Skocz do zawartości

Street Fighter IV

Action

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Graficznie sredniak!!!system walki nigdy mi sie nie podobał za dużo arcade ,strzelanie i inne bzdur <jak kto lubi>...na ps3 w tej chwili tekken dr oraz fight night 3 ,wychodzi genialnie wygladajace ufc ,fight night4 <z tysonem>oraz super mega wypasiony tekken6!!!

Gość GaScAn
Opublikowano

Mai to fajniejsza dupa niż Chun. W SF4 najbardziej kręci mnie Sakura i Cammy.

Opublikowano
Kto mi wytłumaczy łopatologicznie jak zrobić Super i Ultra Combo Akumą, bo nie ogarniam tego co jest napisane :(

Ok bo mam dobry humor za 30 min koncze prace ...

Super - poprostu klepiesz szybko lp,lp,lk,przod,hp

Ultra - to samo tyle ze lp,lp,lk,tyl,hp

Niestety prosciej sie juz nie da ;)

Opublikowano (edytowane)

Ja osobiscie zawsze czulem jakas "antypatie" do SF'a, nie pasowaly mi ani klimaty ani postacie (i po czesci prawda - powiedzmy podoba ci sie kilka postaci, co jednak z tego jak cala reszta cie dobija :X), niemniej glupcem bylbym - nie wiedzac jak wielka jest ta seria.

Bardzo lubie bijatyki 2D - i poki co wywieszam jezor na nadchodzacego BlazBlue (chociaz o niebo wolalbym nowego GG, nawet Accent Core :/), styl SF IV w sumie mnie tylko dodatkowo odrzucal (chociaz wiem ze zostala wymiezona wlasciwa droga), jednak ..... Chyba zainteresuje sie czworka blizej, chociaz z chorej ciekawosci ...... .

Edytowane przez Dr.Czekolada
Opublikowano

Czy ja mam tylko problem z poziomem trudności w tej grze? bo chyba nie umiem w nią grać, bo na easiest mam problem :D

Ogólnie gra bardzo dobra, grafika mi się podoba, a muzyka jest genialna, szczególnie ta z początku intra :P lalala

Czy zauważyliście, że Chun Li ma grube nogi? strasznie, strasznie grube, mówię na nią utko :P

Opublikowano

jak odblokować wszystkich zawodników? ukończyłem arcade jednym chłystkiem, ale chyba nie pojawił się nikt nowy.

SFIV to pierwsza modroklepka 2D (no, niech będzie) przy której spędziłem więcej niż 3 godz. :) Strasznie podoba mi się jakoś animacji w tej grze, więc zanosi się na poważne traktowanie tego tytułu z mojej strony.

Opublikowano

wejdz na www.eventhubs.com i tam zakladka sf4 unlockable characters i tam masz napisane kim przejsc zeby odblokowac nowe postacie...

Super Akumy to jest lp lp przod lk hp a ultra lp lp tyl lk hp.

Opublikowano
Czy ja mam tylko problem z poziomem trudności w tej grze? bo chyba nie umiem w nią grać, bo na easiest mam problem :D

EE tam trudny :)

Przeciez to street fighter...zaden nie byl latwy.

Super Street Fighter II HD Remix z PSN jest o wiele trudniejszy.

Opublikowano (edytowane)
Graficznie sredniak!!!system walki nigdy mi sie nie podobał za dużo arcade ,strzelanie i inne bzdur <jak kto lubi>...na ps3 w tej chwili tekken dr oraz fight night 3 ,wychodzi genialnie wygladajace ufc ,fight night4 <z tysonem>oraz super mega wypasiony tekken6!!!

I stała się światłość i prawda nastała! <_< Shame on you! Graficznie średniak? Tak a dlaczego "aż" średniak? Za dużo Arcade? No tak ciosy odkręcaną głową i strzały z karabinu w nadchodzącym Tekkenie 6 to będzie czysty realizm...

Tekken 3 , Soul Calibur I i II te gry wymiatały i zdefiniowały pojęcie bijatyk na nowo. Jednak to co było dobre kiedyś nie koniecznie dobre jest teraz. Seriale się nudzą niestety!

Edytowane przez da$io
Gość GaScAn
Opublikowano (edytowane)
gascan ggs te do 5 byly, ale zacznij kozystac z systemu prosze, bo jak ogarne frame date jakas i kary na te ciosy boskera to nie pograsz ;)

Tak jest. Dopiero grę mam 2 dni. Poczekaj jak ja ogarnę system. Pozdro :catfight:

Z innej beczki. Te challenge to hardkor jest prawdziwy.

Edytowane przez GaScAn
Opublikowano

Jutro chetnie z kims przez net zagram. Bede na necie ok. 16:30 17:00, wiec jakby kto byl chetny to lapac mnie na live'ie. Nick blackieEX.

Ornit: zawijamy sie do Areny w przyszlym tygodniu pograc troche w czworke? Sam pogralem kilka godzin i gra znudzila mi sie maksymalnie a tak z Toba to chociaz smiesznie jest. Nemo piszesz sie na taka gre w przyszlym tygodniu? Moze ktos jeszcze dolaczy?

Opublikowano
Niestety poki co ... poziom ssie moj rekord to 25 walk bez przegranej ... Danem xD

Przecież Dan nie jest jakoś szczególnie słaby.

W ogóle balans wydaje mi się znacznie lepszy, niż się tego spodziewałem.

Nawet bossowie nie wydają się przegięci - każdy cios zabiera im ogromne ilości energii.

Opublikowano
Ornit: zawijamy sie do Areny w przyszlym tygodniu pograc troche w czworke? Sam pogralem kilka godzin i gra znudzila mi sie maksymalnie a tak z Toba to chociaz smiesznie jest. Nemo piszesz sie na taka gre w przyszlym tygodniu? Moze ktos jeszcze dolaczy?

MEHEHEHE

Tak ale będę w to grał jedynie dla beki. Może namówię też Patrola, chociaż on też zbyt chętny nie jest.

@Ukyo -> (pipi) Pazura, wybierz Raju ahahaha. Jak to mawiają "z g.ó.w.na bicza nie ukręcisz"

Opublikowano
system walki nigdy mi sie nie podobał za dużo arcade ,strzelanie i inne bzdur <jak kto lubi> oraz super mega wypasiony tekken6!!!

ta a brayan tez strzela w filmikach można zobaczyć jak xiayou używa czaru jak czarodziejka z księżyca za pomocą różdżki nie no rewelka.

pozatym jak można porównywać tekkena do street fightera? Graficznie słaba no człowieku tu mnie rozwaliłeś