krilluch 2 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Tak, gralismy. Gralem na lagu HDTV z xboxowym padem (przy czym jestem stick only). Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 (edytowane) a to sobie przypominam jak was lalem najlepsze bylo jak nemo poszedl sticka naprawiac xD wrocil i to samo ale domyslam sie ze w sf 4 juz ownujecie na calej linii najlepiej mi sie gralo z crono, ornitem i gascanem tak wogole Edytowane 18 lutego 2009 przez GhettoKingSas Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Czy ja wiem czy tak mnie lales. Bylo mniej wiecej 20:10 dla Ciebie przy czym moja beznadziejna gra byla wynikiem niekorzystnego wplywu sprzetu. Za to slyszalem o Twoich slynnych setupach na denjina ; ) Pogramy na zywo, jak wpadniesz. Przez siec to nie to samo (o ile zdazylo pograc Ci sie pograc z kim live). Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 (edytowane) i co jeszcze słyszales tłumacz sie dalej , i ta gadka o sieci to jest to, to jest to... :nerd: o ile zdazylo pograc Ci sie pograc z kim live) nie no co ty człowieniu, w zyciu z nikim live nie gralem, ani na automacie ani na konsoli wogole w sf zaczalem po wyjsciu hd remixa grac to wiesz... a jak chcesz denjiny sprawdzic to na ggpo zapraszam jutro Edytowane 18 lutego 2009 przez GhettoKingSas Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 W SF3 (i inne SF) zmierzymy sie jak wpadniesz do Warszawy. Rezerwuj sobie jakis dzien, nocleg moge Ci zapewnic. Za bilet Ci tylko nie zaplace ; ) Cytuj
Crono 0 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 i co jeszcze słyszales tłumacz sie dalej , i ta gadka o sieci to jest to, to jest to... :nerd: o ile zdazylo pograc Ci sie pograc z kim live) nie no co ty człowieniu, w zyciu z nikim live nie gralem, ani na automacie ani na konsoli wogole w sf zaczalem po wyjsciu hd remixa grac to wiesz... a jak chcesz denjiny sprawdzic to na ggpo zapraszam jutro Jak zacząłeś od remixa to czapki z głów. Chociaż ja w SF2 nie grałem od bardzo bardzo dawna... only SF3 i SFA2 Cytuj
Action 1 Opublikowano 19 lutego 2009 Autor Opublikowano 19 lutego 2009 Turniej online jest już w fazie realizacji a zapisy zaczną się pod koniec weekendu i potrwają wstępnie tydzień (max dwa). Rozgrywki będą multiplatformowe, tzn. w jednym turze będą odbywały się oddzielne rozgrywki zarówno na X360 jak i PS3. Jeżeli ktoś będzie posiadał SF4 na obydwie platformy to nie będzie przeciwwskazań by się zapisać na obie grupy. Tyle na wstęp, póki co prepare yourself. P.S. "Główną siedzibą" tura będzie Honmaru. P.S.2 Mam szczere nadzieje na co najmniej 16 uczestników na jedną platformę. P.S.3 Poszukuje ludzi, którzy są wstanie nagrywać (o ile tam będzie jakaś opcja "podglądu") mecze na X360 i PS3. Wierzę we wsparcie Komandosa (aka SuperBigBoss) w kwestii walk na PS3 no ale tym więcej chętnych tym lepiej. P.S.4 Turniej będzie świetny Cytuj
ornit 2 988 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 P.S.4 Turniej będzie świetny Jak zacznę przegrywać to włączę Bitcometa 8) Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 @GKS, Zagralismy z 10 walk w SF2 w ktorego jestem mega cienki a ty juz masz jakas teorie A stick mi sie pierdzielil co potwierdzi krilluch, sam na niego narzekal. Mam teraz innego i moze na twojego Ryu (bo watpie zebys zmienil) cos ugram. Po weekendzie zagramy jak sie da EURO vs JAPAN bo taka wersje mam. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 (edytowane) zomg powiem tyle, jestescie siebie warci ty i krilluch ze tez ornitowi chce sie wogole z wami grac xD jeszcze kolejna teoria, skoro tak zamiatacie offline to online tym bardziej powinniscie lepiej grac, znajac system powinniscie wiedziec co mozna nagiac na te lagi ktore wszedzie widzicie XD nemo masz na mysli teraz gre po weekendzie w SF4? bo w nic innego nie zamierzam grac jesli tak to swietnie, im wiecej osob do grania na liscie tym lepiej @crono nie no stary normalne ze nie zaczynalem grac w SF od hd remixa, to byla ironia poprostu chopy mysla ze tylko oni w 2d grali w swojej malej sekcie po co do ciebie mam krilluch jechac jak online jest za(pipi)isty, ja wiem ze ty klepiesz takie potezne linki ze nie mozesz miec nawet 5ms opoznienia na swoim lcd, ale wez sie ogarnij na stronie empiku dzis maja niby date wydania SF4, po 9 bede dzwonil, jak maja to lece kupowac edit: to sie nakupowalem -_-' , no nic mam nadzieje, ze jutro przyjdzie kurierem ze sklepu PE Edytowane 19 lutego 2009 przez GhettoKingSas Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 I znowu się zaczyna, teraz przez kolejne 10 stron tematu GKS będzie się podniecał jaki to on jest za(pipi)isty Turniej online jest już w fazie realizacji a zapisy zaczną się pod koniec weekendu i potrwają wstępnie tydzień (max dwa). Rozgrywki będą multiplatformowe, tzn. w jednym turze będą odbywały się oddzielne rozgrywki zarówno na X360 jak i PS3. Jeżeli ktoś będzie posiadał SF4 na obydwie platformy to nie będzie przeciwwskazań by się zapisać na obie grupy. Tyle na wstęp, póki co prepare yourself. P.S. "Główną siedzibą" tura będzie Honmaru. P.S.2 Mam szczere nadzieje na co najmniej 16 uczestników na jedną platformę. P.S.3 Poszukuje ludzi, którzy są wstanie nagrywać (o ile tam będzie jakaś opcja "podglądu") mecze na X360 i PS3. Wierzę we wsparcie Komandosa (aka SuperBigBoss) w kwestii walk na PS3 no ale tym więcej chętnych tym lepiej. P.S.4 Turniej będzie świetny Wątpię żeby coś z tego wyszło ale spoko, mogę nagrywać jak będzie taka możliwość Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 za.je.bi.st.szy od ciebie :baby: :closedeyes: ja sie na turniej pisze Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Tak, chodzilo mi o SF4 oczywiscie, nie mam europejskiej wersji niestety. O jakich lagach piszesz? Przeciez ja nic takiego nie napisalem, ogarnij sie czlowieku. Wyjezdzam na weekend i potem zagramy. A stick mi sie wali powoli, ponoc 90% tych syfow pada (HORI EX). Teraz mam innego wiec na niego zwalic nie moge. A mozna pograc bo z toba mialem dobre polaczenie, jedyne co mi moze popsuc plan, to 2 kumpli sciagajacych torty gdzies w pokojach, musze sie z nimi rozmowic Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Nie no - jak tak bardzo cenisz sobie wygrana ze mna w SF2 no to spoko. Kazdy w zyciu ma przeciez jakies achievementy. Jezeli nie rozumiesz hd laga czy tego, ze na padzie grac nie umiem to juz Twoja brocha ; ) Zapraszam Cie oficjalnie na granie live w dobrym towarzystwie. Przyjedziesz - fajnie, nie przyjedziesz - szkoda, bo z tego, co mowisz to jestes naprawde dobry w SF. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Tak, chodzilo mi o SF4 oczywiscie, nie mam europejskiej wersji niestety. O jakich lagach piszesz? Przeciez ja nic takiego nie napisalem, ogarnij sie czlowieku. Wyjezdzam na weekend i potem zagramy. A stick mi sie wali powoli, ponoc 90% tych syfow pada (HORI EX). Teraz mam innego wiec na niego zwalic nie moge. A mozna pograc bo z toba mialem dobre polaczenie, jedyne co mi moze popsuc plan, to 2 kumpli sciagajacych torty gdzies w pokojach, musze sie z nimi rozmowic no raczej akurat z tym ze nie masz europejskiej to nie ma problemu, przeciez gra jest region free, pozatym to nie tekken z psn, mysle ze normalnie kazdy z kazdym nie wazne jaka wersja bedzie mogl grac z tym graniem po weekendzie tez lipa. bo ja mam wolne i zamierzam grac w weekend, ale sie zlapiemy Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 No ja akurat spadam do siebie do Kolobrzegu. A HDTV Lag o ktorym pisze Krilluch to zupelnie co innego od laga sieciowego. To jest przesuniecie na TV HDTV obrazu wzgledem jego rzeczywistego podawania na zrodlo. Polega to generalnie na tym, ze jak np podlaczonego Xboxa pod analogowe wejscie w TV czyli np component to obraz jest konwertowany : XBox (cyfra) -> (analog) kabel -> TV (analog) -> konwersja na cyfre -> wyswietlanie. I teraz http://i113.photobucket.com/albums/n222/ki...ms/Image1-1.jpg Widzisz roznice w licznikach? Jesli TV ma "wzbogacacze" to jest najgorzej jak moze byc. Jak jest TV dobry, ma mozliwosc wylaczenia tych wzbogacaczy to wtedy nie powinno byc tak zle. Po cyfrze nie ma tego (HDMI). Widac krilluch nie mial cyfry niestety wtedy. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 nie moge 30ms :baby: jak wy widzicie takie opoznienia to ja sie boje z wami grac 0,03 sekundy opoznienia widzicie MUTANTY! :waah: Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 (edytowane) Serio Ci mowie, grac sie nie dalo ; ) btw. jak juz pokazywalem ja mialem takiego laga: http://img222.imageshack.us/img222/4513/lagwg6.jpg Robione u kumpla na kompie i tv. Oczywiscie na kompie jest prawidlowo a na tv z opoznieniem. Niby malo, ale uwierz, ze odczuwa sie niesamowicie. Np. w takiego Mega Mana 9 czy HD remixa grac sie nie dalo. Btw. Nemo w tygodniu moze jakos zgadamy sie znowu na gre? Pewnie ja, cactuar moze Zero, fajnie jakby proboszcz wpadl (zapusci swoje elo rapy znowu ; ) Edytowane 19 lutego 2009 przez krilluch Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 (edytowane) Moze w przyszlym ale nic nie moge obiecac. A moze na BuRSe podjedziec do Wlocka? Chetnie bym nie jechal sam. A obrazek byl umowny. Tu nie chodzi o to czy widzisz. Chodzi i to, ze uczysz sie grac na takim lagu, idziesz gdzies i potem i dupa, bo ci cos wejsc nie chce. To uposledzanie siebie samego, po co sie uczyc grac na gitarze z urwana struna jak mozna grac na normalnej? Poza tym, to co znalazl krilluch jest lepsze, tu juz mi nie powiesz ze nie zobaczysz Szczgolnie w szybkim 3D albo np. w PESie. Bo umowny sie, ze SF2 animacji zbyt wysublimowanej nie ma Tu juz masz 1/9 sekundy. To jest ok 7 klatek. Wierz mi, ze to DA SIE ODCZUC. Edytowane 19 lutego 2009 przez NemoKOF Cytuj
ornit 2 988 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Jang, jak dorwiesz sticka do Xa to z graniem nie powinno być już żadnych problemów. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Dobra ja juz gram ... panowie online na ps3 ... Daje Rade ... ale nie gralem jeszcze z nikim z Polski ale 3 kreski i gra sie jak offline prawie ... Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 ku.rwa pozazdroscic ja mam nadzieje ze kurier jutro w miare wczesnie przyjdzie limitke masz? jak tam figurki xD? Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Kimona pasuja do szerokich spodni... Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Powiem ci ze ta edycja kolekcjonerska z lekka ssie ... Anime jest w worku a nie pudelku a manual jest malutkim gownienkiem wkladanym do pudelka z gierki ... Figurki ok ale tez mala mniejsze niz myslalem ze beda Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 (edytowane) Ja myślałem też że dzisiaj kupię byłem w media markecie w szczecinie i mówili że w poniedziałek, dzwoniłem do menago też w szczecinie to mówili ,że niby paczka ma dojść dzisiaj ze SF4 ale raczej będzie to poniedziałek. Wysłałem mejla do sklepu psxextreme z pytaniem za ile zamówiłem w piątek gre bo nie patrzyłem na cenę i z drugim pytaniem kiedy wyślą. Odpisali ,że zamówiłem za 169zł. Nic o wysyłce. Jak dzisiaj nie wyślą to jutro albo w sobotę może pojadę do media w Schwedt w Niemczech bo mam bliżej niż do Szczecina. Chociaż niewiem czy się opłaca z takim kursem euro. Edytowane 19 lutego 2009 przez GaScAn Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi