wet_willy 2 163 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Forum 2D sięgnęło dna ... Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 (edytowane) Bardzo proszę o pomoc w zaliczeniu Time Attack Level 14 na Gamefaqs radzą,żeby użyć Blanki i atakować s.HK,ale nie jestem w stanie pokonać więcej niż 4 zawodników{Akuma mnie rozwala}Próbowałem użyć Akumy i mashować KKK,nic to nie dało.... 1) Wybierz Zangiefa (to ten duży półnagi koleś z irokezem i brodą) 2) Podejdź do przeciwnika i wciśnij na raz 3 przyciski odpowiadające za uderzenie pięścią (PPP - zrobi taki śmieszny młynek haha ) 3) Kiedy powalisz przeciwnika, podejdź do niego i powtórz operację EDIT: Jeśli to nie zadziała, znaczy to, że zostałeś stworzony do innych celów niż granie w bijatyki Edytowane 13 sierpnia 2009 przez ornit Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Jak można w ogóle prosić o pomoc po chwili pisząc że "próbowało sie mashować KKK" oO Mamy ci powiedzieć żebyś wział Sagata i mashował Rałndhałsa? HINT: nie wpadłeś może na pomysł żeby może przestać mashować i ruszyć troche głową? Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Hahaha daliście się nabrać to prowokacja z mojego drugiego konta. Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 (edytowane) Akurat na tym poziome nie można używać "młynka" gram w bijatyki{i gry video w ogóle} już ponad 15 lat,zaczynałem już na C64,nie jestem pro,ale też nie jestem żółtodziobem <_< Czemu zaraz taka agresja? Edytowane 13 sierpnia 2009 przez metalcoola Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Akurat na tym poziome nie można używać "młynka" gram w bijatyki{i gry video w ogóle} już ponad 15 lat,zaczynałem już na C64,nie jestem pro,ale też nie jestem żółtodziobem <_< To napisz z kim konkretnie masz problem a sprzedam ci stratsa Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 No chyba wyraznie napisal kolega ze z Akuma ehhh ornitku ornitku tobie tez sie chyba od tego SF4 udziela Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Nie wiem jak pokonać Akume,używając Blankę,chociaż..nawet gdybym go pokonał,to mam problem z czasem{Mam 250 sekund,na pokonanie całej 14...a za pokonanie 1 przeciwnika,dostaje tylko +5 sekund,chyba,że wykonam Ultra,to dostaje w sumie +10} Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 (edytowane) No chyba wyraznie napisal kolega ze z Akuma ehhh ornitku ornitku tobie tez sie chyba od tego SF4 udziela Akuma!? To napisałem żeby napierdalał PPP Zangiefem. Boski strat. Nie wiem co oni na GF (pipi)ą o Blance, Giefem spokojnie wyrobi na Akumę (zwłąszcza, że ten mashuje FA). A ja jestem dziś nieźle zamulony, bo niemieckie wino znalazłem u matki w barku (oczywiście pod nieobecność gospodyni, sobie je przywłaszczyłem) Edytowane 13 sierpnia 2009 przez ornit Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 (edytowane) @metalcoola Jak jest za trudne to daj sobie spokój, mi się nie chciało tego np robić żaden wstyd chyba. A jak zależy ci na bonusach, a grasz na Xboxie 360 to polecam to. Do PSP też są pewnie podobne gadżety do wgrywania sejwów itp. Mam nadzieję że pomogłem. Pozdrawiam. Edytowane 13 sierpnia 2009 przez GaScAn Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Tam chyba po porstu specjali nie mozna uzywac ... Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Na tym poziomie niemożna używać młynka Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Heh no to teraz sam jestem ciekaw jak to przejść bez młynka? Czyżby trzeba się było nauczyć grać i pokonać komputer w równej walce? Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Przeszedłem grę wszystkimi postaciami na Medium, i w przeciwieństwie do Setha,wiem co to uczciwa walka Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Aaaaa...Trzeba było tak od razu. Jak grasz Blanką to -kiedy przeciwnik wystrzeli fireballa - dół-przód+HP -crossupuj z mk a potem najlepiej podcinka z c.HK -na skaczących s.HK albo skok i HP Ja przeszedłem to i tobie się uda Cytuj
Crono 0 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 (edytowane) Zapodam ci sekretna taktykę mistrzów ! Wybierasz Ryja - rzucasz rywalem o glebe i ładujesz focus attack na maxa CPU wstaje nadziewa sie na focusa dash w przód, rzut i powtarzamy operacje i tak do końca ^_^ wiem że wymaga to nieprzeciętnego skilla ale myśle że dasz rade nauczyć się tych 3 zagrań, potrenuj w practice i powodzienia ! p.s Najlepiej zbinduj sobie rzut pod jednym przyciskiem a focus attack pod drugim powinno iść o wiele prościej ! p.s 2 Jak nie lubisz Ryja to moga być inne postacie ważne zeby rzucały pod siebie nie wy*******ły rywala gdzieś w kosmos i ich Focus attack timingował na wstającego rywala Napisz jak ci idzie Edytowane 13 sierpnia 2009 przez Crono Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Udało się! Taktyka: Sagat i KKK! Może nieco tanio,ale skuteczne ^_^ {Nawet zdobyłem złotą koronę} Cytuj
Crono 0 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 No racja po co kombinować gratulacje mistrzu Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Co to jest KKK Sagata ?? Cytuj
Kejim 0 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Co to jest KKK Sagata ?? Lariat nogami Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 (edytowane) Wyniki z SBO Final 8 Results: A Umeso (EH) / Dashio (VI) defeated Daigo (RY) / Nuki (CH) :lol: B Iyo (DH) / Shiro (AB) defeated Yazu (GU) / Bean (SG) C Gosho (RU) / Kyabetsu (VI) defeated Bon chan (SG) / Togawa (RY) D Mago (SG) / Nemo (CH) defeated Eita (AK) / Maeda Taison (BA) półfinał: Umeso (EH) / Dashio (VI) vs. Iyo (DH) / Shiro (AB) Gosho (RU) / Kyabetsu (VI) vs. Mago (SG) / Nemo (CH) Wszystkie niejapońskie teamy poszły się (pipi) w pierwszej rundzie. Widocznie zabrakło Goukena Finał: Final is Iyo(DH) / Shiro(AB) vs. Gosho(RU) / Kyabetsu(VI) Zwycięzcy SBO team Gosho(RU) / Kyabetsu(VI) Info jak zawsze za(pipi)ałem z SRK Edytowane 14 sierpnia 2009 przez ornit Cytuj
Michaelius 0 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Czy ja dobrze widze na SRK ze wygrala druzyna gosci na codzien grajacych w KOFa? Cytuj
blaugrana20 0 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Mam takie pytanie czy ten oto stick http://allegro.pl/item704496471_profesjona...ps2_ps3_pc.html nada sie do gry w SF4 gram na pc? Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Opublikowano 15 sierpnia 2009 (edytowane) Blaugrana - "nada się" to troche za dużo powiedziane, ale jeśli dopiero co zaczynasz na grać sticku, to ten bedzie akurat (tani, wiec dużo nie stracisz nawet jeśli zdecydujesz że stick to nie przyrząd dla ciebie;-) Edytowane 15 sierpnia 2009 przez Dark_Slide Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Brawa dla Capcom za stworzenie tak "przystępnego" systemu. Po 15 latach od zagrania w SFII myślałem, że w końcu tym razem opanuje chociaż w średni stopniu jakąś bijatykę. Niestety grubo się przeliczyłem. Ogromny zapał jaki miałem do tej gry minął po 5 godzinach grania. Załamka totalna. 720 oraz chargowalne super comba po skosie potrafię wykonać ale zastosowanie ich podczas walki to zupełnie inna bajka. Kończę definitywnie z bijatykami wszelkimi. Szkoda moich nerwów. Ogólnie pełen szacunek dla osób masterujących wszelkie bitki oraz samodzielnie składających arcade sticki. Uważam was za ludzi niespełna rozumu o ogromnym zacięciu i pasji. Bez obrazy. Nie wiem skąd bierzecie do tego cierpliwość i jak możecie przełknąć koszta związane z zakupem porządnego kontrolera. Weźcie pod uwagę, że system w SFIV, który dla was jest prosty i banalny, dla wielu ludzi jest nie do przeskoczenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi