Skocz do zawartości

Street Fighter IV

Featured Replies

Opublikowano

Pozwolę sobie błysnąć wiedzom*. Jeden z odcinków "Drużyny A" był zatytułowany mind games.

*EDIT: (pipi) z wiedzą! Elokwencją!

Edytowane przez ornit

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 125,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Bo nikomu sie nie chce w to grac a najlepszy Vega w polsce czyli ja gra w BlazBlue i czeka na Tekkena 6

• No xD z tego co pamietam to i tak wystarczalo zeby cie klepac xD masz szczescie ze gralem w to raz od Czerwca bo bylo by jak zazwyczaj xDDD

• Sorry ale THIS LOOKS SHOPPED !!! mowie o screenie z Dudleyem

Opublikowano

Kurde, aż strach się tutaj odezwać, czy o coś zapytać :waah: . Od kilku dni stałem się szczęśliwym posiadaczem SF4 i jeszcze nie wiem wieeeelu rzeczy, ale wole sam się doszukać czegoś na http://www.eventhubs.com/ niż się tu odezwać, bo zostanę zmieszany z gównem :dupa: . Ludzie tu to straszni napinacze, no ,ale cóż takie życie :peace: .

PS. To mój pierwszy i ostatni post tutaj, ale jednak spróbuję zadać pytanie jako SF'owy noooooooob. Czy jest jakiś sposób na instantowe robienie Superów i Ultra u postaci typu Blanka czy Chun-Li??? Chodzi mi o ten charge. Z góry dzięki za jakąś prostą odpowiedź :bow:

Edytowane przez Cambion

Opublikowano

Wziąć a wziąść, poszłem i poszdłem :P ładnie ładnie, ale co tam. Szczęście że w przypadku polskich słówek Ognisty Lisek wychwytuje takie durnoty :P

Edytowane przez MTC

Opublikowano
Kurde, aż strach się tutaj odezwać, czy o coś zapytać :waah: . Od kilku dni stałem się szczęśliwym posiadaczem SF4 i jeszcze nie wiem wieeeelu rzeczy, ale wole sam się doszukać czegoś na http://www.eventhubs.com/ niż się tu odezwać, bo zostanę zmieszany z gównem :dupa: . Ludzie tu to straszni napinacze, no ,ale cóż takie życie :peace: .

LOL, wejdź na SRK...

PS. To mój pierwszy i ostatni post tutaj, ale jednak spróbuję zadać pytanie jako SF'owy noooooooob. Czy jest jakiś sposób na instantowe robienie Superów i Ultra u postaci typu Blanka czy Chun-Li??? Chodzi mi o ten charge. Z góry dzięki za jakąś prostą odpowiedź :bow:

Tak, kup sobie programowalnego sticka lub pada i znikną wszystkie twoje n00bowskie(sic) problemy.

Opublikowano

Odnoszac sie do Ornitowego podpisu to ja wiem czym smierdzi ;)

Edytowane przez NemoKOF

Opublikowano

Cambion - chargujesz wczesniej - wykonujac rozne inne akcje -> chargujesz (aby w razie potrzeby miec). Stricte instantowego nie ma - jednakze z tym buforowanym charge jak sie przyzwyczaisz, luz.

Opublikowano

Ja gram praktycznie tylko Danem, ale rozwalenie kolejnego Sagata i Kena jest piękne. :D I nawet notę AAA dostałem...

Opublikowano

Za SF4 przemawia za mna ze gra jest bardzo szybka w porowaniu do ostatnich MK - lecz kazdy posiadac 360 ma jedna obawa w bijatykach - krzyzak. MK vs DC dalo sie jako tak grac bo gra byla znacznie wolniejsza, czy to przeszkadza w SF4? Glownie granie 4fun 1 ekran/przez live z friendem a nie masterowanie postaci czy uczenie sie jakis tajmingow.

Opublikowano

Z frendem krzyżak da radę, zawsze jeszcze możesz grać na gałce. Lepsza od d-pada, ale niektóre ciosy wolniej wchodzą.

Opublikowano

Jak grasz C.Viper to może przeszkadzać. Resztą możesz śmiało cisnąć na padzie (zawsze masz też analoga).

Edytowane przez Aramis

Opublikowano

Krzyżakiem sobie nie pograsz specjalnie postaciami majacymi duzo hcfów lub łebkami z 360 i 720 jak Zenek;].

Opublikowano

Co przy np. cr.MK xx QCF+P znaczy xx?

Opublikowano
Co przy np. cr.MK xx QCF+P znaczy xx?

Cancel

Na forum jest temat taki powinien być podczepiony http://www.psxextreme.info/2d-Basics-t29576.html

Edytowane przez GaScAn

Opublikowano

Czemu hard triale Ryu są takie trudne? Np. ChunLi ma IMO o wiele łatwiejsze...