Komandos 21 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Wydało się CHUN LI to facet Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Guile poszedl zanim zdazylem cos zrobic Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 No co, dla fana sf i jak znalazl.... Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Po co Bisonowi te wszytkie narzędzia mordu O_O. Cytuj
blaugrana20 0 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Mam maly problem posiadam SF4 na pc (orginala z UK) gdy chce polaczyc sie za pomoca GFWL wyskakuje mi ze region jest nieoblugiwany mozna to obejsc jakos? Cytuj
Gość Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Bo oficjalnie 'Games for Windows Live' nie jest wspierany oficjalnie w Polsce. Tak jak XBox Live. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Ja (pipi)ę jaki ja jestem słaby w tą grę Ale nie będę zrzucał na lagi. Ktoś chce mi w(pipi)ić na xbl? Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Ja chciałem zagrać, ale usunąłeś zapro : ( Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Ja chciałem zagrać, ale usunąłeś zapro : ( oh sorry...Wyślij mi ponownie requesta, z chęcią zagram. Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Niemozliwe. Kaktuar bedzie grac po sieci w sf4 : ) Wybacz, ze nie odpisalem Ci ostatnio na smsa, ale bylem za granica i wczoraj dopiero wrocilem. Jak wroce do wawy to wysle Ci zaproszenie. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Niemozliwe. Kaktuar bedzie grac po sieci w sf4 : ) Wybacz, ze nie odpisalem Ci ostatnio na smsa, ale bylem za granica i wczoraj dopiero wrocilem. Jak wroce do wawy to wysle Ci zaproszenie. Ja tylko chcę dobić do 500 walk i zebrać wszystkie ikony, potem "sie zobaczy". Ale czekam na zaproszenie*, z większością ludzi (nawet na 3 kreskach) gra mi się bardzo dobrze, ale może ja już taki (pipi)owy jestem, że nie wyczuwam lagów *dawaj Yang! W SFHD muszę też achievy nabić, zagramy 200 walk, mkaaaay ? Cytuj
Di 839 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Na PSN powstał chat-room dla ludzi grających w SF4. Szczegóły: http://nsports.pl/index.php?site=news_comm...amp;newsID=8456 Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Chciałbym dodać, że czat cieszy się dużym zainteresowaniem. Od kilku dni standardem jest ok. 10 osób na czacie. Przewija się sporo ludzi, można łatwo umówić się na sparing itd. Cytuj
Soban 4 052 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 moze niedługo dołącze(ps3+stick od sajana) bo na XO ta gra nie jest zbyt żywa i nie ma bardzo z kim pograć Cytuj
Di 839 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 W takim razie póki co zapraszamy na forum, bo jest z kim podyskutować o grze Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 (edytowane) @Nadril -> wielkie dzięki za w(pipi) stary , świetnie grasz, mam nadzieję, że jeszcze zagramy. Muszę się oduczyć grania na pałę (przez ten live przyzwyczaiłem się, że najczęściej wystarczy "taktyka na Goro"). Ze mnie taki noob w tą grę, że nawet nie wiedziałem, że nie jestem przyzwyczajony do grania z kimś kto korzysta ciągle z focusów Jeśli ktoś jeszcze byłby chętny to zapraszam. Edytowane 10 sierpnia 2009 przez ornit Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Ornit ty grasz na ps3? jakie id? Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 @Nadril -> wielkie dzięki za w(pipi) stary , świetnie grasz, mam nadzieję, że jeszcze zagramy. Muszę się oduczyć grania na pałę (przez ten live przyzwyczaiłem się, że najczęściej wystarczy "taktyka na Goro"). Ze mnie taki noob w tą grę, że nawet nie wiedziałem, że nie jestem przyzwyczajony do grania z kimś kto korzysta ciągle z focusów Jeśli ktoś jeszcze byłby chętny to zapraszam. Spoko ziom. Również dzięki. Jak mówiłem tak jest - Danem najczęściej wygrywam Miałem z tobą prawdziwego mindfucka i schematami jaki cios zrobisz, i czy po nim mogę zrobić focusa bo mnie podetniesz cr. hk Ja chętnie jeszcze zagram, bo albo spotykam kogoś słabego albo ultraboga co dostaję wpier.dol co rundę, a z Tobą różnie bywa Jak widzisz krucho u mnie z combami, ale na padzie to ja wiele nie zdziałam Ale to mi się podoba w SF(moja 1 bijatyka), że nawet bez supercombosów mogę wygrać Cheers Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Nadrill, wyslalem ci zaproszenie, tez chetnie pogram Dodaj mnie jak mozesz. Ja jestem slabszy od Ornita ale moze cos ugram? Zobaczymy Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Nie mogłem się powstrzymać xD http://www.youtube.com/watch?v=iMU3XxZK7Fs Cytuj
manieq 1 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=QQ120_VMPqM Nie ma to jak mashowanie. Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Bardzo proszę o pomoc w zaliczeniu Time Attack Level 14 na Gamefaqs radzą,żeby użyć Blanki i atakować s.HK,ale nie jestem w stanie pokonać więcej niż 4 zawodników{Akuma mnie rozwala}Próbowałem użyć Akumy i mashować KKK,nic to nie dało.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi