krilluch 2 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Nie no, zalamka. Dobra - Fei Long i Dan. Przezylem. Ale teraz? Rose? No sorry. Przecie to super ultra top tier w SFA. Przeciez ta postac byla banowana na turniejach i nikt z tego wzgledu nia nie gral. Jest tak dobra, ze prawie niegrywalna. Ehh... Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 A jak Rose dostanie nowe przegiete bajery?;b nie psioczcie na nia jeszcze ;b Cytuj
ornit 2 965 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 (edytowane) A jak Rose dostanie nowe przegiete bajery?;b nie psioczcie na nia jeszcze ;b Nie napiszę, że ta postać jest drętwa. Nie napiszę też, że nie była taka zła w SFA2. I tylko w tej grze (no sorry ale SFA,SFA3 i CFJ - i cały dorobek artystyczny...). Yang ma rację krytykując dobór postaci. Ile z nich cieszyło się popularnością? Fei...Przemilczmy bohatera jednej gry. Cammy? Dało się nią grać tylko w CvS2. Dan? Zabawne, więc lecimy dalej - Sakura? Zupełnie nie pasuje (jako postać świetna ale klimatycznie to pozostała w alphie i podobnych). A dziada to chyba z grobu wykopali... Ale gra z pewnością będzie fajna. A jak nie? WoW... EDIT: dwudziestego lutego w EU... Edytowane 14 listopada 2008 przez ornit Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 SF IV wyjdzie w lutym, sprzeda się bardzo dobrze, ludzie pograją pół roku (niektórzy mniej) bo system jest dobry i na filmikach widać że fajnie się w to gra i wrócą do trójki. Przewidziałem przyszłość. Cytuj
ornit 2 965 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 SF IV wyjdzie w lutym, sprzeda się bardzo dobrze, ludzie pograją pół roku (niektórzy mniej) bo system jest dobry i na filmikach widać że fajnie się w to gra i wrócą do trójki. Przewidziałem przyszłość. Nikt ci nie każe w to grać. Co się zaś tyczy trójki...nie wiem jak ty, ale sporo ludzi gra w to już od kilku dobrych lat i zbiera im się na wymioty kiedy siedzą przy SF3 (sam gram tylko po to żeby "skilla"[ahaha] jakoś utrzymać). Cammy - kawioru się nie spodziewajcie, poziomu nie prezentuje. Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 GaScAn trenuj po wyjsciu sf4 to bedzie mozna jakis mini granie ustawic. Napewno kilka osob w szcz sie znajdzie do grania Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Tak sie sklada, ze jestem ze Szczecina. Aktualnie studiuje w Warszawie, dlatego tu, na miejscu gram z najlepszym (bo jedynym ; )) ) Urienem i tania dziwka Chun-Li (Ornit) i z Zero, ale ze na swieta jade do domu to chetnie bym pogral z kims innym. A co do postaci SF4. Czekam tylko na ruch Capcom w strone trojki. Ja chce jakas postac z trojki a nie odgrzewacze z dwojki. Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 W sf3 dawno nie gralem, poza tym narzekam na brak czasu aktualnie Ale postanowilem sobie przysiasc do sf4 Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 to jest alternatywny stroj dla Ryu czy efekt customizacji ? Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 wygląda na to że jednak będą alternatywne stroje Cytuj
ShinMoteuchi 0 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Tej, a ja mam takie pytanie. Czy w sf4 powroci Just Defended? Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 to jest alternatywny stroj dla Ryu czy efekt customizacji ? Dla mnie wygląda jak alternatywny strój tylko. Twórcy wcześniej wspominali, że kustomizacji nie będzie. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 ten ladowany atrament to cos jak parry/JD giera wygalda masakrycznie, pogralbym juz Cytuj
ornit 2 965 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Tej, a ja mam takie pytanie. Czy w sf4 powroci Just Defended? Eee...Just Defend to z Garou/CvS2. Tam wciskaliśmy tył lub na dolne ataki dół-tył tuż przed zostaniem uderzonym przez przeciwnika co dodawało nam energii i ładowało pasek supera. W SF4 będzie coś co się będzie nazywało saving attack i jest to ładowany unblock(w zależności od stopnia naładowania-są 3 levele) i zbicie jednohitowego ciosu w jednym. Co do alternatywnych kostiumów to istnieją już od dawna chociaż Ono zarzekał się w jednym z pierwszych wywiadów, że obejdzie się bez nich. Z ciekawszych wymienić można strój Haggara dla Zangiefa, zakapturzonego Boxera, lub Goukiego z kokardką (sic) na plecach. Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 5 grudnia 2008 Opublikowano 5 grudnia 2008 Tej, kaktus, nie wiesz czy przypadkiem CvS2 nie jest jakos sensownie emulowane? Ponoc chodzi na emulatorze naomi. Moje ps2 dogorywa i nie dziala na nim stick namco (ma laga jak kiedys na przejsciowkach xbox-ps2). A chcialem w to sobie pograc, najelpszy Ken ever, chyba najbardziej rozbudowany Cytuj
kowal 0 Opublikowano 5 grudnia 2008 Opublikowano 5 grudnia 2008 na nullDC łazi tylko kij wie gdzie sa obarzy w GDI oficjalnie sa tylko CHD dostepne a to nie format nulla Cytuj
ornit 2 965 Opublikowano 5 grudnia 2008 Opublikowano 5 grudnia 2008 Tej, kaktus, nie wiesz czy przypadkiem CvS2 nie jest jakos sensownie emulowane? Ponoc chodzi na emulatorze naomi. Moje ps2 dogorywa i nie dziala na nim stick namco (ma laga jak kiedys na przejsciowkach xbox-ps2). A chcialem w to sobie pograc, najelpszy Ken ever, chyba najbardziej rozbudowany Jak bardzo chcesz to mam CvS2 na X1. Ale nie sprawdzałem czy jest emulowane przez X0 (SF3 jest ale "żalowo"). I płyta jest nieźle porysowana bo to z allegro, ale x1 zgrał ją całkowicie bez błędów. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 SFIV wyjdzie rowniez na pc, a ze nie posiadam zadnej konsoli, tylko blaszaka, to jestem oczywiscie zainteresowany ta gra na ten sprzet. I tu moje pytanie, czy wie ktos moze, czy bedzie w SFIV na PC opcja multiplayer? Cytuj
ornit 2 965 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 SFIV wyjdzie rowniez na pc, a ze nie posiadam zadnej konsoli, tylko blaszaka, to jestem oczywiscie zainteresowany ta gra na ten sprzet. I tu moje pytanie, czy wie ktos moze, czy bedzie w SFIV na PC opcja multiplayer? Będzie na pewno. Problem jednak w tym, że Capcom pewnie zleci opracowanie wersji PC innemu studiu więc może skończyć się tak jak to było w przypadku RE4 czy DMC3 (DMC4 na PC nie widziałem więc się nie wypowiem). Dodatkowo wersja PC zaliczy poślizg. Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 Sa juz wersje romow odpowiednie dla NullDC w wersji Naomi i moge potwierdzic, ze na moim sprzecie CvS 2 chodzi fenomenalnie. Mam 2gb ramu, c2d chyba 2.2, wersja 800mhz wiec taka najtansza, e4300 albo e4400 do tego mam w sumie niezle grafika w miare bo GF 9600 GT ale wiem, ze tu chodzi w zasadzie wylacznie o procka bo gra chodzi juz na GF serii 7000. Szkoda ze nie ma Online jakiegos Moze z czasem sie cos pojawi... Cytuj
kowal 0 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 skad scigles? scigłes wersje faktycznie pod naomi czy pod DC? Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 Naomi, dam ci namiary wieczorem, jak ze szkoly wroce. Dziala zawodowo. SFA3 tez dziala i z odpowiednim pluginem lapie sterowanie. Cytuj
janix 0 Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 Sa juz wersje romow odpowiednie dla NullDC w wersji Naomi i moge potwierdzic, ze na moim sprzecie CvS 2 chodzi fenomenalnie. Mam 2gb ramu, c2d chyba 2.2, wersja 800mhz wiec taka najtansza, e4300 albo e4400 do tego mam w sumie niezle grafika w miare bo GF 9600 GT ale wiem, ze tu chodzi w zasadzie wylacznie o procka bo gra chodzi juz na GF serii 7000. Szkoda ze nie ma Online jakiegos Moze z czasem sie cos pojawi... Ja w to grałem na NullDC Naomi chyba już dobre kilka miesięcy temu (polecam czesciej odwiedzac honmaru). Ta gra chodzi płynnie na o wiele słabszym sprzęcie, niż Twoj. Jak zaczynałem grać, to miałem 768 MB ramu 400 MHz, proc Athlon 64 3000+ (on jest taktowany 1,8 GHz, ale ja lekko podkreciłem na 2.25 o ile pamietam), grafa 6800GT. Ponadto uważam, że to śmiało pójdzie płynnie na kompie o jeszcze słabszej konfiguracji, niż moja. Cytuj
kowal 0 Opublikowano 10 grudnia 2008 Opublikowano 10 grudnia 2008 (edytowane) w sumie mam to gdzies ale ponoc ruscy maja juz gd ggxx AC wiec bedzie bajka problem jest taki ze bez klucza moga sobie ewentualny dump AC w dupe wsadzic a wiele osob sadzi ze nie dadza rady z kluczem Edytowane 10 grudnia 2008 przez kowal Cytuj
ornit 2 965 Opublikowano 10 grudnia 2008 Opublikowano 10 grudnia 2008 w sumie mam to gdzies ale ponoc ruscy maja juz gd ggxx AC wiec bedzie bajka problem jest taki ze bez klucza moga sobie ewentualny dump AC w dupe wsadzic a wiele osob sadzi ze nie dadza rady z kluczem Aż mi się łezka w oku kręci kiedy przypomnę sobie jak to było z CPS2 i ludzie pisali, że emulowanie tego systemu jest przecież niemożliwe. Pierwszy pojawił się Vampire Savior. Analogicznie było z CPS3 - niemożliwe. Wszystko jest tylko kwestia czasu (może za 3-5 lat ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi