Opublikowano 19 lutego 200916 l no w chu.ja wala wszedzie jak jutro nie dojdzie do mnie ze sklepu pe sf4 to sie wkur.wie
Opublikowano 19 lutego 200916 l Coś w tych reckach piszą o słabym zbalansowaniu postaci:( Ja się zamierzam jutro po grę wybrać.
Opublikowano 19 lutego 200916 l widze wszyscy z niecierpliwoscia czekaja na sfa.... ja takze czekam az wkoncu sie pojawi. juz bylem dobrej mysli ze moze wczoraj bedzie ale niestety trzeba czekac.
Opublikowano 19 lutego 200916 l Ja zamowilem SFIV w cenie 169 zl i jak widze status zamowienia zmienil sie na "wyslane", wiec wszyscy jak sadze powinni juz spokojnie "oczekiwac" na gre (ci, ktorzy zalapali sie na SFIV za 169zl)
Opublikowano 19 lutego 200916 l Coś w tych reckach piszą o słabym zbalansowaniu postaci:( Ja się zamierzam jutro po grę wybrać. Widać, że nie grałeś nigdy w SF...
Opublikowano 19 lutego 200916 l Dobra ja juz gram ... panowie online na ps3 ... Daje Rade ... ale nie gralem jeszcze z nikim z Polski ale 3 kreski i gra sie jak offline prawie ... No ja właśnie kupuje PS3 i od razu wezme Street Fightera, bo na klocku nie da rady w to grac bez sticka No i gitowo, że po multi nie źle śmiga na PS3.
Opublikowano 19 lutego 200916 l Coś w tych reckach piszą o słabym zbalansowaniu postaci:( Ja się zamierzam jutro po grę wybrać. Olej recki w SF. Napewno każdy recenzent jest tak dobry w SF żeby zauważyć brak blansu postaci. Tier lista oficjalna z automatów z roku już 2009 wygląda tak: S Rank Sagat A rank Ryu Zangief B? Rank Balr. Bison Akuma Chun Blan. Rufus Viper Ken Dhal. Abel Guile Honda Fuerte Vega Lista z automatów olać należ tier listy z konsol(mam na myśli nowe postacie) bo wersja konsolowa jest za krótko żeby brać to na poważnie. I tu co do balanu to niema takiej dużej różnicy między kimś z dołu list a jakimś topem jak było w poprzednich częściach, czyli podobno bardziej zbalansowana niż poprzednie. Edytowane 19 lutego 200916 l przez GaScAn
Opublikowano 19 lutego 200916 l To fajna sprawa czekać na nowego Street Fightera i grać w niego praktycznie od premiery. Nigdy w moim życiu coś takiego nie miało miejsca i jestem pewien ,że wy macie tak samo.
Opublikowano 19 lutego 200916 l Ja słyszałem ze padzior od x360 daje rade przy tej grze? Może ktoś sie tu na ten temat wypowiedzieć bo nie wiem którą wersje sobie kupić czy ps3 czy x360. O online sie nie martwie no choć to gra od japońców ale dam im szanse ^_^ Edit: No też racja. Dzieki GaScAn przekonałeś mnie 8) Edytowane 19 lutego 200916 l przez polaki899
Opublikowano 19 lutego 200916 l Jak masz wybór to graj na PS3. Na padzie od Xboxa można grać ale po co się męczyć.
Opublikowano 19 lutego 200916 l Fakt faktem w SF mało pogrywałem, zawsze wolałem KOFy (2D). Ale jakoś do tego nowego nie mogę się przekonać a tu nadszedł taki tytuł jak SF4...no nie moge nie zagraćXD! Pro to ja zdecydowanie nie jestem, ale jak już dostanę w łapki to chętnie się popróbuje z wami;p W ogóle fajna sprawa z tym SF, że wszystkie "naj" postacie są. Niestety w KOFie wywalili moje ulubione:/
Opublikowano 19 lutego 200916 l Napiszcie w skrócie* jak się gra Sagatem i dajcie linki do kilku dobrych walk * - inaczej się chyba nie da. Edytowane 19 lutego 200916 l przez Di
Opublikowano 19 lutego 200916 l Nie wiem jak się gra Sagatem w IV filmików z nim też nie oglądałem. W SF2 się strzela heh, tiger uppercata robi jak na ciebie skaczą i czasami podcina. Ale ogólnie to się strzela jak po(pipi)any raz w nogi a raz w głowę. Ale mam kilka linków z walk w IV: vs C.Viper vs Dyktator Tu walka Daigo(Ryu) vs Mago(za(pipi)isty ponoć Sagat) Edytowane 19 lutego 200916 l przez GaScAn
Opublikowano 19 lutego 200916 l Dzięki Fajną walkę znalazłem: http://www.youtube.com/watch?v=m78XQcHntSk...feature=related
Opublikowano 19 lutego 200916 l Witam, podawajcie swoje psn ID bo premierka juz w weekend i trzeba z rodakami(forumowiczami) potrenowac onlinowo. Pozdro dla funow i maniakow SF. Moj ID Xeda.
Opublikowano 19 lutego 200916 l Napiszcie w skrócie* jak się gra Sagatem i dajcie linki do kilku dobrych walk * - inaczej się chyba nie da. NIE MOGĘ W TO UWIERZYĆ!!! Di, kiedy mam przyjść do areny?
Opublikowano 19 lutego 200916 l hehehe No jutro z Cambionem (pewnie nie znasz) będziemy koło 15:45, żeby sprawdzić SF4, więc chętnie posłuchamy kilku rad od dziadka. Pewnie Reset też będzie siedział (jak zwykle), to sobie od razu o WoW-ie pogadacie Mam nadzieję, że Bolo kupił wersję na PS3.
Opublikowano 19 lutego 200916 l hehehe No jutro z Cambionem (pewnie nie znasz) będziemy koło 15:45, żeby sprawdzić SF4, więc chętnie posłuchamy kilku rad od dziadka. Pewnie Reset też będzie siedział (jak zwykle), to sobie od razu o WoW-ie pogadacie Mam nadzieję, że Bolo kupił wersję na PS3. Jutro tam (pipi)a będę na bank. Możecie się juz bać mojej Chun na pałę ! EDIT: A nie da się o 14? Bo później mam rajd PS Wyślij mi później na pw którego sticka mam zabrać (x0 czy ps), nie chce mi się targać dwóch ze sobą Edytowane 19 lutego 200916 l przez ornit
Opublikowano 19 lutego 200916 l EDIT: A nie da się o 14? Bo później mam rajd W taką pogodę? Przecież śniegu po pachy Nie bardzo, ale jeszcze się zobaczy.
Opublikowano 19 lutego 200916 l W ogóle fajna sprawa z tym SF, że wszystkie "naj" postacie są No właśnie nie, nie wszystkie. Nie ma Yuna Wielu też pewnie ubolewa nad stratą Uriena W SF2 się strzela heh, tiger uppercata robi jak na ciebie skaczą i czasami podcina. Ale ogólnie to się strzela jak po(pipi)any raz w nogi a raz w głowę. I właśnie dlatego ta gra jest taka zaje.bista. W sumie to nawet nie musiałaby być bijatyka, ta cała "fighterowa" otoczka to tylko taka wizualizacja, chodzi tylko o to żeby myśleć szybciej i lepiej od przeciwnika, wspomagając się systemem. Nie to co 3s i parry na pałke czy inny tekken. Gra dla prawdziwych menszczyzn 8) Szkoda tylko, że nigdy w to nie grałem ;f