Opublikowano 7 lutego 200916 l Kurde Barth nie na X-ach, bo pada rozwalę Jeśli to ma być pierwszy porządny turniej SFIV w Polsce, to mogę przywieść swoje poczciwe PS3 z dwoma padami
Opublikowano 7 lutego 200916 l Kurde Barth nie na X-ach, bo pada rozwalę Jeśli to ma być pierwszy porządny turniej SFIV w Polsce, to mogę przywieść swoje poczciwe PS3 z dwoma padami Co ma "porządny turniej" w 2d do padów ? Edytowane 7 lutego 200916 l przez ornit
Opublikowano 7 lutego 200916 l Tak jak mówiłem - mamy X'y bo Microsoft postanowił coś zrobić w kierunku turnieju, a Sony nas olało i nawet nie odpowiedziało na zapytanie. Poza tym jeśli już miałyby to być PS3'ki to dwie, a nie jedna, każda z kablem VGA i dwoma padami. No i oczywiście nie można zapomnieć o kopiach gry. Rozumiem, że krzyżak w padzie od Plejaka jest lepszy, ale szczerze mówiąc to wole zostać z tym co mam i mieć jakiś support od Microsoftu, niż polecieć na PS3 i znów czuć się olewanym przez tą "wspaniałą" firmę, jaką jest Sony.
Opublikowano 7 lutego 200916 l Jakby ktoś chciał wygrać tą grę, to: http://xbox-zone.pl/forum/viewtopic.php?f=55&t=83
Opublikowano 7 lutego 200916 l Bez urazy stary ale to ch.uj nie konkurs. Wszedłem w linka myślałem ,że jakiś test wiedzy o SF albo że prace na jakiś temat nadesłać ,a tu takie coś.
Opublikowano 7 lutego 200916 l Kurde Barth nie na X-ach, bo pada rozwalę Jeśli to ma być pierwszy porządny turniej SFIV w Polsce, to mogę przywieść swoje poczciwe PS3 z dwoma padami Co ma "porządny turniej" w 2d do padów ? Nic nie ma, miałem na myśli grę na PS3 i padach od Sony Tak jak mówiłem - mamy X'y bo Microsoft postanowił coś zrobić w kierunku turnieju, a Sony nas olało i nawet nie odpowiedziało na zapytanie. Poza tym jeśli już miałyby to być PS3'ki to dwie, a nie jedna, każda z kablem VGA i dwoma padami. No i oczywiście nie można zapomnieć o kopiach gry. Rozumiem, że krzyżak w padzie od Plejaka jest lepszy, ale szczerze mówiąc to wole zostać z tym co mam i mieć jakiś support od Microsoftu, niż polecieć na PS3 i znów czuć się olewanym przez tą "wspaniałą" firmę, jaką jest Sony. No rozumiem sprawę, trochę dziko też grać turniej obok na PS3, skoro microsoft wypożyczam wam sprzęt. Wpaść i tak bym chętnie wpadł, potrenować sobie chociaż na x-a to nawet fightpada nie mam p.s BAR7H odezwij się na livie to w HDRemixa pogramy
Opublikowano 7 lutego 200916 l Odezwać to się mogę, tylko że chwilowo skończył mi się Gold, więc sobie raczej nie pogramy
Opublikowano 8 lutego 200916 l Pytanie do osób które znają zawodników ze świata SF. Gre kupuje w kwietniu i zamierzam wytrenować sobie dwie postacie tylko kompletnie nie wiem kogo wybrać. Od wielu lat gram w Soul calibur i Tekkena więc tak sobie pomyślałem że fajnie by było wybrać takie postacie które mają w miare podobny styl to tych którymi grałem do tej pory. W SC gram Kilikiem i Taki, natomias w Tekkena gram Lawem. Czy jest w SF jakaś postać walcząca podobnie do którejś z wymienionych ? Edytowane 8 lutego 200916 l przez wiedzminka
Opublikowano 8 lutego 200916 l Pytanie do osób które znają zawodników ze świata SF. Gre kupuje w kwietniu i zamierzam wytrenować sobie dwie postacie tylko kompletnie nie wiem kogo wybrać. Od wielu lat gram w Soul calibur i Tekkena więc tak sobie pomyślałem że fajnie by było wybrać takie postacie które mają w miare podobny styl to tych którymi grałem do tej pory. W SC gram Kilikiem i Taki, natomias w Tekkena gram Lawem. Czy jest w SF jakaś postać walcząca podobnie do którejś z wymienionych ? Nie kupuj SF, oszczędzisz sobie nerwów... BTW Jeśli grasz Lawem to może Fei Long albo Gen? NVM graj SAGATEM
Opublikowano 8 lutego 200916 l Do xboxa moglbym wziac 2 sticki Zartuje, nie moge przyjechac, musze byc w Kolobrzegu w tym czasie Szkoda...
Opublikowano 8 lutego 200916 l Pytanie do osób które znają zawodników ze świata SF. Gre kupuje w kwietniu i zamierzam wytrenować sobie dwie postacie tylko kompletnie nie wiem kogo wybrać. Od wielu lat gram w Soul calibur i Tekkena więc tak sobie pomyślałem że fajnie by było wybrać takie postacie które mają w miare podobny styl to tych którymi grałem do tej pory. W SC gram Kilikiem i Taki, natomias w Tekkena gram Lawem. Czy jest w SF jakaś postać walcząca podobnie do którejś z wymienionych ? Myślę że wzorowanie się na postaciach z gier 3d nie ma sensu, tutaj gra się zupełnie inaczej. Co do Lawa z tekkena jego wiernym odpowiednikiem a w sumie protoplastą jest Fei-Long Kiliki i Taki to już trudniej będzię przyporządkować hmm Kilik długi zasięg to może Dhalsim, Taki o ile pamiętam to szybka postać więc proponuje Cammy,Sakure ewentualnie Chun-Li Chociaż jako drugą postać polecałbym najlepiej kogoś z prawdopodobnych Top tierów czyli Sagat, Ryu, Zangief, M.Bison Edytowane 8 lutego 200916 l przez Crono
Opublikowano 8 lutego 200916 l Kiliki i Taki to już trudniej będzię przyporządkować hmm Kilik długi zasięg to może Dhalsim, Taki o ile pamiętam to szybka postać więc proponuje Cammy,Sakure ewentualnie Chun-Li Do Taki to już lepiej El Fuerte pasuje, ale on jest (podobno) słaby...
Opublikowano 8 lutego 200916 l Ja polecam Ci nie swirowac. Jesli nie miales kontaktu ze Streetem ucz sie krecic cwiartki i polowki na kims podstawowym.. Ken/ Ryu mi troszke zajelo zanim zaczolem skaldac combosy a bez kciuka owinietego w podkoszulek nie radze sobie do dzis
Opublikowano 8 lutego 200916 l Ja polecam Ci nie swirowac. Jesli nie miales kontaktu ze Streetem ucz sie krecic cwiartki i polowki na kims podstawowym.. Ken/ Ryu mi troszke zajelo zanim zaczolem skaldac combosy a bez kciuka owinietego w podkoszulek nie radze sobie do dzis kup sticka...
Opublikowano 8 lutego 200916 l Kogo mi polecacie ze SF IV? Które z postaci obecnych będą się grały ,że trzymasz tył?
Opublikowano 8 lutego 200916 l Pytanie do osób które znają zawodników ze świata SF. Gre kupuje w kwietniu i zamierzam wytrenować sobie dwie postacie tylko kompletnie nie wiem kogo wybrać. Od wielu lat gram w Soul calibur i Tekkena więc tak sobie pomyślałem że fajnie by było wybrać takie postacie które mają w miare podobny styl to tych którymi grałem do tej pory. W SC gram Kilikiem i Taki, natomias w Tekkena gram Lawem. Czy jest w SF jakaś postać walcząca podobnie do którejś z wymienionych ? WTF :closedeyes: ps.Gascan zartujesz sobie prawda xD?
Opublikowano 8 lutego 200916 l Ja także uważam że jeśli nie miałeś styczności z SF'em wcześniej to najpierw musisz nauczyć się kręcić ćwiartki i połówki.Jak bardzo chcesz postacie które grają trzymając tył to jest to Bison Guile Chun Li Balrog Blanka E.Honda i Vega, także wybór jest ale myślę że na pierwszy ogień najlepiej jakbyś wziął Chunke jeśli chcesz się najpierw uczyć chargowanych postaci a jak nie to Ryu,Ken bądź Sagat. Wybór już zostawiam Tobie
Opublikowano 8 lutego 200916 l http://www.frontgracza.pl/2009/02/street-fighter-iv-intro/ Intro jest naprawdę świetnie wykonane. A soundtrack urywa łeb!!!
Opublikowano 8 lutego 200916 l fajny trailer tylko cholernie oczo(pipi)ny Ni (pipi)a, nie zrozumiałem.
Opublikowano 10 lutego 200916 l To intro co ktoś dał linka daje radę, jak muzyka przechodzi z jpopu w motyw ze SF to aż chcę krzyczeć SONIC BOOM!!!!! Jeżeli tak rzeczywiście będzie wyglądało intro to jest to najlepsze intro jakie może być w bijatyce. Najlepsze od czasu Soul Edga. HardcoreGamer wypuścił poradnik do SF IV w wersji arcade w .pdfie LINK + wrzucam kilka fotek na podkręcenie hypu 4$ za lalkę
Opublikowano 10 lutego 200916 l Zaraz że crap. Pewnie poskakałbyś sobie po platformach Zangiefkiem czy słodziutkim Ryu. Taka maskotka spoko by była powiesić w aucie. Miałem kiedyś powieszoną Aeris ale każdy kto wsiadał mówił "co to kur.wa?" Nawet bym jej nie ściągał ale odpadła jej noga...
Opublikowano 11 lutego 200916 l Wlasnie obczailem i graficzka jest ok. Sam gameplay troszke mi nie pasuje, wolno jest dosc i po jednym superze z wariacja ultra, ale zobaczymy co czas przyniesie i nowe postacie. Na razie jest ok, ale liczylem na cos lepszego mimo wszystko.
Opublikowano 11 lutego 200916 l nemo z tego co wiem to predkosc gry mozna regulowac xD no ale jak wolno to moze zaczniesz linkowac cos hehe ;P kurde pogralbym ale nie mam koxa przerobionego trzeba czekac na premiere