hixx360 0 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Graficznie sredniak!!!system walki nigdy mi sie nie podobał za dużo arcade ,strzelanie i inne bzdur <jak kto lubi>...na ps3 w tej chwili tekken dr oraz fight night 3 ,wychodzi genialnie wygladajace ufc ,fight night4 <z tysonem>oraz super mega wypasiony tekken6!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Kto mi wytłumaczy łopatologicznie jak zrobić Super i Ultra Combo Akumą, bo nie ogarniam tego co jest napisane Cytuj Odnośnik do komentarza
Action 1 Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Co do nowych łachów. Pewnie to zachęci wieu ludzi do kupna ciuszków: Chun-Li dobrała się do szafy Mai Shiranui Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GaScAn Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Mai to fajniejsza dupa niż Chun. W SF4 najbardziej kręci mnie Sakura i Cammy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Kto mi wytłumaczy łopatologicznie jak zrobić Super i Ultra Combo Akumą, bo nie ogarniam tego co jest napisane To jest akurat banalne, musisz po prostu szybko naciskać przyciski, coś jak fatale w mortalu Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Kto mi wytłumaczy łopatologicznie jak zrobić Super i Ultra Combo Akumą, bo nie ogarniam tego co jest napisane Ok bo mam dobry humor za 30 min koncze prace ... Super - poprostu klepiesz szybko lp,lp,lk,przod,hp Ultra - to samo tyle ze lp,lp,lk,tyl,hp Niestety prosciej sie juz nie da Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 (edytowane) Robiłem trudniejsze Super i Ultra Comba i wychodziły bez problemu, a tu za chiny mi to nie wychodzi Edytowane 21 Lutego 2009 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 (edytowane) Ale ze mnie kasztan zamiast lp, lk klepałem mp,mk Edytowane 21 Lutego 2009 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 (edytowane) Ja osobiscie zawsze czulem jakas "antypatie" do SF'a, nie pasowaly mi ani klimaty ani postacie (i po czesci prawda - powiedzmy podoba ci sie kilka postaci, co jednak z tego jak cala reszta cie dobija :X), niemniej glupcem bylbym - nie wiedzac jak wielka jest ta seria. Bardzo lubie bijatyki 2D - i poki co wywieszam jezor na nadchodzacego BlazBlue (chociaz o niebo wolalbym nowego GG, nawet Accent Core ), styl SF IV w sumie mnie tylko dodatkowo odrzucal (chociaz wiem ze zostala wymiezona wlasciwa droga), jednak ..... Chyba zainteresuje sie czworka blizej, chociaz z chorej ciekawosci ...... . Edytowane 21 Lutego 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
davidkoz 0 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Czy ja mam tylko problem z poziomem trudności w tej grze? bo chyba nie umiem w nią grać, bo na easiest mam problem Ogólnie gra bardzo dobra, grafika mi się podoba, a muzyka jest genialna, szczególnie ta z początku intra lalala Czy zauważyliście, że Chun Li ma grube nogi? strasznie, strasznie grube, mówię na nią utko Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 W ogóle, dziewczyny w tej grze są brzydkie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 jak odblokować wszystkich zawodników? ukończyłem arcade jednym chłystkiem, ale chyba nie pojawił się nikt nowy. SFIV to pierwsza modroklepka 2D (no, niech będzie) przy której spędziłem więcej niż 3 godz. Strasznie podoba mi się jakoś animacji w tej grze, więc zanosi się na poważne traktowanie tego tytułu z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 http://mycheats.1up.com/view/section/31638...hter_4/xbox_360 Google nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza
manieq 1 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 wejdz na www.eventhubs.com i tam zakladka sf4 unlockable characters i tam masz napisane kim przejsc zeby odblokowac nowe postacie... Super Akumy to jest lp lp przod lk hp a ultra lp lp tyl lk hp. Cytuj Odnośnik do komentarza
SZKD 1 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Czy ja mam tylko problem z poziomem trudności w tej grze? bo chyba nie umiem w nią grać, bo na easiest mam problem EE tam trudny Przeciez to street fighter...zaden nie byl latwy. Super Street Fighter II HD Remix z PSN jest o wiele trudniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 (edytowane) Graficznie sredniak!!!system walki nigdy mi sie nie podobał za dużo arcade ,strzelanie i inne bzdur <jak kto lubi>...na ps3 w tej chwili tekken dr oraz fight night 3 ,wychodzi genialnie wygladajace ufc ,fight night4 <z tysonem>oraz super mega wypasiony tekken6!!! I stała się światłość i prawda nastała! <_< Shame on you! Graficznie średniak? Tak a dlaczego "aż" średniak? Za dużo Arcade? No tak ciosy odkręcaną głową i strzały z karabinu w nadchodzącym Tekkenie 6 to będzie czysty realizm... Tekken 3 , Soul Calibur I i II te gry wymiatały i zdefiniowały pojęcie bijatyk na nowo. Jednak to co było dobre kiedyś nie koniecznie dobre jest teraz. Seriale się nudzą niestety! Edytowane 21 Lutego 2009 przez da$io Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 gascan ggs te do 5 byly, ale zacznij kozystac z systemu prosze, bo jak ogarne frame date jakas i kary na te ciosy boskera to nie pograsz Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Ojoj co jest Tomku bija cie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GaScAn Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 (edytowane) gascan ggs te do 5 byly, ale zacznij kozystac z systemu prosze, bo jak ogarne frame date jakas i kary na te ciosy boskera to nie pograsz Tak jest. Dopiero grę mam 2 dni. Poczekaj jak ja ogarnę system. Pozdro :catfight: Z innej beczki. Te challenge to hardkor jest prawdziwy. Edytowane 21 Lutego 2009 przez GaScAn Cytuj Odnośnik do komentarza
krilluch 2 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Jutro chetnie z kims przez net zagram. Bede na necie ok. 16:30 17:00, wiec jakby kto byl chetny to lapac mnie na live'ie. Nick blackieEX. Ornit: zawijamy sie do Areny w przyszlym tygodniu pograc troche w czworke? Sam pogralem kilka godzin i gra znudzila mi sie maksymalnie a tak z Toba to chociaz smiesznie jest. Nemo piszesz sie na taka gre w przyszlym tygodniu? Moze ktos jeszcze dolaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Niestety poki co ... poziom ssie moj rekord to 25 walk bez przegranej ... Danem xD Przecież Dan nie jest jakoś szczególnie słaby. W ogóle balans wydaje mi się znacznie lepszy, niż się tego spodziewałem. Nawet bossowie nie wydają się przegięci - każdy cios zabiera im ogromne ilości energii. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Dzisiaj na PSN dorwał mnie koleś który niezłe kapil Blanka ... ok nie umiem grac na Pokemona zbił mnie 3:0 ... w rankingu z 5:1 w Player Match jak się na to choojostwo gra Vega ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Ornit: zawijamy sie do Areny w przyszlym tygodniu pograc troche w czworke? Sam pogralem kilka godzin i gra znudzila mi sie maksymalnie a tak z Toba to chociaz smiesznie jest. Nemo piszesz sie na taka gre w przyszlym tygodniu? Moze ktos jeszcze dolaczy? MEHEHEHE Tak ale będę w to grał jedynie dla beki. Może namówię też Patrola, chociaż on też zbyt chętny nie jest. @Ukyo -> (pipi) Pazura, wybierz Raju ahahaha. Jak to mawiają "z g.ó.w.na bicza nie ukręcisz" Cytuj Odnośnik do komentarza
Pueblo 7 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Ukyo zagramy jeszcze kiedys;p Ale pozoga byla wczoraj...noob jestem w ta gre. Cytuj Odnośnik do komentarza
ZakOnIck 22 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 system walki nigdy mi sie nie podobał za dużo arcade ,strzelanie i inne bzdur <jak kto lubi> oraz super mega wypasiony tekken6!!! ta a brayan tez strzela w filmikach można zobaczyć jak xiayou używa czaru jak czarodziejka z księżyca za pomocą różdżki nie no rewelka. pozatym jak można porównywać tekkena do street fightera? Graficznie słaba no człowieku tu mnie rozwaliłeś Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi