Skocz do zawartości

Street Fighter IV

Action

Rekomendowane odpowiedzi

Gość GaScAn
Opublikowano (edytowane)

Oglądam własnie :) rozkminiają charga że u chun li trzeba przytrzymać tył żeby strzelić i jest to wolniejsze niż hadouken]

edit: co do tej Tier listy to jest ona dziwna i budzi wiele wątpliwości (jak każda) zwłaszcza że są w niej matchupy 8:2 9:1.

Zresztą jeszcze zobaczymy nie jedną tier listę do tej gry i postacie będa skakać po miejscach jak po.je.bane.

Edytowane przez GaScAn
Gość GaScAn
Opublikowano

No z Danem pojechali. Już realniejsza jest ta lista z poprzedniej strony co Kejim dawał. Z rose też pojechali.

Zangief nagle spadł hehe

Japońskie Tier listy są huja warte, czekam na Polską.

Opublikowano
No z Danem pojechali. Już realniejsza jest ta lista z poprzedniej strony co Kejim dawał. Z rose też pojechali.

Zangief nagle spadł hehe

Japońskie Tier listy są huja warte, czekam na Polską.

GOD TIER: RAJU

S-Ken, Sagat

A-....

B-....

C-....

D-cała reszta (nieużywana)

Opublikowano

jeden z komentarzy pod ta tier lista z Eventhubs.

EVENTHUBS:

THIS CHART WAS MISTRANSLATED FROM THE ORIGINAL JAPANESE SOURCE

THIS IS THE CORRECTLY TRANSLATED CHART (source bokchoy):

1. Sagat 153(+33)

2. Balrog 140(+20)

3. Blanka 136(+16)

4. Zangief 135(+15)

5. Ryu 134(+14)

6. Seth 131(+11)

7. Chun Li 129(+9)

8. M.Bison 127(+7)

8. Rufus 127(+7)

10. Akuma 126(+6)

10. Ken 126(+6)

12. C.Viper 122(+2)

13. E.Honda 121(+1)

14. Dhalsim 120(-)

15. Guile 119(-1)

16. Gouken 118(-2)

17. Abel 117(-3)

18. El Fuerte 114(-6)

19. Fei Long 111(-9)

20. Vega 107(-13)

21. Cammy 104(-16)

21. Gen 104(-16)

23. Rose 103(-17)

24. Dan 100(-20)

25. Sakura 76(-44)

Teraz wygląda to nawet troche sensownie.

No i śmiać mi się chce ze banują goukena na niektórych turniejach a on tutaj gorszy od guile nawet jest :D

Gość GaScAn
Opublikowano

O ku.rwa to już 3 tier lista w ciągu doby ^_^

Niewiem co myśleć np o Goukenie pod Guilem. Japończycy są poj.ebani. Układają te Tier listy a potem wygrywają turnieje Dhalsimem, a w przyszłości pewnie Danem. To wszystko jest dla zmyłki. Robią mind fucka reszcie świata.

Opublikowano (edytowane)

Tak wlasciwie to to jest dopiero druga tier lista tylko w końcu poprawnie przetłumaczona, no i z balrogiem tam gdzie powinien być.

Przy okazji pokrywa się z tier lista którą ja podałem nie licząc paru wyjątków.

Edytowane przez Kejim
Opublikowano
Jaka postac polecacie dla kogos kompletnie zielonego w swiecie bijatyk i SF?

JAK TO KTÓRĄ? WYBIERZ RAJU*!

*taki ludek z bujną czupryną i czerwoną przepaską na czole

Opublikowano (edytowane)

Uwaga,

Ponownie bede mial mozliwosc zamowienia STREET FIGHTER IV TOURNAMENT EDITION ARCADE STICK

OK 26 Kwietnia bede mial je w domu,

Jesli ktos chce to poprosze PW ( czym szybciej tym lepiej bo znowu moze ich zabraknac jesli bede chcial powiekszyc zamowienie)

BTW poprzednio pisalem jako karol885

Edytowane przez Welna
Opublikowano
Jaka postac polecacie dla kogos kompletnie zielonego w swiecie bijatyk i SF?

bierz ryu albo kena z postawieniem na ryu, choć ken to ulubiona postać noobów,ktorzy sa zachwyceni ognistym shoryu.blanak jest jeszcze całkiem dobry na początek choć jak dla mnie ma średniawego ultrasa,ktorym mozna cos zdzialac tylko z bliska(no dobra na jakies lamera to i z daleka pojdzie,ale ogolnie to kazdy blokuje jak jest z daleka)

Opublikowano (edytowane)

Fajna ta gra ogólnie, ale tak gram w nią i gram i tu się robi naskok, rzut albo bobmkę :D

Nudzi mi się powoli, więc postanowiłem nauczyć się grać postacią bez bombki, no i teraz zamiast bombki muszę robić coś co unika bombki, którą puszcza przeciwnik :D

A na domiar złego nie trzeba w ogóle mieć manuala do tej gry.

I ja nie wiem jak można grać w tą grę chłopakiem barbi, ryjem czy sagatem, ja zagrałem ryjem może 200 walk i już nie mogę, jak jeszcze raz puszczę bombkę i zrobię szoriukena, to się porzygam.

Może mi ktoś wyjaśnić kto gra dobrze w tę grę dlaczego Blanka ma niby być silną postacią, ona nie ma pół combosa, nic, czary chu'jowe, turlanie bezużteczne bo trafiają cię bombki, a jak zrobisz z nogą nawet najsilniejszą, to spadasz idealnie pod nogi przeciwnika na podcinkę. WTF? Tylko nie piszcze mi że mam zrobić prąd - prąd nie działa z połowy ekranu.

P.S. Czy jestem jedyną osobą w Polsce, która ma wszystkie hardy w challenge? Przecież ja w to grać nie umiem :D

Edytowane przez mashter