east 0 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 gdyby jeszcze można było kupić jakiegoś w Polsce.. bez ściągania z zagranicy Arcade Sticka...., ale przeglądam allegro i sklepy internetowe i tylko te po 99zł tracery widzę... a ich nikt nie poleca z tego co widzę na forum.... Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Ok chodzi o to ze serwer sprawdza ping i jakosc polaczenie obciazajac w tym momencie lacze ... jezeli test wypada slabo poprostu serwer cie automatycznie wykopuje co ma w sumie sens bo po co sie na lagi wkorwiac Cytuj Odnośnik do komentarza
Devil 3 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 nie. W pl nic sensownego nie kupisz. nie. W pl nic sensownego nie kupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 ps. Ornit grasz juz? Ja kompletnie się zawiodłem na SF4 <_< . Każda kolejna gra utwierdza mnie w przekonaniu, że to już nie dla mnie... Kupię sobie żeby porobić comba i mieć jakiekolwiek pojęcie żeby móc dłużej opluwać "czwórkę" w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza
Crono 0 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 GKS już niedługo wejdę na xboxlive więc lepiej bądź przygotowany Ukyo zanim powalczymy to jeszcze trochę czasu minie, póki co ciągle czekam na moja kolekcjonerkę PS3 która idzie z UK i pewnie będzie jeszcze szła z tydzień... Uliczni wojownicy wysyłajcie invity, moje tagi w profilu Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Może ktoś sprawdzić, czy jest problem z kombinacją lewo+RB lub lewo+LB? U mnie stick nie łapie tej kombinacji i zamienia lewo na prawo. Dopiero szczaiłem, dlaczego mi supery nie wychodziły. Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 GKS już niedługo wejdę na xboxlive więc lepiej bądź przygotowany Ukyo zanim powalczymy to jeszcze trochę czasu minie, póki co ciągle czekam na moja kolekcjonerkę PS3 która idzie z UK i pewnie będzie jeszcze szła z tydzień... Uliczni wojownicy wysyłajcie invity, moje tagi w profilu dzis powinienem dostac sticka czyli pewnie bede gral pare dni jak kaleka ale czekam na inv do gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 (edytowane) Może mi ktoś dać tipa jak zrobić false kicka Sagatem, bo nie czaje tego kompletnie? Edytowane 23 Lutego 2009 przez Super Big Boss Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasandra Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Zangief ma priorytetową łapkę na pół ekranu która omija strzały i uderza, do tego skacze bardzo wysoko jak na takiego mięsistego skur.wiela. Także Kassandra wciągaj grę i dawaj online bo twój sowiecki miś mocno kara. Chłopaki jak tylko moja konsola wróci z serwisu to wsiąkam w SF4. Na razie nie pozostaje mi nic innego jak czytać wasze posty i się ślinić Kurde jak ja wam zazdroszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
manieq 1 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 (edytowane) No Gief jest cholerny zawsze jak go widze i mam przeciwko niemu grac to mnie aż rzuca na boki. ( nie mówiąc już o samej walce w której Gief rzuca mną po arenie poprostu uwielbiam piledrivera grr..... ) Cieżko jest tego buldożera ubic Co myślicie o Rufusie ? Ktoś nim próbował grać ?? Co do false kicka to tam chyba trzeba stać daleko od przeciwnika i bardzo szybko nacisnąć dwa razy HK. Na trialu mi to może ze dwa razy wyszło. Tego raczej się nie używa, przynajmniej ja tak myślę Edytowane 23 Lutego 2009 przez manieq Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 @krilluch Siema, dopiero wrocilem z domu. Nie wiem czy moge w tym tygodniu bo mam tu zlecenie w pracy i nie wiem czy sie oporam w godzinach, jak nie, to bede musial trzepac w domu cos wiec moze sie nie udac Sprobuje na Live'a wejsc jak bede mial chwile i nie dostalem bana jakiegos Cytuj Odnośnik do komentarza
Jazdaone 3 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 czy ktos moglby mi wytlumaczyc jak zrobic super combo u vegi. wiem ze najpierw robimy charge a potem ni groma nie wiem co to ma byc za ruch. tylko nie piszcie mi info w stylu lp lp lk, bo ja nawet nie wiem co to znaczy. sorki ale pierwszy raz w zyciu gram w nawalanke 2D Cytuj Odnośnik do komentarza
Devil 3 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Ja już dostałem swojego sticka i powiem wam jedno MASAKRA.Jak juz skonczycie sie podniecac dotykaniem tego cacka i zaczniecie grac nie bedziecie chcieli odejsc od konsoli majac jeszcze sf4(niedlugo bede mial).Ja cisne od 9 juz bo o tej wyrwal mnie z wyra pan z paczka Peesowi gracze niedługo nadejdzie największy syf w sf jaki mozna sobie woybrazic tygrys z wami 8) Ornit jak bede mial gre to znajdz jakos dostep do wersji na ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 no tez swojego dostalem, kur.wa jakie cacko narazie kalecze po lewej stronie po prawej spoko pol roku na sticku nie gralem to musze sie przestawic znowu Cytuj Odnośnik do komentarza
karol885 0 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 I teraz wszsycy razem. DZIEKUJEMY WELNA Cytuj Odnośnik do komentarza
Jazdaone 3 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 jakie macie sticki i gdzie kupiliscie bo sam zastanawiam sie nad kupnem jednego Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GaScAn Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 (edytowane) Challenge na hard to masakra da radę zrobić ale dla chargowanych postaci to hardkor. Trzeba po focusie buforować charga co dla początkującego gracza na padzie to pewnie jest niewykonalne. Na szczęście niewiele z akcji w challenge boksera jest mi potrzebne w grze online patrzyłem na filmy PRO graczy i są prostsze komba po focusie niż te w challenge na szczęście. Za punkt honoru należy sobie postawić zrobienie challengy hard postaciami którymi się gra. Nie sądziłem że tak dopracują tę grę w wersji dla konsol. Pozytywnie mnie zaskoczyli. Kupa rzeczy do zrobinie, odblokowania i nie są to proste rzeczy. aha i jeszcze jedo nie róbcie challengy hard wszystkimi postaciami bo rozj.ebiecie se nowe sticki Edytowane 23 Lutego 2009 przez GaScAn Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Ma ktoś jakiś sposób na pokonanie Setha, Blanką i El Muerte ?? O ile resztą postaci pokonuje go bez problemu, często na perfekcie, to o tyle tą dwójką nie mogę mu właściwie nic zrobić, jest to jeden pokaz kombosów ze strony Setha. Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 el muerte :nerd: Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Ja wysiadlem juz na drugim combosie dla M.Bisona za chooja nie potrafie wbic supera po Knee Press na padzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Miało być Fuerte, pomysła Cytuj Odnośnik do komentarza
manieq 1 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Na padzie jest kur.ewsko ciezko. Ja ucze się na sticku. Fakt charge'owane postacie na padzie to prawdziwy hardkor. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 czy ktos moglby mi wytlumaczyc jak zrobic super combo u vegi. wiem ze najpierw robimy charge a potem ni groma nie wiem co to ma byc za ruch. tylko nie piszcie mi info w stylu lp lp lk, bo ja nawet nie wiem co to znaczy. sorki ale pierwszy raz w zyciu gram w nawalanke 2D Jeśli nie potrafisz tego wykonać, daruj sobie Vegę bo twoja przygoda z 2d może się skończyć tak szybko jak się zaczęła Ja już dostałem swojego sticka i powiem wam jedno MASAKRA.Jak juz skonczycie sie podniecac dotykaniem tego cacka i zaczniecie grac nie bedziecie chcieli odejsc od konsoli majac jeszcze sf4(niedlugo bede mial).Ja cisne od 9 juz bo o tej wyrwal mnie z wyra pan z paczka Peesowi gracze niedługo nadejdzie największy syf w sf jaki mozna sobie woybrazic tygrys z wami 8) Ornit jak bede mial gre to znajdz jakos dostep do wersji na ps3 Ahhh, mi się naprawdę nie chce w to grać Zaraz jadę do empika, jak będzie poniżej dwóch stów to sobie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jazdaone 3 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 nie chodzi o te ze nie potrafie tylko ot to ze nie rozumiem tych obrazkow i nie wiem dokladnie co tak wlsaciwie mam wykonac. czy to jest polokrag czy moze przod, tyl, ukos Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 041 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 (edytowane) warte te tournament sticki 7 stow?Maja kolko zamiast kwadratu? spotkał się ktoś z jakimiś domowymi modyfikacjami pada do 360'tki? offtop:Chce ktos zamienic sticka do 360'tki na psp Edytowane 23 Lutego 2009 przez Master JIN Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi