Super Big Boss 1 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 ps. sbb fajnie sie wpi.er.dol dostawalo po 10:0 ? Nie przesadzaj, kilka walk ugrałem, nawet ultrasa Cammy Ci posadziłem a grałem nią pierwszy raz w życiu chyba Za to GaScAn mnie lał równo i nic nie mogłem zrobić, chyba tylko 3 rundy wygrałem na 10 walk ^_^ Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 ograles dokladnie jedna walke kenem Cytuj
karol885 0 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Dobra wszsytkie AS zeszly, Zapytam w poniedzialek czy moge jeszcze zamowic. Piszcie jesli byli byscie zainteresowani Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Zakupiłem wczoraj i się zakochałem.. Feeling ten sam jak za dobrych starych SF... technika Focus uważam za dobry strzał w 10ke przy pomocy niej może sporo zrobić...ładne combo wytrzaskać.. Oraz fakt że czasem wydaje się być irytujące to gdy już walisz super potężne combo..przeciwnik może walnąć Tobie przeżuta oraz jeszcze nie mam pojęcia dokładnie jak działają powerki ponieważ zazwyczaj było kto pierwszy zacznie ten wygrywa a tutaj ja zaczynam pół sekundy przed kolesiem i on mnie tłucze:P Graficznie wszystko wygląda jak malowane, muzyka powala, po za tą która gra we tle w głównym menu.. Naprawdę świetne uczucie gdy robisz standardowe combo np: mp, hk, special, focus, ultra combo.... A grając na sieci rozegrałem 40meczy gdzie zdarzyło mi się jedynie trafić tylko na 3 zlagowane a to jeszcze tak dało się dobrze rozegrać Capcom jeszcze na dodatek wypuścił patch w dniu premiery, widać że dbają o graczy.. Plusy: -klima, muza, wykonania comba, bardzo dobry kod sieciowy, old school feeling, możliwość włączenia opcji live gdzie każdy gracz poprzez sieć może Ciebie wyzwać na pojedynek kiedy ty grasz sobie w arcade..Oraz wstawki anime które uważam dla siebie jako sam plus... Minusy: -Brak dodatku edycji postaci coś na miarę SC4, muza w menu głównym..emm....nic więcej?bo i tak resztę na siłę wyciągam:) Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Ten patch dodal tylko Voice Chat w Network Game nic wiecej ... Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Ryu w SF4 to wyższa szkoła jazdy ta postać nie istnieje bez opanowania Focusa. Ken jest bardziej przystępny imho. Dzisiaj może odblokuje inne postaci Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 (edytowane) Pierwsza paczka z nowymi łachami jest już na xbox live marketplace, za 320MP chyba. Edytowane 21 lutego 2009 przez Super Big Boss Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Co do nowych łachów. Pewnie to zachęci wieu ludzi do kupna ciuszków: Cytuj
Crono 0 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Całkiem fajny ten SF4. Pogram trochę poza domem i może skupię się na zakup. Ornit, Cambion, Patrol -> dzięki za granie Pozdrów Patrola, miałem okazji z nim grać dawno temu i to nie raz Poziom graczy online to jakieś nieporozumienie ... na PSN win ratio mam ponad 92 % z 150 walk ... Poczekaj jeszcze parę dni to powalczysz z porządnym Ryu gdziesta sie pochowali 12.5 godziny dzis w SF4 gralem xD pora spac ale najwazniejsze FOCUS->dash->przod+HP->shoryu->focus cancel->dash->shinku hadouken posadzone na padzie od x360 xD :nerd: GKS linki w tej grze są niesamowite, jest co masterować i walki nie będą takie przewidywalne i jednowymiarowe jak w SSFIITHD ^_^ Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Właśnie odpaliłem Arcde, wstawki anime to szit. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Byłem w MM i nie mogłem uwierzyć, że to (pipi) sprzedają za 249 złotych Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 W sklepie PE za 169zł, nie wiem o co Wam chodzi z ceną... Do mnie dzisiaj dotarła gierka, prezentuje się cudownie, znowu mam odciski na kciuku xD. Póki co nie wiem co napisać, gra się po prostu znakomicie, na pewno kolejne kilka lat mam z głowy, jeśli chodzi o bijatyki. SFIV hip hip hura! Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Jak się sprawa by miała, jeżeli ktoś nie lubi bijatyk, bo najzwyczajniej w świecie nie mam z kim grać, nudzą mi się po jakimś czasie, znajdę coś tam dla siebie? (ofc, nie ukrywam, że czerpię przyjemność z ładnie wyprowadzonej kontry w Tekkenie na przeciwniku ) Cytuj
Devil 3 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 http://shop.ebay.pl/items/_W0QQ_nkwZnamcoQ...fromZR40QQ_mdoZ najbardzije popularny, moze nie najlepszy, ale na prawde dobry. sam na nim gram na turniejach i jest diobrze;] mozna ew. customa walnąc, ludzi od tego szukajcie w kaciku bijatyk, ale zazwyczaj w customie cena to minimum 350zł.... ogółem uczenie sie grac na sticku jest cięzkie. nie sądze, aby komus, kto traktuje ta gre lajtowo chciało się siedziec godzinami;] tyle ode mnie;p a sf4 kupie, na pewno kupie.... w końcu zaczne grac "równo" w stosunku do innych graczy z europy, z 3rd strikiem było ciężko. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 http://allegro.pl/item560304563_ps2_arcade...ka_wysylka.html Za 40zł można męczyć do woli ^_^ Cytuj
Devil 3 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 http://allegro.pl/item560304563_ps2_arcade...ka_wysylka.html Za 40zł można męczyć do woli ^_^ nie pograsz na tym ;] Cytuj
east 0 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 po 99zl i 129zl są jakieś, może lepsze na allegro.. nie wiem... czy w ogóle coś warte i czy nie lepiej grać na padzie w to miejsce..... Cytuj
NiniBuba 0 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 (edytowane) Czy ktos moze mi pomoc z challenge mode guile'a Jak zrobic jump HK ,HP , Sonic Boom Nie moge zakonczyc nigdy Sonic Boomem probowalem i z lp i mp i hp i nic jak to zrobic .... o co chodzi z tym cancel.... ? Wiekszosc czasu gralem w Marvele a tam nie mialem takich problemow Z gory thx Jak ktos chetny popykac zapraszam GT : NiniBuba Edytowane 21 lutego 2009 przez NiniBuba Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 (edytowane) Wlazłem na rankingowe mecze żeby zrobić achivmenta za 10 wygranych pod rząd. Oczywiście poszedłem jak przecinak 10-0 :twisted2: I dostałem taką wiadomość: Takie wiadomości to dla mnie straszna motywacja hehe Xbox Live Rox Edytowane 21 lutego 2009 przez GaScAn Cytuj
vip77 237 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 W sklepie PE za 169zł, nie wiem o co Wam chodzi z ceną... w reklamie sklepu na forum pisze 169 ale juz na stronie sklepu 199 zl. http://www.sklep.psxextreme.pl/product_inf...roducts_id=4143 Cytuj
manieq 1 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Jak skaczesz z HK to juz trzymaj tyl zeby chargowac sonica... gdy upadniesz na ziemie klikasz hp i dajesz do przodu z mp. mi tak wychodzilo. Gdy Guile uderzy reka przeciwnika to tuz po trafieniu musi isc sonic boom. Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 (edytowane) http://img204.imageshack.us/img204/7634/asas.jpg Masz skan. Edytowane 21 lutego 2009 przez Hysz Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Gascan tez tak mam na PSN ostatnio zlockowalem jakiegos Ryu fireballami Akumy tak ze nie wyszedl z rogu przez 3 rundy ... PM ktore dostalem to ... "You are fuckin lame mate doing 3 moves over and over again you suck becose players like you this game sucks" Moja odpowiedz ... "Go back to Tekken" Niestety poki co ... poziom ssie moj rekord to 25 walk bez przegranej ... Danem xD Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 169 to była cena dla preorderów, a teraz standardowe 199 złotych. Gra za(pipi)ista mówiąc wprost, dawno nie grałem w SF żadnego, a ten wywołuje banana na mojej twarzy, absolutny miodzio. Dla mnie Tekkeny, Soul Calibury to były samograje, gdzie mashując można było odstawiać akcje z kosmosu. Moje testy z kuzynem masherem pokazały, że masherką to on sobie może w kukłę walić xD Ta gra daje mi naprawdę dużą satysfakcję i nie potrzeba mi innych bijatyk : P. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi