nie przyznawali się do nich i nic z tych płyt nie grali na koncertach. Machine Head zdarzył się jeden gówniany album: Supercharger po którym nagrali Through the Ashes of Empires i The Blackening - epickie albumy. A potem wysrali gównianego Locusta i Bloodstone&Diamonds zobaczymy to którego grona dołączy ta płyta. A Power Metal Pantery był spoko, kompletnie inny klimat i też im dobrze wyszło. O Anselmo Rob sie już nasrał 10 min filmiku o nim niech zamknie ryj i przestaje dyskredytować kolegę, bo wcale dojrzalszy od niego nie jest i zacznie robić dobre płyty. Edytowane 3 czerwca 2016 przez Dr.Czekolada Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 15 stycznia 2018 Opublikowano 15 stycznia 2018 Okej, ta nowa płyta dziwnie się również zapowiada. O ile ten kawałek jeszcze spoko: Tak tutaj ja nie wiem co usłyszałem: Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 Jest już na spotify. Specjalnie nie sluchalem nic przed premiera. Zobaczymy. Lepiej żeby była dobra bo kupiłem troszke w ciemno bilety na koncert w maju. Cytuj
Gość Opublikowano 28 stycznia 2018 Opublikowano 28 stycznia 2018 Wstyd mi za nich. Supercharger przy ich ostatnich 3 płytach to jest (pipi)ane arcydzieło. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 28 stycznia 2018 Opublikowano 28 stycznia 2018 Mam bardzo podobne zdanie, może wrócę do 2 kawałków a resztę niech przykryje piach. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 29 stycznia 2018 Opublikowano 29 stycznia 2018 Potwierdzam, słabiutko. Cytuj
Gość Opublikowano 29 stycznia 2018 Opublikowano 29 stycznia 2018 Wydaje mi się, że Robb już nie chce/umie grać metalu, ale piniondze, kontrakty. Ten kawałek Bastards jest moim zdaniem w sumie dobry, ale tylko w takiej formie brzmi naturalnie i tak jak powinien: Dodanie tej maksymalnie gównianej aranżacji metalowej psuje w nim absolutnie wszystko. Gdzieś tam bywają na tej katarynce jeszcze w miarę interesujące momenty, ale to są dosłownie sekundy dobrej muzy na całej płycie. I jeszcze ten tytuł sugerujący coś innego niż dostaliśmy... Cytuj
Gość Opublikowano 16 czerwca 2019 Opublikowano 16 czerwca 2019 Wiem, że już po tym zespole, ale z okazji 25 lecia debiutu płytowego robią trasę z Maderem i Kontosem w sładzie (nie znam szczegółów, ale domyślam się, że nikt inny nie chciał już pracować z Flynnem). Mają grać całe Burn My Eyes W Polsce Wawa i Gdańsk. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 16 czerwca 2019 Opublikowano 16 czerwca 2019 Jeszcze reedycja debiutu na vinylu i mogą zdychać. Cytuj
Gość Opublikowano 21 września 2019 Opublikowano 21 września 2019 W październiku grają dwa koncerty w Polszy. Mają zagrać całe Burn My Eyes z Kontosem i Maderem w składzie. W sumie to są trzy bardzo dobre powody, żeby przestać się dosąć i wybrać w końcu na ich koncert. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi